کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من امسال با مصلایی داشتم، و بعد از اینکه کلاس رو میدیدم هرچی سوال سخت جلوم میذاشتن می‌تونستم حل کنم(یعنی سطح تدریس خوب بود)
ولی خب چیزی که بیشتر نیازه تمرینه و تست زدنه(که من اینکارو نمی‌کردم)چون بعدش میرفتم آزمون میدادم درصدم میشد ۱۰ :))
و یه موضوع دیگه هم بود، نظر شخصیم اینه سوالای شیمی ماز یکمی متفاوته، یعنی اون طیف سوالی که میدادن شبیه سوالای معمولی که تو کتاب تستو اینا میدیدی نبود(شاید یکم برای همین درصدام کم میشد! شایدم فقط دارم توهم میزنم ولی همچین حسی رو می‌گرفتم) درواقع یکی از دلایلی که به هادیان فرد حس خوبی ندارم همین موضوعه، میترسم برم بشینم سر کلاسش ببینم داره یه نکته هایی میگه که بدرد نمیخورن، یا یه مدل سوالی حل می‌کنه که مشابهش فقط تو آزمون ماز میاد...
اگه دوستان نظری در این مورد دارن ممنون میشم کمک کنن
مصلایی کدوم..پسره یا پیرمرده

واسه کنکور..کلا از دهم تا دوازدهم..چند سال از درس دور بودم ولی شیمی رو تک ماده زده بودم🥲
اگه وقت بهتون اجازه میده، کتاب درسی + مبتکران
اگر نه، کتاب درسی + خیلی سبز
یا کتاب درسی + نشر الگو
همه شون تک پایه

یا کتاب درسی + نشر الگو
همه شون تک پایه
ریاضی هم منبع م آموزش خوب داشته باشه معرفی میکنید؟و اینکه لازمه دوره ی متوسطه اول هم ریاضیشو نگاه کمم؟

سلام رفقا ..واسه کسی ک شیمی صفر کیلومتره چ کتاب خودآموز معرفی میکنید؟
سلام وقتتون بخیر
اگه چندین سال هست که از فضای درس فاصله گرفتید (مخصوصا فضای دبیرستان) حتما کلاس آنلاین یا دوره های اینشکلی شرکت کنید. احتمال یادگیری با خود آموز کمتره چون مطمئنا قراره اشکالات و ابهامات زیادی براتون پیش بیاد و باید استادی چیزی وجود داشته باشه برای رفع ابهامات.

یا کتاب درسی + نشر الگو
همه شون تک پایه
ولی یک ایرادی که به مبتکران میشه گرفت اینه که گاهی به حاشیه میره و بعضی تستاش به چیز هایی گیر میده که برای کنکور کنکور نظام قدیمه، ولی از نظر درسنامه خیلی خوبه، من دهم خودخوان از روی مبتکران میخوندم

سلام وقتتون بخیر
اگه چندین سال هست که از فضای درس فاصله گرفتید (مخصوصا فضای دبیرستان) حتما کلاس آنلاین یا دوره های اینشکلی شرکت کنید. احتمال یادگیری با خود آموز کمتره چون مطمئنا قراره اشکالات و ابهامات زیادی براتون پیش بیاد و باید استادی چیزی وجود داشته باشه برای رفع ابهامات.
واسه شیمی استاد معرفی میکنید بیسیک قشنگ توضیح بده..ن همش تکنیک ک ب درد کنکور نخوره

ولی یک ایرادی که به مبتکران میشه گرفت اینه که گاهی به حاشیه میره و بعضی تستاش به چیز هایی گیر میده که برای کنکور کنکور نظام قدیمه، ولی از نظر درسنامه خیلی خوبه، من دهم خودخوان از روی مبتکران میخوندم
مثلا میشه درسنامه مبتکران خوند و تست کتاب دیگه زد؟

Back
بالا