• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دفترچه دوم دفترچه کابوسیه حقیقت:((
و اینکه چرا منطقی نباشه؟ در دفاع از فیزیک باید بگم که درسیه که بعد یه مدت تست زدن دیگه میتونی بگی ۹۰ درصد تیپ تستارو دیدی ولی مثلا درباره ریاضی اینا نمیشه این رو گفت واقعا.
آممم
نمی‌دونم
موج آزمونو بزنم بنظرت؟ یا چیز دیگه‌ای؟

این وسط منم بپرسم
من خیلی خیلی خیلی توی دفترچهٔ دوم وقت کم میارم. اول شیمی رو جواب می‌دم چون برام آسون‌تره منطقاً، و چون لیترلی همهٔ سوالای شیمی رو بلدم کل تایم دفترچه‌م سر اون می‌ره و فیزیک تقریباً هیچی نمی‌رسم جواب بدم
یهو درصد شیمیم یه چیز فضایی می‌شه و فیزیکم می‌شه ۲۰ درصد 🙏🏻
چیکار باید بکنم واقعاً. هر آزمون بدتر می‌شه
اتفاقا تو فیزیک خیلی راحت‌تر میشه درصد گرفت. تیپ سوالاش سالهاست تغییر نکرده و بعیدم هست تو یکی دو سال آینده تغییر بکنه. برعکس شیمی. در کل فیزیک یک سرمایه گذاری مطمئن هست. مخصوصا برای دانش‌آموز تجربی. تو فیزیک اگه قوی بشی حتی میتونی به راحتی بالای ۸۰ بزنی

وقتتو عادلانه تقسیم کن. و شیمی یه سری سوال داره که وقت زیادی میبره. اونا رو حل نکن. به یه درصد منطقی توی شیمی که رسیدی، برو تو فیزیک. اونجا هم یه درصد حدود ۵۰ به بالا بزن و بعد اگه باز وقت داشتی برگرد رو شیمی.
من دقیقا برعکس تو بودم. اول فیزیک میزدم. ولی به ۶۰ که می‌رسید میرفتم رو شیمی. شیمی برام زیاد راحت نبود. شیمی رو سوالای منطقیش رو جواب میدادم و بعد دوباره میرفتم رو فیزیک سوالای یه پله سخت تر رو حل میکردم. تو رویه برعکس رو در پیش بگیر. حتی به نظرم اول فیزیک زدن رو هم امتحان کن.

احتمالا دفترچه دوم تجربی هم فیزیک و شیمیه
منم دفترچه دوم خودمون همین مشکل رو برعکسش داشتم و دقیقا به همین دلیل شما، یعنی المپیاد، همه فیزیک رو بلد بودم و آسون تر بود برام
حالا شانسی که شما آوردی اینه که شیمی بیشتر تراز میده (ریاضی که اینطوری بود، درصد شیمی وحشتناک تراز رو جا به جا می‌کرد، نمیدونم تجربی هم اینطوریه یا نه) اما به هر حال یه تعادل باید باشه
مشاور من گفته بود ترتیب های مختلف رو امتحان کن. مثلا یه بار یه صفحه شیمی بزن یه صفحه فیزیک که من سر اون آزمون قاطی کردم نتیجه جالبی نداشت حالا شاید برای شما نتیجه بده
تهش خودم به این نتیجه رسیدم که فیزیک های کوتاه و سوال‌هایی که سریعتر حل میشدن رو بزنم و بعد برم سراغ شیمی، چون شیمی خیلی قوی نبودم هر چندتا که تونستم بزنم و بعد برگردم سر بقیه فیزیک ها، شايد اين روش برعکسش برای شما جواب بده به هر حال باید سر چندتا آزمون روشهای مختلف امتحان کنی ببینی کدوم جوابه

این وسط منم بپرسم
من خیلی خیلی خیلی توی دفترچهٔ دوم وقت کم میارم. اول شیمی رو جواب می‌دم چون برام آسون‌تره منطقاً، و چون لیترلی همهٔ سوالای شیمی رو بلدم کل تایم دفترچه‌م سر اون می‌ره و فیزیک تقریباً هیچی نمی‌رسم جواب بدم
یهو درصد شیمیم یه چیز فضایی می‌شه و فیزیکم می‌شه ۲۰ درصد 🙏🏻
فیزیکمم نشرالگو می‌زنم با این وجود حس می‌کنم تسلط کافی ندارم
ولی منبع دوم فیزیک زدن با توجه به اینکه تجربیم اصلاً کار منطقی‌ایه؟ چون اونقدری وقت ندارم دوتا منبع واسه فیزیک بزنم
من همین بودم که طمع می‌کردم چون همه فیزیک ها رو بلد بودم تایمم روی اون می‌رفت، چاره‌اش اینه تعادل برقرار کنی و مثلا یکی از تکنیک ها این بود که می‌گفتن اول یه تعداد از هر دو رو جواب بدی و بعد زمان نقصانی رو روی ۲ تا درس به صورت یک درس واحد اعمال کنی، یعنی ببینی کدوم درس رو بهتره بیشتر جواب بدی؟ مثلا تو کنکور فکر کنم یه درسی که حس می‌کنی سخته ولی تو بلدی بهتره تراز می‌ده.

سلام نمی‌دونم دارم زمان مناسبی این سوال رو ‌می‌پرسم یا نه; راستش چندماهه که با این مشکل دارم دست‌و‌پنجه نرم می‌کنم.
من اصلاً درصد شیمی‌م تا یه حدی بالاتر نمی‌ره. برای حل این‌ مشکل چندتا منبع زدم(هر یکی از اون یکی یه‌جورایی سخت‌تر)آزمون زماندار زدم حتی قبل آزمون یه دور مباحث رو هم می‌خوندم ولی درصدم چه زیاد خونده باشم (مثلا چندهفته پیش بود ۱۶ ساعت در کل هفته شیمی خوندم و مجموعا ۳۰۰ تست اما درصدم شد ۵۳.۳) چه نخونده باشم بین ۴۰ ۵۰ ۶۰ متغیره و مشکلم بخاطر یادگیری نیست و فکر کنم بیشتر کمبود زمانه چون برای دفترچه فیزیک وقت زیادی می‌ذارم و تقریبا ۲۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه وقت دارم برای دفترچه شیمی. حالا فیزیک و دفترچه ریاضیات رو اگه یه هفته وقت زیادش براش بذارم اون نتیجه ای که میخوام رو می‌گیرم شاید...
اما برای شیمی نمی‌دونم.وقتی تحلیل میکنم متوجه می‌شم الان...در حال حاضر من..من میتونم این سوال رو حل کنم اما چرا سر جلسه آزمون نمی‌تونم؟و یجورایی وقتی سوال ها ترکیبی میشه نمی‌تونم سریع ارتباط بگیرم و سوال رو رد می‌کنم؟و شاید هم بخاطر استرس سرجلسه ازمونه؟ ممنون می‌شم کمکم کنید و از تجربیات تون بهم بگید:‌‌‌)
یکی از مهم ترین کارها اینه که وقت خودشو برای خودش بذاری حتما(شیمی همینجوریش وقت کم داره🧘🏻‍♀️، چه برسه به اینکه تو کمترش هم کنی)
یعنی خب خیلی طبیعیه تو وقت کمتری بذاری و درصدت هم کمتر بشه
خواستم یه سری چیز دیگه بگم ولی فکر کنم تنها مشکلت همین باشه
سرعت و دقتت رو ببر بالا، چون اینجور که خودت میگی انگار آموزشت کامله و مشکلاتت بر میگرده سر جلسه آزمون (آرامش خودت رو هم حفظ کن)

چون فیزیک رو با تست زدن زیاد خیلی میتونین حرفه ای بشید توش اول بزنید چون قبلشم زیست بوده خیلی بهتره که با فیزیک مغز دست و پنجه نرم کنه اول
من خودم اون آخرا به این نتیجه رسیدم که مثلا ۲۵ دقیقه وقت بدم به فیزیک و هرچی شد توی اون ۲۵ دقیقه بزنم بعدش کامل وقت بذارم روی شیمی
و نگرانش نباشید وقتی خیلی تست زمان دار بزنید توی ۲۵ دقیقه حداقل میتونید ۲۶ تا ۲۷ تا تست رو بزنید و از اون ور یه تایم خیلی خوب برای شیمی میمونه براتون

چون فیزیک رو با تست زدن زیاد خیلی میتونین حرفه ای بشید توش اول بزنید چون قبلشم زیست بوده خیلی بهتره که با فیزیک مغز دست و پنجه نرم کنه اول
من خودم اون آخرا به این نتیجه رسیدم که مثلا ۲۵ دقیقه وقت بدم به فیزیک و هرچی شد توی اون ۲۵ دقیقه بزنم بعدش کامل وقت بذارم روی شیمی
و نگرانش نباشید وقتی خیلی تست زمان دار بزنید توی ۲۵ دقیقه حداقل میتونید ۲۶ تا ۲۷ تا تست رو بزنید و از اون ور یه تایم خیلی خوب برای شیمی میمونه براتون
و یه چیز دیگه
تست های زمان داری که توی خونه میزنید رو تایمشو کمتر از آزمون حساب کنید
مثلا اگه ۳۰ تا تست فیزیک رو توی آزمون میگه ۴۰ دقیقه،شما توی خونه بگیرید ۳۰ دقیقه

کسی با این روش پومودرو (؟) میتونه ساعت های بالا درس بخونه؟ مثلا ۷-۸ ساعت.
من وسط درس خوندن خیلی break کنم واقعا تمرکزم بهم میریزه ولی الان لازم دارم بدون تمرکز هم که شده، برای امتحانات تعویق نیفتاده ام بشینم چند ساعتی درس بخونم. So هم بگید که ماکسیمم چند ساعت تا حالا با این روش تونستید بخونید و هم پیشنهاد واسه اینکه چند دقیقه برای خوندن و استراحت در نظر بگیرم.

Back
بالا