• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سوالات دبیرخونه توصیه میشه یا نه
اولویت با کدوم باشه=نهایی سال قبل/شبه نهایی/دبیرخونه/سوالات احتمالی که بعضی دبیرها میدن
نهایی سال‌های قبل اهمیتش از همه بیشتره و اولویت اول
بعدش شبه‌نهایی و دبیرخانه به نظرم اوکین و ارزش زدن دارن. اینکه کدوم اول باشه زیاد فرقی نداره البته فکر کنم سوالات دبیرخانه زیاده حجمش و تایم بیشتری بگیره.
آزمون‌های موسسات هم می‌تونید بزنید. مثلاً ماز فکر کنم تشریحی داشت و سوال‌های خوبی هم طرح می‌کرد تا جایی که یادمه.
ولی همیشه خود نهایی‌ها رو اولویت بذارید و سعی کنید اگه وقت دارین دو بار سوالاشو کار کنید. بعضی سوالا تکرار میشه و بعضی وقتا یه الگوی خاص بین سوالا پیدا میشه که می‌تونید حدس بزنید امسال ممکنه چیا بیاد و نوبت کدوم مبحثه: )))

نهایی سال‌های قبل اهمیتش از همه بیشتره و اولویت اول
بعدش شبه‌نهایی و دبیرخانه به نظرم اوکین و ارزش زدن دارن. اینکه کدوم اول باشه زیاد فرقی نداره البته فکر کنم سوالات دبیرخانه زیاده حجمش و تایم بیشتری بگیره.
آزمون‌های موسسات هم می‌تونید بزنید. مثلاً ماز فکر کنم تشریحی داشت و سوال‌های خوبی هم طرح می‌کرد تا جایی که یادمه.
ولی همیشه خود نهایی‌ها رو اولویت بذارید و سعی کنید اگه وقت دارین دو بار سوالاشو کار کنید. بعضی سوالا تکرار میشه و بعضی وقتا یه الگوی خاص بین سوالا پیدا میشه که می‌تونید حدس بزنید امسال ممکنه چیا بیاد و نوبت کدوم مبحثه: )))
دقیقا دبیرخونه حجمش خیلی زیاده موندم بین ازمون های پارسال و یسری حل نشده فرمول20کدوم رو بزنم

دقیقا دبیرخونه حجمش خیلی زیاده موندم بین ازمون های پارسال و یسری حل نشده فرمول20کدوم رو بزنم
همون نهایی‌ها و آزمون‌های اصلی اولویتن تو فرجه. وقت اضافی داشتید برید سراغ سوالای دیگه و ایده‌های جدید ببینید چون اونا هم کمک‌کننده‌ست.
برای کدوم درس می‌پرسی؟

راجب دبیرخانه ی کدوم درس صحبت میکنین که حجمش زیاده؟ آخه دینی دوازدهم کلا ۴۰ صفحست

همون نهایی‌ها و آزمون‌های اصلی اولویتن تو فرجه. وقت اضافی داشتید برید سراغ سوالای دیگه و ایده‌های جدید ببینید چون اونا هم کمک‌کننده‌ست.
برای کدوم درس می‌پرسی؟

راجب دبیرخانه ی کدوم درس صحبت میکنین که حجمش زیاده؟ آخه دینی دوازدهم کلا ۴۰ صفحست

ادبیات البته خودم چک نکردم دوستم گفت

• دابل‌لایک
امتیازات: Iliap
ادبیات البته خودم چک نکردم دوستم گفت
یکی هست که ۴۸ صفحه‌ست ولی نمی‌دونم همونو میگی یا نه. سوالاش بد نیست به طور کلی می‌تونی بزنی. درس به درس بزن بعد مرور هر درس. فرمول بیست هم می‌تونی در کنارش حل کنی. ولی خب سوالای نهایی سال‌های قبل خیلی مهمه دیگه حواست به اونا بیشتر باشه: )))

یکی هست که ۴۸ صفحه‌ست ولی نمی‌دونم همونو میگی یا نه. سوالاش بد نیست به طور کلی می‌تونی بزنی. درس به درس بزن بعد مرور هر درس. فرمول بیست هم می‌تونی در کنارش حل کنی. ولی خب سوالای نهایی سال‌های قبل خیلی مهمه دیگه حواست به اونا بیشتر باشه: )))
متشکرم

دمت گرم. مثل آزمون تیزهوشان نمیخواد کارت جلسه رو چسبوند کرد به لباس؟
اگه لازم باشه خودشون سوزن بهتون میدن
من هر دوسالم اولین ازمون رو مجبور میکردن رو لباسمون باشه

به ماهم سر هر آزمون سنجاق دادن زدیم رو مقنعه کارتو

این دو روز کلا بشینم سوال حل کنم و دیگه کتابو مرور نکنم؟یه هفته پیش تموم کردم کتابو.
نهاییارم تقریبا 80 درصدشونو حل کردم
بشینم دبیرخونه حل کنم و ریویو نهایی ها فقط؟

این دو روز کلا بشینم سوال حل کنم و دیگه کتابو مرور نکنم؟یه هفته پیش تموم کردم کتابو.
بنظرم حداقل طوطی وار کتاب رو بخون
اونقدر هم زمان نمیبره حقیقتا
مخصوصا اینکه یه هفته پیش کتابو تموم کردی

نظر منم اینه کتابو یه روخوانی دوباره بکنی یه هفته خیلیه یه نکات ریزی رو آدم یادش میره

ی سوال داشتم الان یکی حالا درگیر بیماری و روند درمانه نمیتونه بیاد سر جلسه امتحان نهایی چی میشه?میفته شهریور?بعد مثلا تاثیر مثبت باشه چه تاثیری میذاره?

ی سوال داشتم الان یکی حالا درگیر بیماری و روند درمانه نمیتونه بیاد سر جلسه امتحان نهایی چی میشه?میفته شهریور?بعد مثلا تاثیر مثبت باشه چه تاثیری میذاره?
مطمئن نیستم ولی فکر کنم غیبت موجه یه امتحان شهریور داره برای اینکه پاس بشه و بتونه بره پایه بعد یا فارغ‌التحصیل بشه. اما اون نمره برای کارنامه نهایی و سوابق تحصیلی کنکورش لحاظ نمیشه و صفر رد میشه و یا باید ترمیم کنه برای تاثیر قطعی و یا اگه تاثیر مثبت باشه دیگه تاثیر نداره و مهم نیست.

درود
اولویت بندی برای نمونه سوال ها
کدومشون بهتره ؟
برای کسی که کتاب رو یک دور کامل تموم کرده

میشه بگین از بین اینا برای ریاضی یازدهم کدوم بهتره؟
بهنام سرهنگی ، مهدی عزیزی ، میلاد منصوری ، محمد حسین صابری

Back
بالا