- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
مرسی از سیسیای ناز

من پیشنهادم اینه که چند تا مداد ببرین که وقتی نوکش کند شد سریع عوض کنین مداد رو که توی حل کردن اذیت نشین (ترکیب مداد ضخیم، سریع نوشتن و راه حل طولانی یه سری سوالا باعث میشه جا کم بیارین). پر کردن گزینه ها نوک مداد رو کند میکنه و اگرم بخوای با یکی حل کنی با یکی گزینه بزنی سرعتت میاد پایین. حالا اینکه مداد چی باشه همون hb اوکیه فقط یه نرمشو بگیر. B2 ممکنه کف دستت عرق کنه خراب کنه پاسخنامتوبچه ها چه مدادی برا پر کردن پاسخبرگ بگیریم؟
B2؟ سیاه نمیکنه پاسخ برگو؟
کنکورهای قبل ۱۴۰۲بچها بین کنکور های قبل ۱۴۰۲ و جامع های موسسات کدوم الویت بالاتری داره؟
ممنونممممممم🩵من پیشنهادم اینه که چند تا مداد ببرین که وقتی نوکش کند شد سریع عوض کنین مداد رو که توی حل کردن اذیت نشین (ترکیب مداد ضخیم، سریع نوشتن و راه حل طولانی یه سری سوالا باعث میشه جا کم بیارین). پر کردن گزینه ها نوک مداد رو کند میکنه و اگرم بخوای با یکی حل کنی با یکی گزینه بزنی سرعتت میاد پایین. حالا اینکه مداد چی باشه همون hb اوکیه فقط یه نرمشو بگیر. B2 ممکنه کف دستت عرق کنه خراب کنه پاسخنامتو
من میخواستم اتود ببرم که با اتود حل کنم با مداد گزینه پر کنم ولی اتودم رو نذاشت ببرم سر جلسه

خواهش💕ممنونممممممم🩵
فقط اینکه hbها باهم فرق دارن که گفتی hb نرم؟
کاش اتود رو اجازه بدن
من اگه قرار باشه ریاضی رو با مداد حل کنم باید ۱۰تا مداد ببرم![]()
اتود خیلی بستگی به حوزهت داره بذارن ببری یا نه ولی من اکثر دوستام ازشون گرفته بودن و خودمم نبردم. مداد زیاد ببر و آزمونایی که این آخرا میزنی با مداد حل کن همش رو تا عادت کنی بهش و اونجا اذیت نشی.ممنونممممممم🩵
کاش اتود رو اجازه بدن

اون کلا نمینویسهاینکه نکنه مدادم خوب نباشه و پاسخبرگ رو سیاه کنه هم به استرسام اضافه شد
.
همین مدادی که توی مارکوپولو هست خوبه دیگه؟👩🏻🦯

H: خاک رس و سختیممنونممممممم🩵
کاش اتود رو اجازه بدن

منم تا الان با همین مداده ازمون میدادماینکه نکنه مدادم خوب نباشه و پاسخبرگ رو سیاه کنه هم به استرسام اضافه شد
.
همین مدادی که توی مارکوپولو هست خوبه دیگه؟👩🏻🦯

درسنامه پیشنهاد نمیکنم، کرمی رو خیلی پیشنهاد میکنمبچه ها درسنامه خوب برای ریاضی میشناسید؟ یچیزی باشه همه چی رو پوشش بده
من درسنامه iq میخوندمبچه ها درسنامه خوب برای ریاضی میشناسید؟ یچیزی باشه همه چی رو پوشش بده

ممنونم🙏🏼من تاحالا درسنامه کامل واقعاً ندیدم به جز جزوه کرمی اگه میخوای خودت بخونی جزوه پرشده بخون پیشنهاد من

IQ جامع؟من درسنامه iq میخوندم
دوسش داشتم و اوکی بود بنظرم
آرهIQ جامع؟