من حدوداً دو سالی میشه که هرازگاهی یه سری واکترو تو کانال یوتیوبم (که نمیدونم اصلاً میشه بهش گفت کانال یوتیوب یا نه چون ویدئوهام 50 تا ویو هم به زور میخورن) آپلود میکنم و این کارو خیلی دوست دارم، ویدئوهای خودم رو هم بعدها میشینم نگاه میکنم و برام حس خوبی داره.
امروز تصمیم گرفتم S Level های Eclise رو ریکورد کنم، و این S-10 اشک من رو دراورد :)) کلاً این ماد مراحلِ اشکدرآر زیاد داره و پلیتروی بعضی یوتیوبرها یا استریمرها رو هم که نگاه میکنم، خیلیاشون که اصلاً سراغ این S level ها نمیرن چون خیلی اذیتکننده س براشون، عدهی دیگه هم میخوان چالشش رو تجربه کنن ولی مثلاً یه ساعت تمام پای یه مرحله میشینن و انقدر میبازن که دیگه تهش استریم رو قطع میکنن :)))
علت سختی این مرحلهای که من توش خیلی گیر کرده بودم اینه که اولاً همه چیز به سرعت فریز میشه و نمیشه به خوبی حمله کرد، ثانیاً محدودیت سید اسلات داری و من چون اسلات هفتم و هشتم رو بعد از این مرحله آنلاک کردم، منصفانه نبود که با هشت اسلات بازیش کنم چون در اصل باید با شش اسلات بازیش کرد. سومین علت هم Troglobite ها هستن که مدام دارن آیس بلاک به جلو هُل میدن و جلوترین آیس بلاکشون هم Gargantuar عه و اگه اشتباهاً ذوبشون کنی مجبوری اونو هندل کنی که با توجه به سرعت زیاد مرحله، آمادگی لازم رو براش نداری. تقریباً هیچ گیاه شوتری اینجا جواب نمیده و یا به سرعت یخ میزنن یا نمیتونن از پس Gargها بربیان و باخت خیلی سریع اتفاق میفته.
امشب اگر بتونم سایر مراحلش رو هم ریکورد میکنم و تو کانال یوتیوبم میگذارم.
+
گذاشتم، میتونین ببینین اگه دوست داشتین.