کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
منم گاهی وقتا اینجوری بودم در واقع این مشکل همه هست.
ممکنه این حالَت به خاطر خستگی خیلی زیاد باشه یا اینکه ذهنت داره بهونه میاره تا درس نخونی که در واقع خود آدم میفهمه و میدونه که کدوم اینهاست.
اگه حالت دومه سعی کن اون روزا رو با درسایی که بیشتر دوست داری شروع کنی که روزت با حال خوب شروع بشه و از تکنیک پومودورو میتونی استفاده کنی. یه خوراکی که دوست داری بخر کنار درست بخور و خلاصه یه جوری حال خودتو خوب نگه دار تا این حالت بگذره بعد یه مدت.
ولی اگه واقعا خستگی باشه گاهی لازمه با مشورت مشاورت (اگه داری) کلا یه روزو درس نخونی و به درسم سعی کنی فکر نکنی و اون یک روز کارایی که دوست داری رو بکن و البته حتما از خونه برو بیرون تا حال و هوات عوض بشه و بعد از فرداش دوباره شروع کن.
مرسی بابت راهنمایی🫂❤️✨

بچه ها سلام
من دیشب یه موضوعی دیدم که یه دانش اموزی داشت میگفت مشاورش نمیذاره بیشتر از 3روز برای ازمونها زمان بزاره
من اینجاشو نمیفهمم که مگه درس خوندن برای ازمونها و کنکور دریک راستا نیست؟یجورایی برای ازمون که میخونی خب داری برای کنکورهم میخونی
بعدشم حالا گیریم طرف میخواد پیشروی کنه که زودتر تموم کنه ولی اخه منطقیه کل دو هفته به جز 3روزش صرف پیشروی بشه؟
حالا یه موضوع دیگه اینکه مشاور منم میگه من خیلی حساسیت دارم رو ازمون ها و این کار غلطه و فلانو بیسار
نمیدونم مشاورا چرا اکثرا مخالف این برنامه ازمونان ولی مگه بده بخوام با برنامه ازمون ها مرور کنم ؟

بچه ها سلام
من دیشب یه موضوعی دیدم که یه دانش اموزی داشت میگفت مشاورش نمیذاره بیشتر از 3روز برای ازمونها زمان بزاره
من اینجاشو نمیفهمم که مگه درس خوندن برای ازمونها و کنکور دریک راستا نیست؟یجورایی برای ازمون که میخونی خب داری برای کنکورهم میخونی
بعدشم حالا گیریم طرف میخواد پیشروی کنه که زودتر تموم کنه ولی اخه منطقیه کل دو هفته به جز 3روزش صرف پیشروی بشه؟
حالا یه موضوع دیگه اینکه مشاور منم میگه خیلی حساسیت دارم رو ازمون ها و این کار غلطه و فلانو بیسار
نمیدونم مشاورا چرا اکثرا مخالف این برنامه ازمونان ولی مگه بده بخوام با برنامه ازمون ها مرور کنم ؟
روش خودت رو پیدا کن و از هیچ کس کامل اطاعت یا تبعیت نکن.

بچه ها سلام
حالا یه موضوع دیگه اینکه مشاور منم میگه من خیلی حساسیت دارم رو ازمون ها و این کار غلطه و فلانو بیسار

ببین، توی مسیر کنکور نه میشه ۱۰۰٪ به خودت تکیه کرد، نه ۱۰۰٪ به مشاور. هر دو اگه افراطی بشن تو رو به بیراهه می‌برن. چیزی که واقعاً مهمه اینه که بتونی یه «نقطه تعادل» برای خودت بسازی، حالا سوال مهم اینه که این تعادل کجاست و چطوری پیداش کنیم؟
بزرگ‌ترین دردسر اکثر بچه‌ها اینه که نمی‌دونن کِی باید به حس و منطق خودشون اعتماد کنن و کِی باید به حرف مشاور گوش بدن، مخصوصاً وقتی پنج‌تا نظر مختلف از معلم‌ و مشاور و رتبه برتر و دوست و فامیل قاطی میشه و ذهن آدم رو شلوغ می‌کنه.
من می‌خوام یه چارچوب خیلی ساده بهت بدم که از این سردرگمی خلاصت کنه:

از امروز معیار تو فقط دو چیزه: «نتیجه آزمون» و «رسیدن به بودجه‌ آزمون».

هر روشی، هر ایده‌ای، هر سبک مطالعه‌ای، فرقی نمی‌کنه از خودت دراومده باشه یا مشاور گفته باشه یا رتبه‌های برتر گفتن یا توی کلاس معلما گفتن، هرچی که میخواد باشه اما یه قانون ثابت وجود داره:
اگه یه روش نتونه ظرف دو هفته خودش رو تو آزمون بهت ثابت کنه، برای تو جواب نمی‌ده. حتی اگه همه رتبه‌های برتر و کل سایت سماپادیا و همه جا بگن خیلی روش عالیه وقتی به تو نتیجه نمیده، یعنی این روش واسه تو جواب نیست.
احتمالا الان دوتا سوال مهم داشته باشی:

اولا نتیجه آزمون یعنی چی؟
نه درصد معیار خوبیه، نه رتبه و تراز کل. بهترین چیزی که نشون میده داری درست می‌ری جلو، تراز تک‌درسه. وقتی تراز یه درس شروع می‌کنه بالا رفتن و از یه جایی به بعد به محدوده‌های خوب می‌رسه (مثلاً قلمچی بالای ۶۰۰۰ یا گزینه دو و ماز بالای ۹۰۰۰)، یعنی مسیرت درسته و داره بهت جواب میده. البته توجه داشته باش من سطح درسی تو رو نمیدونم اما خب همین منطبق برای بچه های بالاتر و پایینتر از این تراز هم برقراره.

دوما بودجه آزمون اینقدر مهمه؟
چون بودجه‌بندی آزمون، درس رو به تکه‌های قابل کنترل دو هفته‌ای خرد می‌کنه. اگه تو نتونی هر دو هفته به اون تکه‌ها برسی، یعنی یا از بعد از اسفند باید حذف کنی، یا باید یه جایی با عجله و فشار غیرواقعی بخونی. نتیجه‌اش هم مشخصه: یا نمی‌رسی، یا کیفیت قربانی میشه. وقتی طبق آزمون پیش میری، مطمئن می‌شی قبل از نهایی‌ها درس‌هات رو یک‌بار کامل تستی جمع کردی و هیچی رو هوا نمی‌مونه.

کلا ببین آزمون مثل آینه است. همون‌قدر سریع که یه روش خوب رو نشون میده، اشتباهات برنامه‌ریزی رو هم رو می‌کنه. خیلی از مشاورها نمی‌خوان هر دو هفته با این سوال روبه‌رو بشن که: «اگه برنامه‌ت خوبه، پس چرا من نتیجه نمی‌گیرم؟»
برای همین راحت‌ترین راه اینه که بگن:
«آزمون مهم نیست»، «بهش حساس نباش»، «ذهن‌تو خراب می‌کنه»
چون وقتی آزمون حذف بشه، معیار هم حذف میشه. وقتی معیار نباشه، هر برنامه‌ای حتی اونی که اصلا مناسب تو و شخصیت آموزشی تو نیست قابل توجیهه و هیچ‌کس نمی‌فهمه مشکل از کجاست.

سلام رفقا ..واسه کسی ک شیمی صفر کیلومتره چ کتاب خودآموز معرفی میکنید؟
فیلم: از نظر تدریس از صفر کیلومتر، تدریس سالیانه فراهانی مناسبه. اما دقت کن که این یک تدریس شروع از صفره و طول دوره حدودا 200 ساعته و شما لازمه در کنارش زمانی رو برای مطالعه جزوه و تست‌زنی هم لحاظ کنید.
تدریس تک پایه دهم مصلایی و تدریس تک پایه یازدهم مصلایی هم خیلی خوبه اما در تدریس سالیانه (کل دهم و یازدهم و دوازدهم) امید مصلایی به همراه پدرش تدریس میکنه که کیفیت دوره پایین میاد.
کتاب: بدون هیچ تردیدی، کتاب مبتکران. اول درسنامه خونده بشه و بعد فقط تستهای دارای علامت VIT زده بشه. (سراغ تستهای بدون علامت و دسا در دور اول مطالعه‌ات نرو)

دقت کن که یا مبتکران بخون یا فیلم ببین. جمع هر دو باهم اشتباهه

ریاضی هم منبع م آموزش خوب داشته باشه معرفی میکنید؟و اینکه لازمه دوره ی متوسطه اول هم ریاضیشو نگاه کمم؟
فیلم: دوره سالیانه معین کرمی شروع از تیر مبتدی موسسه الفا. اما همچنان طول دوره بسیار طولانیست (که خب به خاطر شروع از صفر بودنشه) و حدودا 250 ساعت است. اگه با این دوره راحت نبودی و احساس کردی تدریسش برای سنگین هست، میتونی از تدریس سالیانه شروع از تیر عزیزی در موسسه ماز استفاده کنی.
کتاب: مهروماه جامع

سلام
من دهمم یه راهنمایی میخواستم
یک اینکه من برای فیزیک چیکار کنم . همیشه خدا از بودجه ماز فیزیک عقب میوفتم . شجاعی رو میبینم و تست هم نشر الگو میزنم . ولی واقعا توش میلنگم با اینکه همه معتقدند فیزیک دهم خیلی اسونه .
و مورد بعدی اینکه من توی خونه تستارو خیلی خوب میزنم . مثل ریاضی و زیست . منتهی سر جلسه ازمون خوب نمیدم . با اینکه سوالات منابع سخت تر هست .
مثللا درصد زیست تو خونه میشه 80 . تو ازمون 50
و یکی دیگه هم ساعت مطالعه . روزای مدرسه چقدر خوبه بخونم و روزای تعطیل چطور ؟ بنظرتون مدرسه غیبت کنم؟ ( هیچ منفعتی ندارن معلمامون)

سلام
یک اینکه من برای فیزیک چیکار کنم . همیشه خدا از بودجه ماز فیزیک عقب میوفتم . شجاعی رو میبینم و تست هم نشر الگو میزنم . ولی واقعا توش میلنگم با اینکه همه معتقدند فیزیک دهم خیلی اسونه .
و مورد بعدی اینکه من توی خونه تستارو خیلی خوب میزنم . مثل ریاضی و زیست . منتهی سر جلسه ازمون خوب نمیدم . با اینکه سوالات منابع سخت تر هست .
و یکی دیگه هم ساعت مطالعه . روزای مدرسه چقدر خوبه بخونم و روزای تعطیل چطور ؟ بنظرتون مدرسه غیبت کنم؟ ( هیچ منفعتی ندارن معلمامون)
فیزیک دهم بنظرم اونقدر راحت نیست
فشار سوالای سنگین زیاد داره
کار و انرژی هم همینطور
کار مستمر، تلاش و صبر. صبر.صبر

موفقیت این نیست که یهو تمام پله ها رو صعود کنی
میری بالا میای پایین، پله پله
کم کم و صبر کن.
برای زیست هم زیاد به مطالعه کردن گیر نده. بخون و همزمان خلاصه نویسی کن و بعد فقط تست بزن.به قول معلممون تو تست غوطه ور شو

در مورد مدرسه هم اگه واقعا مفید نیست هر از گاهی غیبت کن ولی نذار روت حساس بشن

سلام
اینکه به بودجه بندی نمیرسی نگران نباش
دهمی و بیشتر رو خوب یاد گرفتن تمرکز کن
دی ماه خودت رو برسون به بودجه بندی ها و آزمون جمع بندی آخر دی خودتو میسنجی

Back
بالا