- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
-
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
آره همین کارو میکنمکسی از خونوادت رو نمیشه بفرستی بگیرن برات؟
آره همین کارو میکنمکسی از خونوادت رو نمیشه بفرستی بگیرن برات؟
یه بگ میبری با خودتبرای نهایی چجوری باید بریم سر جلسه؟ یکمی با جزئیات اگر تجربشو دارین میشه ازش بگین؟🙏
دمت گرم. مثل آزمون تیزهوشان نمیخواد کارت جلسه رو چسبوند کرد به لباس؟یه بگ میبری با خودت
کارت ورود به جلسه و دوتا خودکار ۰/۷ میندازی توش
پا میشی میری تو حوزه ساعت ۶:۴۵
توی حیاط حوزه منتظر میمونی تا عین روح احضارتون کنن
روی یه دیوار یا یه تخته ای چیزی معمولا طبقه ای که هر بازهی شماره صندلی توش هست نوشته شده
اگرم نبود مهم نیست از کسایی که اونجان میپرسی
وارد سالن داخلی مدرسه میشی
دم در بازرسی بدنی میشی با فلز یاب و این کصشرا
ساعت هوشمند رو ازت میگیرن و یا ماشین حسابی که جز چهار عمل اصلی چیز دیگه ای داشته باشه
در نهایت میری سمت طبقه ای که شماره صندلیت روی یکی از صندلی های اون طبقه چسبیده
و میشینی تا برگه هارو برات بیارن
برگه هارو برات میارن و تموم شروع میکنی امتحان دادن
یعنی چی?ماشین حسابی که جز چهار عمل اصلی چیز دیگه ای داشته باشه
نه مشکلی نیست(یعنی ندیدم جایی تاحالا گیر بدن)یعنی چی?
الان یکی من درصد و رادیکال داره بده?
بستگی به حوزه و کادر اون مدرسه داره.دمت گرم. مثل آزمون تیزهوشان نمیخواد کارت جلسه رو چسبوند کرد به لباس؟
نهایی سالهای قبل اهمیتش از همه بیشتره و اولویت اولسوالات دبیرخونه توصیه میشه یا نه
اولویت با کدوم باشه=نهایی سال قبل/شبه نهایی/دبیرخونه/سوالات احتمالی که بعضی دبیرها میدن
دقیقا دبیرخونه حجمش خیلی زیاده موندم بین ازمون های پارسال و یسری حل نشده فرمول20کدوم رو بزنمنهایی سالهای قبل اهمیتش از همه بیشتره و اولویت اول
بعدش شبهنهایی و دبیرخانه به نظرم اوکین و ارزش زدن دارن. اینکه کدوم اول باشه زیاد فرقی نداره البته فکر کنم سوالات دبیرخانه زیاده حجمش و تایم بیشتری بگیره.
آزمونهای موسسات هم میتونید بزنید. مثلاً ماز فکر کنم تشریحی داشت و سوالهای خوبی هم طرح میکرد تا جایی که یادمه.
ولی همیشه خود نهاییها رو اولویت بذارید و سعی کنید اگه وقت دارین دو بار سوالاشو کار کنید. بعضی سوالا تکرار میشه و بعضی وقتا یه الگوی خاص بین سوالا پیدا میشه که میتونید حدس بزنید امسال ممکنه چیا بیاد و نوبت کدوم مبحثه: )))
همون نهاییها و آزمونهای اصلی اولویتن تو فرجه. وقت اضافی داشتید برید سراغ سوالای دیگه و ایدههای جدید ببینید چون اونا هم کمککنندهست.دقیقا دبیرخونه حجمش خیلی زیاده موندم بین ازمون های پارسال و یسری حل نشده فرمول20کدوم رو بزنم
راجب دبیرخانه ی کدوم درس صحبت میکنین که حجمش زیاده؟ آخه دینی دوازدهم کلا ۴۰ صفحستدقیقا دبیرخونه حجمش خیلی زیاده موندم بین ازمون های پارسال و یسری حل نشده فرمول20کدوم رو بزنم
همون نهاییها و آزمونهای اصلی اولویتن تو فرجه. وقت اضافی داشتید برید سراغ سوالای دیگه و ایدههای جدید ببینید چون اونا هم کمککنندهست.
برای کدوم درس میپرسی؟
راجب دبیرخانه ی کدوم درس صحبت میکنین که حجمش زیاده؟ آخه دینی دوازدهم کلا ۴۰ صفحست
یکی هست که ۴۸ صفحهست ولی نمیدونم همونو میگی یا نه. سوالاش بد نیست به طور کلی میتونی بزنی. درس به درس بزن بعد مرور هر درس. فرمول بیست هم میتونی در کنارش حل کنی. ولی خب سوالای نهایی سالهای قبل خیلی مهمه دیگه حواست به اونا بیشتر باشه: )))ادبیات البته خودم چک نکردم دوستم گفت
متشکرمیکی هست که ۴۸ صفحهست ولی نمیدونم همونو میگی یا نه. سوالاش بد نیست به طور کلی میتونی بزنی. درس به درس بزن بعد مرور هر درس. فرمول بیست هم میتونی در کنارش حل کنی. ولی خب سوالای نهایی سالهای قبل خیلی مهمه دیگه حواست به اونا بیشتر باشه: )))
نه والادمت گرم. مثل آزمون تیزهوشان نمیخواد کارت جلسه رو چسبوند کرد به لباس؟
نه اینم اوکیهیعنی چی?
الان یکی من درصد و رادیکال داره بده?
اگه لازم باشه خودشون سوزن بهتون میدندمت گرم. مثل آزمون تیزهوشان نمیخواد کارت جلسه رو چسبوند کرد به لباس؟
بعدش چیاگه لازم باشه خودشون سوزن بهتون میدن
من هر دوسالم اولین ازمون رو مجبور میکردن رو لباسمون باشه