• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگه مغازه میزدین مغازه چی بود و اسمشو چی میذاشتین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ayda-kz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
گل فروشی میزدم
اسمشم شاید میذاشتم فلورا آرت

صنایع چوب
دوست داشتم یه کارگاه ساخت لوازم خانگی چوبی می‌داشتم و جلوی همون کارگاه یه مغازه بود واسه فروش سازه‌هام که با یه در به هم راه داشتن...
بعد میومدم قفسه‌های چوبی جذاب و متفاوت می‌زدم و می‌کردم تو پاچه‌ی تمام شماهایی که کافه‌کتاب و کتاب‌فروشی زدین.
images%20(2).jpeg

مغازه اسلحه فروشی 🤠
اسمش هم میشه
Los Armados Hermanos

پ.ن : همین الان تصمیم گرفتم حیاط پشتی رو تبدیل کنم به یه فیلد تیر اندازی گنده ، در حد یه زمین گلف

عتیقه جات یا انتیک فروشی:)) کلا به محصولاتی که فلزی و ظریف کاری و تک باشند علاقه مندم، مثل چراغ مطالعه،جاشمعی و هر چیزی که کار دست های یک هنرمند خوش ذوق بوده باشه پر از قدمت و شکوه✨️
به اسمش زیاد فکر نکردم راستش..شاید لیلی💅

قنادی
اسمشم میذاشتم عطر زندگی

بوتیک لباس زنانه با کانسپت Home-like، اسمش هم میزاشتم Maison Élégance با یه دکوراسیون زیتونی که در کنارش همه وسایل چوبی کار شدن و یه قسمت هم یه فضای نشیمن خیلی راحت با پذیرایی کیک و قهوه :)

همیشه دوس داشتم مغازه‌ی کتاب‌فروشیِ دیوار چوبیِ کوچیکِ یکم بهم‌ریخته، با دکور پراز گل و گیاه داشته باشم^^

بعدا نوشت: قفسه‌هاشم معمولی و قدیمیه، از @پرنیان.ک نخریدم ((:

• لایک
امتیازات: zaxsi
داروخانه میزدم همه مریضامو میفرستادم دارو خونه
اسمشم دارو خانه دکتر سینا

فعلا که قراره داروخونه بزنم
ولی اگه جمع کنم و برم کلاس شیرینی پزی، قنادی رو دوست دارم.
اسلحه فروشی
مغازه خودکشی 🥹 😂
مشروبات الکی

رندومنس صد از صد

“گل فروشی”

کافه اسمشم می‌ذاشتم عجق وجق

دلم میخواست کتاب فروشی-لوازم التحریر داشته باشم که توش کافه هم باشه و قهوه و نوشیدنی سرو بشه حتی پاستا و غذاهای مختلف.

یه جایی که بتونی عقده هاتو خالی کنی و هرچقدر میخوای داد بزنی گریه کنی یا چیزی بشکونی و یه مشاور هم باشه که به حرفات گوش بده و با همه حرفات موافق باشه...اسمشم مجتمع عقده ای🎀

از این کتابفروشیا که بقیه چیزای جالب طور هم دارن میفروشن— اسمشم میذاشتم شور زندگی

راستش مغازه تنها حس محدودیت میده
دلم میخواد یه mall داشته باشم و اسمشم بذارم Omnium

اگه مال میزدم که معلومه اسمشو چی میذاشتم. نمیشه گفت البته‌. حتی نمیذاشتن اسمشو همون بذارم:(

حتما باید مغازه باشه؟ نمی‌شه من تالار عروسی داشته باشم؟
هم خوشحاله هم پول‌ساز ^_^
اسمش هم باشه مهر و ماه
*
عکاسی آتلیه‌ای هم جالبه، اسمشم میذارم یادگار یا ماندگار.

Back
بالا