• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میشه بگین از بین اینا برای ریاضی یازدهم کدوم بهتره؟
بهنام سرهنگی ، مهدی عزیزی ، میلاد منصوری ، محمد حسین صابری
من با آقای عزیزی بودم و هستم. راضیم خداروشکر.
فقط قبل از هر جلسه یه پیشخوانی رو درس داشته باشی بهتر کلاسشو میفهمی

میشه بگین از بین اینا برای ریاضی یازدهم کدوم بهتره؟
بهنام سرهنگی ، مهدی عزیزی ، میلاد منصوری ، محمد حسین صابری
اگه واسه الماس ماز میخوای میلاد منصوری

نهایی هارو از جدیدترین به قدیم برو. حداقل تا ۱۴۰۰ خارج و داخل
خیلیییی ممنون 💖💖💖
اونو از ظهر شروع کردم درس به درس
بعدش ماز و سنجش و دیگه نرم چیز دیگه ؟
دیدم دیکد گفتن ولی غلط زیاد دیدم ازش

آخرین ویرایش:
خیلیییی ممنون 💖💖💖
اونو از ظهر شروع کردم درس به درس
بعدش ماز و سنجش و دیگه نرم چیز دیگه ؟
دیدم دیکد گفتن ولی غلط زیاد دیدم ازش
خواهش میکنم
نمیدونم من اطلاعی از اونا ندارم سال ۴۰۲ با دو دور خوندن کتاب و نهایی ها نمرات بالایی گرفتم اگه همرو تموم کردی و دیگه چیزی برای خوندن نداشتی یه نگاه بنداز به چیزای دیگه سطحشونو خودت متوجه میشی ولی خب نیازی نیست

آخرین ویرایش:
دو تا سوال
۱. اگه توی شعر حفظی چیزایی مثل شه، گه، چو، ز رو شاه، گاه، چون، از بنویسیم اشتباه میگیرن؟
۲. توی تاریخ ادبیات اگه اسم رو ننویسیم اشتباه میگیرن؟ مثلا به جای رابیندرانات تاگور فقط بنویسیم تاگور؟

دو تا سوال
۱. اگه توی شعر حفظی چیزایی مثل شه، گه، چو، ز رو شاه، گاه، چون، از بنویسیم اشتباه میگیرن؟
۲. توی تاریخ ادبیات اگه اسم رو ننویسیم اشتباه میگیرن؟ مثلا به جای رابیندرانات تاگور فقط بنویسیم تاگور؟
کامل بنویس هردوتاشو
شعر خفظی رو هم عین به عین بنویس

دو تا سوال
1. بله همون جزییات کوچیکن که مهمن
2. احتمالا گیر ندن ، مصحح عقده ای همیشه وجود داره ولی ادبیات داخلی رو سعی کن به اسم بلد باشی
ادبیات جهان همون فامیلی طرف مهمه

دو تا سوال
خب وزن شعر عوض میشه

دو تا سوال
برای شعر معمولا تو راهنمای تصحیح میگن اگه کل بیت دقیقا نوشته بشه نمره تعلق بگیره

بشه ها ژون
کسی تجربه این دوپینگ فوری های ماز رو داره؟
ارزش خوندن دارن ندارن؟(برای فارسی)

Back
بالا