• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کافه گیم

گیمینگ رو چی میدونید؟

• رای‌دهندگان
    163
میدونم علتش برا چیه دارم ب طور کلی میگم :-"
چون ببین الان تو یکیو فرض کن ک تازه دوتا ریخته هیچی از بازی نمیدونه چطوری میخواد وقتی اس دی خورد از شرش خلاص شه؟
پیرش در میاد :))
یکم مجازاتشو باید سبک تر کنن مخصوصن واسه پلیرای جدید :-"
اها : )))
خب آره قبلا یه سری چیزا نبود ولی الان یه مود دداره مخصوصا کسایی که تازه بازی رو ریختن بعد خب نه ریپورت داره نه هیچی اونجا محیط خوبیه البته مثیکه چون کم میرن سراغش طول میکشه که بازی پیدا بشه

دوتا باید یه راه خوبی پیدا کنه جلو اسمورف و اکانت بایر ها و چیزای دیگه رو بگیره -ـــ- من هر موقع با بچه ها میریم تو بازی ۵ تایی ۹۰ ددرصد جلومون بوستر میوفته

control الان توی اپیک رایگانه. بازی خوبیه.

انقدر این اپیک بازی میده منم هر کدومو میبینم میگیرم امروز که اینو گرفتم رفتم تو لیست بازیا دیدم یکی از بازیا رو که قبلا گرفته بودم یادم نبوده دوباره تو یه sale استیمم خریدم.:|

به به، ببین کی اینجاست!
تریلر گیم‌پلی Elden Ring دیروز منتشر شد :-" اثر مشترکی از George R. R. Martin(نویسنده‌ی سری A Song of Ice and Fire یا همون گیم آو ثرونز) و Hidetaka Miyazaki(خالق سری دیمن سولز، دارک سولز، سکیرو، و بلادبورن) که احتمالاً قراره یه بازیِ souls-like خفن باشه و خب طبیعتاً از استودیوی FromSoftware خواهد بود.
این بازی اگه حتی یه امتیاز متاکریتیک کمتر از 90 بگیره من شخصاً ناامید خواهم شد :))
(پ.ن: الآن یادم افتاد که تو مراسم گیم اواردز 2020 به عنوانِ the Most Anticipated Game انتخاب شده بود.)

هیچ وقت فکر نمی‌کردم لست آف اس انقدر خفن باشه.چقدر رابطه پدر و دختری رو خوب به نمایش کشید. گلبم درد میکنه هنوز.هق

راکستار حداکثر تا 2022 جی تی ای جدید رو میده بیرون....تو فرودگاه جی تی ای وی تموم سال هایی که جیتی ای های قبلی انتشار یافتن نوشته شده...بعد 2013 فکر کنم 2022 بود.....حداکثر تا اونوقت میاد.....
ظاهراً کار گردان gta vi هنوز متولد نشده:))

Back
بالا