سلام وقتت بخیرسلام بچهها من امسال میخواستم مشاور بگیرم میشه یکم درباره کلیاتش و اینکه از کجا گرفتین یکم توضیح بدین. متشکر
من چلاجور رو بیشتر شنیدم که میگن خوبهدرود برای زمین شناسی بین استاد هاشمی و استاد چلاجور کدوم بهتره?
سلام من راستش زیاد با چلاجور ارتباط نگرفتم تدریس هاشمی رو خیلی بهتر و روان تر متوجه میشدمدرود برای زمین شناسی بین استاد هاشمی و استاد چلاجور کدوم بهتره?
من با هاشمیمدرود برای زمین شناسی بین استاد هاشمی و استاد چلاجور کدوم بهتره?
من چلاجور رو بیشتر شنیدم که میگن خوبه
سلام من راستش زیاد با چلاجور ارتباط نگرفتم تدریس هاشمی رو خیلی بهتر و روان تر متوجه میشدم
بازم بنظرم یه جلسه از هردو رو ببین به خودت بستگی داره
مرسی عسلی ها 💘من با هاشمیم
باید ببیتی با کدوم راحت تری من اوایل با چلاجور دیدم ولی وقتی با هاشمی دیدم حتی تست نمیزدم و نمیخوندم مطالب تو ذهنم مونده بود بستگی به خودت دارهدرود برای زمین شناسی بین استاد هاشمی و استاد چلاجور کدوم بهتره?
من مبتکران رو منبع اول میزدم و بعد ایکیو جامع میزدمبچه ها منبع تست شیمی چی کار کردین که خوب بوده؟
اگه پایه متوسط رو به قوی داریبچه ها منبع تست شیمی چی کار کردین که خوب بوده؟
شیمی خیلی سبز .بچه ها منبع تست شیمی چی کار کردین که خوب بوده؟
من خودم خیلی سبز میزدم. یه روتینم برای مسائل و حفظیات داشتم. از یه جایی به بعدم از چنل آقای کنکور رندوم تست و اینا که مال ازمونا بود برمیداشتم زمان دار حل میکردم. و در طول سال هم موج آزمون قبل آزمونام حل میکردم.بچه ها منبع تست شیمی چی کار کردین که خوب بوده؟
مبتکران برای منبع اول و بانک تست آقای کنکور منبع دومبچه ها منبع تست شیمی چی کار کردین که خوب بوده؟
برای مسائلتجربههاتون از معلمهای شیمی رو بگین، از نظرتون کدوم مسائل رو بهتر درس میده؟
) سوالارو حل کنم، و واقعا نمیتونستم، اصلا حالم ازشون بهم میخورد از ماز سفارش بدم ارزون تر در میاد یا برم پرینت بگیرم؟من اختصاصی ها و عربی و ادبیات رو منتظرم از ماز مارکت بگیرم بقیه دروس رو پرینت میگیرم چون پارسال جزوهی زمین و بقیه دروس که نهایی نمیاومد برام کاملا بلااستفاده شده بود.