اینو از من نخواه چون من نمیتونم بزارم دستی دستی خودتو نازل کنی به جهنم بخاطر مسئولیتی که دارم، دلایل اینکه چرا بده و نازلت می کنه جهنم هم بار ها شنیدی. اعتیاد رو بهش ترک کن فرزندم🗿
شما تنها کاری که میتونی بکنی اینه که یک نفر رو از مضرات چیزی آگاه کنی و بهش کمک کنی راه درست تری رو پیش بگیره، این میشه امر به معروف؛
نه اینکه دست و پاشو ببندی و بگی گناه نکن و بگی یا مثل من باش یا اگه نیستی پس بی دین و گمراهی، به زور نمیشه مردم رو بهشت برد.
کسی هم چنین وظیفه ای روی دوش شما نگذاشته، فقط میتونی با زبون خوش عقایدت رو تبلیغ کنی.
اینو بهت گفتم چون توی تاپیک های دیگه هم نظرات این چنینی ازت خونده بودم.
راجب طرح صیانت :
۱_ اینکه ممکنه در پلتفرم هایی مثل اینستاگرام حرف هایی مخالف نظر حکومت (یا خود حکومت پنداران!) زده بشه و به همین دلیل بیایم فیلترش کنیم دقیقا پاک کردن صورت مسئله ست، حکومت اگر میترسه که مردم چیزهایی رو بشنون یا ببینن، باید رسانه های خودش رو تقویت کنه و مردم رو قانع کنه (نه مجبور) که هم عقیده با جریان حاکم بشن؛
نه اینکه صدای مخالف رو خفه کنه!
اگر فکر میکنن بر حق ان، بسم الله! بر حق و درست نباید ترس از مخالف داشته باشه. (این انکار تاثیرات مخرب و فضا سازی های غلط مخالفین نیست، طبعا برای حفظ آرامش جامعه برخی رسانه های دشمن رو باید محدود کرد)
منتها مسئله اینه که عده ای خودشون رو عین حکومت میدونن و از این طریق میخوان جلوی آگاهی مردم و شفاف شدن اعمالشون رو بگیرن، وگرنه من بعید میدونم دلشون برای نظام سوخته باشه!
۲_ باز هم بیاین صورت مسئله رو پاک نکنیم!
اینکه مردم با چرخیدن توی فضای مجازی سرخورده و ناامید میشن دلیلی بر حذف پلتفرم ها نمیشه؛
شما اوضاع اقتصادی و اجتماعی رو مطلوب اکثریت کن، فرهنگ فضای مجازی رو جا بینداز، از محتواهای خوب و مورد قبول اکثریت (نه اقلیت به اصطلاح خودی!) حمایت کن، اونوقت ببین این آسیب ها هست یا نه
۳_ محدود کردن دسترسی به محتوا های مستهجن یه اقدام عقلانی و درسته و بیشتر کشور ها اینکار رو میکنن، چون برای همه ثابت شده که چه آثار بدی بر فرد و اجتماع میزارن، اما کسایی که واقعا میخوان رو نمیشه جلوشون رو گرفت و نباید هم بیشتر از این محدودشون کرد. به هر حال انسان حق انتخاب داره، مهم اینه که جلوی گسترش بی حد و اندازه این چیزا رو بگیریم و گرنه حذف کاملشون غیر ممکن و یا حتی مخربه
۴_
مهم ترین مسئله
اختلاف نظر های ما نه به خاطر اصل موضوع، بلکه بخاطر نوع نگاه و تفاوت دیدگاهمون درمورد خوب و بده
برای ستاد ا.ب.معروف شاید یک کلیپ رقص هم مستهجن به حساب بیاد، باید اونو فیلتر کنیم؟
تنها راه اینه که حکومت و مسئولین این چنین طرح هایی به معنای واقعی برآمده از مردم و نماینده خواسته های جامعه باشن، فقط اینطور میشه رای اکثریت رو اعمال کرد، مادامی که نمایندگان اقلیت در رأس باشن و هیچ توجهی به آنچه در جامعه رخ میده نکنن، اوضاع همین خواهد بود.