• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آره اتفاقا پی‌دی‌اف چاپ 1402 رو پیدا کرده بودم😂❤️
دم شما گرم
من ۴۰۲ کنکور داشتم فک کنم همون چاپی که من خوندم و پیدا کردی
اون واقعا کامل بود با اینکه من ریاضیم ضعیف یود خیلی بهم کمک کرد

اره خیلی کامله (تا اومدم کامل ببینم برقا رفت🥸💔)

میشه برام بفرستید؟
اصلا تو تلگرام پیدا نکردم.

ببخشید میشه لطفا اگه سالای پیش کنکور دادین بگین درصداتون چقد شبیه چیزی بوده که انتظار داشتین و چقد این حس که همه چی یادم رفته واقعی بوده براتون

ببخشید میشه لطفا اگه سالای پیش کنکور دادین بگین درصداتون چقد شبیه چیزی بوده که انتظار داشتین و چقد این حس که همه چی یادم رفته واقعی بوده براتون
من زیستای مازم هیچ وقت بالای 20 درصد نمیشد
زیست های قلمچیمم همیشه زیر 50 درصد
ولی زیست کنکور 66 زدم

من سال قبل از کنکورم راضی بودم و علت پشت موندنم نهایی هام بود بیشتر.یادمه هفته اخر کلا احساس پوچی داشتم و تا همون صبح ازمون حس میکردم هیچی بلد نیستم و هیچی یادم نیست .قشنگ ناامید ناامید.ولی خب همینکه گفتن شروع کنید همه چی فراموش شد و تمرکزم فقط رو سوالا بود.نتایج هم نسبت به انتظاری که داشتم بهتر شد تقریبا(به لحاظ تراز).زیست و فیزیکم نسبت به میانگین ازمون های اخرم بهتر بود و شیمی وریاضیم کمی کمتر در حد 5 درصد اینا که بیشتر علتش رو همون مدیریت ازمونم میدونم وگرنه سوالا خیلی هم استاندارد بود و من بی تجربه بودم
نگران نباشید جدی این حس های قبل کنکور طبیعیه و سر جلسه همه چیز قراره عالی پیش بره.سوالا استاندارد تر از همیشه و تمرکزتون چندین برابر همیشه خواهد بود

Back
بالا