پاسخ : جو غیر دوستانه ی انجمن
ببینید، من متوجه هستم که حساسیت خاصی روی پست های من هست و این خوشحال کنندس. حداقلش شاید این باشه که میدونم یک سری ادم خاص شده حتا برای دیس دادن پست های من رو دنبال می کنن. می خونن. هدف هم همینه.
لایک گرفتن یا راضی کردن اشخاص جدا مد نظر من نیست.
ببینید شما ممکنه بیاید و توی یک مراسم که باید لباس رسمی و کت مشکی بپوشید، یک پیرهن زرد و یک کت نارنجی تن کنید. و باید اماده باشید که انتخاب لباستون مورد تمسخر قرار بگیره. در عین حال ممکنه شما مثلا ریاضی دان خیلی برجسته ای باشید.
یعنی به همون حد که مثلا من از وجود شخصی مثل تینا که میاد شعر هارو تغییرم میده و باعث یک حس خوب و خنده میشه یا وقتی بعضی اشعار حافظ رو می نویسه و این خیلی خوبه و من میدونم که به فروغ علاقه داره و از این بابت خیلی خوشحالم در عین حال اگه بحثی در مورد عقاید باشه شاید موافقش نباشم. و بهش میگم که هر دین یا عقیده ای که درش سنگسار، بریدن دست، یا کشتن ادمی مطرح باشه وحشیانس.
و در مقابلش همیشه راهکار های دیگه ای رو مطرح می کنم.
یا وقتی که میگم اسلام مثل طاعونی به جان مردم خاورمیانه افتاده که درست یا غلط طوری ازش برداشت شده که جان انسان ها ارزش دوم رو داره، در ازاش میگم باید طوری اموزش داده بشه که هیچ عقیده جان هیچ انسانی رو به خطر نندازه. مجازات ها باید در راستای پیشرفت فرد باشن نه نابود کردن ایندش.
در عین حال شما می تونید مخالف باشید، می تونید موافق باشید. این میل خودتونه. و راستشو بخواید قصد من این نیست که پستی بدم که ۱۰۰ تا لایک بخوره. چون بیان نظرم و شنیده شدنش برام اهمیت داره، نه موافق یا مخالف بودن افراد.
یعنی همونقدر که انتخاب شما در مورد لباس شایسته ی تمسخر هست که انتخاب هر چیزی دیگه.
مساله اینه که چرا در مورد دین عقیده ی فرد قابل احترام در نظر گرفته میشه، ولی در مورد لباس نه؟ چه فرقی داره ؟ مگه فرد مسوول انتخاب هر دوش نیست ؟
چیزی که من بهش احترام گذاشتم و میذارم این موضوع هست که هر کسی بتونه ازادانه نظر خودش رو بیان کنه.
حتا اگر نظرش به نظر من تمسخر امیز هم بیاد باز هم هر شخصی باید بتونه حرفشو بزنه.
اگه حرفش نژاد پرستانه باشه مورد انتقاد قرار میگیره. اگه تهدید کننده ی زندگی شخصی باشه ممکنه پلیس نظارتش کنه.
حرف من اینه که دین هیچ تقدسی بیشتر از هیچ موضوع بحث دیگه ای نداره.
و خوب اگه شما مخالفتی با نظر من دارید، خیلی هم خوب! فکر نکنم کسی در این سایت بیشتر از من از بحث کردن لذت ببره و برای بحث کردن همیشه نیاز به مخالف هست