• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دو تا سوال
۱. اگه توی شعر حفظی چیزایی مثل شه، گه، چو، ز رو شاه، گاه، چون، از بنویسیم اشتباه میگیرن؟
۲. توی تاریخ ادبیات اگه اسم رو ننویسیم اشتباه میگیرن؟ مثلا به جای رابیندرانات تاگور فقط بنویسیم تاگور؟

دو تا سوال
۱. اگه توی شعر حفظی چیزایی مثل شه، گه، چو، ز رو شاه، گاه، چون، از بنویسیم اشتباه میگیرن؟
۲. توی تاریخ ادبیات اگه اسم رو ننویسیم اشتباه میگیرن؟ مثلا به جای رابیندرانات تاگور فقط بنویسیم تاگور؟
کامل بنویس هردوتاشو
شعر خفظی رو هم عین به عین بنویس

دو تا سوال
1. بله همون جزییات کوچیکن که مهمن
2. احتمالا گیر ندن ، مصحح عقده ای همیشه وجود داره ولی ادبیات داخلی رو سعی کن به اسم بلد باشی
ادبیات جهان همون فامیلی طرف مهمه

• لایک
امتیازات: Mojo
دو تا سوال
خب وزن شعر عوض میشه

دو تا سوال
برای شعر معمولا تو راهنمای تصحیح میگن اگه کل بیت دقیقا نوشته بشه نمره تعلق بگیره

بشه ها ژون
کسی تجربه این دوپینگ فوری های ماز رو داره؟
ارزش خوندن دارن ندارن؟(برای فارسی)

بچه ها درسنامه کدوم کتاب واسه دینی خوبه؟
و اینکه دوره ای میشناسید عربی رو از هفتم شروع کنه تا پایه مدنظر؟

• لایک
امتیازات: Mojo
سلاام
میخواستم بدونم نظرتون در مورد الماس ماز چیه.؟ معلماش خوبن؟چون چند دقیقه از بعضی معلم هارو دیدم حس خوبی نگرفتم، خواستم بدونم نظر بقیه چیه
و همچنین نظرتون در مورد کلاسینو چیه.؟
کدومو پیشنهاد میدین؟
واقعا کامل ترین چیزی هست که با ۱۰ میلیون تومان میتونی بگیری تا آخر کار هم حتی بیش از اون چیزی که استفاده کنی بهت امکانات میده، تنها موسسه کنکوری هست که به آدم حس اینکه کلاهبردار هستن و دنبال پول دانش آموز هستن رو نمیده، و دبیرای زیادی واسه هر درس داره احتمالا باهاشون اوکی میشی، در ضمن زیاد هم روی این موضوع حساس نباش چیزی که بیشتر مهمه پیوستگی و تلاشهای خودته

بچها می خوام انتخاب استاد ماز انجام بدم یازدهم تجربی
برای شیمی مصلایی بهتره یا هادیان فر
و برای زمین شناسی
عربی و فارسی چه اساتیدی رو پیشنهاد می دید

اوه من برای ریاضی سرهنگی برداشتم
چطوره؟

و برای زمین شناسی
پیشنهادم بهت اینه که یکم جزوشون رو ببینی یا یه قسمت مشترکی از تدرس
من برای شیمی به نظرم هادیان فرد بهتر و منطقی تره و یه مشکلی که من دارم با مصلایی حجم عجیب غریب جزوه و تدریس که عملا وقت تست زدنت ازت میگیره خوندنش
زمین شناسی چلاجور رو خیلیا راضی بودن
عربی اطلاعی ندارم
و فارسی جعفری من جزوشو برای نهاییا استفاده می‌کردم و واقعا خوب بود و سبکش رو دوست داشتم، به خاطر همین پیشنهادم جعفریه

و برای زمین شناسی
من برای شیمی با مصلایی برداشتم چون قبلا که کلاس باهاش داشتم خیلییی خوب درس می داد و واقعا شیرفهم شدم
فقط یکم تخریب شخصیتی ممکنه بکنه اگه مشکلی نداری
زمین هم چلاجور

من برای شیمی با مصلایی برداشتم چون قبلا که کلاس باهاش داشتم خیلییی خوب درس می داد و واقعا شیرفهم شدم
فقط یکم تخریب شخصیتی ممکنه بکنه اگه مشکلی نداری
زمین هم چلاجور
هادیان فر چطور بود؟

من هم با مصلایی و هم هادیان فرد کلاس داشتم
از هر دوتا هم راضی بودم
بیینین خودتون با کدوم بیشتر ارتباط میگیرین

لطفا بگید تا فردا صبح دینی و نمونه سوال جمع میشه 🥰🥰🥰

Back
بالا