riαꪀα
عاشق طنین
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۳
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
برنامه کلاسی جدیدشون رو مگه آپلود کردن؟اینم بگم قلعه شاخانی امسال اومده ماز برا فیزیک دهم
واقعا خداست
برنامه کلاسی جدیدشون رو مگه آپلود کردن؟اینم بگم قلعه شاخانی امسال اومده ماز برا فیزیک دهم
واقعا خداست

نهبرنامه کلاسی جدیدشون رو مگه آپلود کردن؟
اگه درسا رو خوندی و یه تسلط نسبی داری و تقریباً میدونی چی به چیه سوال حل کن. از همین منابعی که گفتی. اگه خیلی راجع به اینکه چطور درسها و مطالب رو بخونی هم سردرگمی یکی دو تا نهایی حل کن حتماً. سوال حل کردن هم به مدل درس خوندنت جهت میده، هم ایدههای جدید برای سوال میبینی، هم مرور میشه و هم اشتباهاتت رو میفهمی و نقاط ضعفت مشخص میشه و میتونی بری رفع اشکال کنی.بچه ها ژون
بنظرتون، بنده در دوروز آینده بشینم سوال های ماجرای بیست رو حل کنم؟ یا چمیدونم سوال نهایی های n سال پیش رو بزنم؟ یا ازین سوال های دبیرخانه؟ یا مثلاً سوال های جزوه ی معلمی کسی؟
چمیدونم برای فارسی چه کاری جز خوندن درسنامه در دوروز آینده پیشنهاد میدین؟

اطلاعیه دبیرخانه ادبیات فارسی در مورد امتحانات نهایی فارسیو اینکه برای روان خوانی ها و گنج حکمت های فارسی بجز لغت و تاریخ ادبیات چیاشونو باید بخونم؟

دمتون گرم، ممنونم :)اطلاعیه دبیرخانه ادبیات فارسی در مورد امتحانات نهایی فارسی
🔸تو ستایش و نیایش
❌از اینا سؤال نمیاد :
دستور
آرایه
✅از اینا سوال میاد :
مفهوم شعر
معنی شعر
معنی لغت
املای لغت
تاریخ ادبیات
🔹تو گنج حکمت، شعرخوانی، رواخوانی
❌ از اینا سوال نمیاد :
معنی شعر و نثر
آرایه
دستور
✅از اینا سوال میاد :
مفهوم شعر و نثر
معنی لغت
املا
تاریخ ادبیات
⚠️۱ نمره حفظ شعر تو امتحان نوبت دوم فقط شعر حفظی نوبت دوم میاد
متوسط ترجیحاً. تعادل رو حفظ کن. یطوری ریز نباشه که طرف نتونه بخونه و خیلی هم درشت نباشه که جا کم بیاد. بیشتر به نظرم دست خط منظم و مرتب مهمه. شلخته و نامرتب ننویسید. بعضیا هستن میخوان حالت خوشنویسی بنویسن بعداً مصحح هیچی از کلماتشون نمیفهمه. خیلی معمولی و عادی بنویسین. ریز ریز و مورچهای نباشه. خیلی بزرگ هم نباشه چون جا کم بیارین دردسر دارین: ))))درمورد بحث خودکار ها و فونت نوشتن، ریز بنویسم یا درشت؟ بخاطر درشت نویسی جا کم نمیاد؟

ممنونم :)متوسط ترجیحاً. تعادل رو حفظ کن. یطوری ریز نباشه که طرف نتونه بخونه و خیلی هم درشت نباشه که جا کم بیاد. بیشتر به نظرم دست خط منظم و مرتب مهمه. شلخته و نامرتب ننویسید. بعضیا هستن میخوان حالت خوشنویسی بنویسن بعداً مصحح هیچی از کلماتشون نمیفهمه. خیلی معمولی و عادی بنویسین. ریز ریز و مورچهای نباشه. خیلی بزرگ هم نباشه چون جا کم بیارین دردسر دارین: ))))
مدرسه ما گفته چون حتما باید مهر مدرسه روش باشه باید از مدرسه بگیریکارت ورود به جلسه نهایی رو فقط از مدرسه باید بگیریم؟ خودمون نمیتونیم از سایت بگیریم؟
یازدهم و دوازدهم از مدرسهکارت ورود به جلسه نهایی رو فقط از مدرسه باید بگیریم؟ خودمون نمیتونیم از سایت بگیریم؟
من وارد پنلم شدم تو my.medu.irیازدهم و دوازدهم از مدرسه
پشت کنکوری از سایت
من وارد پنلم شدم تو my.medu.ir
چیزی مربوط به کارت ورود به جلسه پیدا نکردم
راستی بچه ها؛ کارت ورود به جلسه اومده…
◀️یازدهمی ها و دوازدهمی ها برید مدرسه بگیرید.
◀️بچه های فارغ التحصیل از سایت باید بگیرید ولی هنوز فعال نشده انگار!
پ ن: به نظرم امروز درگیرش نشید فردا برید سراغش.
خواهشممنونم @Asall
هنوز صادر نشده واستونمن وارد پنلم شدم تو my.medu.ir
چیزی مربوط به کارت ورود به جلسه پیدا نکردم
کسی از خونوادت رو نمیشه بفرستی بگیرن برات؟نخوام کادر مدرسه رو ببینم باید کیو ببینم وای اصلا دلم نمیخواد آخرین تصویرم از مدرسه سیاه باشه لعنت بهشون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻