• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نمیدونم این درسی حساب میشه یا غیر درسی ولی:
پیشنهادی برای بهتر کردن حل مساله شیمی دارین؟
فوبیای سوالات شیمی گرفتم
روتین حل مسئله تا ابد جوابه: )))
روزی ۵ تا مسئله تا موقع کنکورت حل کنی واقعاً کلی پیشرفت می‌کنی و هرچی بری جلوتر سرعتت می‌ره بالا و می‌تونه تعداد سوالات در هر روز هم افزایش پیدا کنه. باید سعی کنی هر روز با یه سری سوال خودت رو درگیر کنی و مدل سوالات رو بشناسی. بدونی کدوم مباحث یه تیپ سوال ثابت دارن و تو چقدر می‌تونی اینا رو حل کنی و کدوم مباحث هم سوالاتشون متنوعه و ذهنت چقدر برای اینا خلاقیت به خرج می‌ده. اینا مثلاً اینطوریه که تو یکی دو هفته اول وقتی حلشون می‌کنی واقعاً ممکنه هیچ ایده‌ای نداشته باشی و هی بخوای بری سراغ پاسخنامه. اما کم کم که سعی کنی فکر کنی روی این مدل سوال‌ها ذهنت راحت‌تر می‌تونه برای سوالات بعدی ایده بده و راه میوفتی. نکته بعدی اینکه حتما نمی‌خواد از همون اول کار ۵ تا سوال بذاری جلوت و بگی تو ۵ دقیقه حل کنم و زمان بگیرم و فلان. یه نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه می‌تونی تایم بدی و کامل با سوالا درگیر بشی بعدش بعد از مثلا هر ۷ روز میای ۱۵ تا مسئله میاری و یه تایم حدودی برای خودت تعیین می‌کنی که جواب بدی تا یکم تو بحث سرعت هم قوی‌تر بشی.

موضوع دیگه اینه که بدونی تو کدوم قسمت‌ها قوی‌تری و مسائل اون رو در آزمون اولویت بذاری. مثلاً من مسائل محلول‌های فصل سه دهم هرچقدر هم که ازش سوال حل می‌کردم برام اذیت کننده بود و سر آزمون نمی‌تونستم جواب بدم ولی مسائل آنتالپی و سینتیک رو واقعاً خوب حل می‌کردم. و خب اولویت داده بودم بهشون تا زیاد ازشون حل کنم و سر آزمون با یه احتمال بالایی سوالاش رو درست حل می‌کردم.

و موضوع بعدی هم بالا بردن سرعت تو محاسباته. منظورم اون فرمولای عجیب و غریب نیست البته. یه سری چیزای پایه‌ای مخصوصاً توی ساده کردن عددا خیلی می‌تونه کاربردی باشه توی سرعت و دقتت که معمولاً نکاتش توی درسنامه‌ها یا توسط استادها گفته میشه.
کلا خیلی بحث آموزش تو حل مسئله مهمه و اگه انتخاب استادت با خودته می‌تونی یکم پرس‌و‌جو کنی که چه کسی بهتر و قوی‌تره تو این موضوع.
باز اگه چیزی به ذهنم برسه اضافه می‌کنم اینجا

نمیدونم این درسی حساب میشه یا غیر درسی ولی:
پیشنهادی برای بهتر کردن حل مساله شیمی دارین؟
فوبیای سوالات شیمی گرفتم
اول یه آموزش خوب ترستو میریزه
بعدش فقط روتین مسلطت میکنه. شبی ۵ تا بیشتر هم نزن خسته نشی ولی همیشه روتینتو داشته باش
من زیر مسائلی که روتین میزدم دلیل اشتباهمم مینوشتم که دقیق کجارو اشتباه رفتم. خیلی کمکم گرد

Back
بالا