• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از ماز سفارش بدم ارزون تر در میاد یا برم پرینت بگیرم؟
راستش دقیق نرخ اتحادیه ی فتوکپی خاطرم نیست ولی به چشم می‌دیدم جاهایی که مثلاً قیمت پرینت دورو رو کمتر از اتحادیه می‌دادن کیفیت چاپ شون خیلی ضعیف بود و خطوط و جزئیات اصلاً واضح دیده نمی‌شد و خیلی طول سال اذیت می‌شدم من به‌نظرم برای دروسی مثل زیست و فیزیک و شیمی که خیلی جزئیات اشکال توشون مهمه ماز مارکت سفارش بدید از طرفی هرچی تعداد برگه ها بیشتر باشه به صرفه تر در میاد یه سری جزوات توی ماز ارزون تر و عقلانی تر بود قیمت شون ولی مثلا جزوه ی دینی و زبان و زمین ... رو خودتون پرینت بگیرید بنظرم بهتره.

بچه ها چاپخونه ارزون خواستید میتونید از https://t.me/tekinchaap پرینت بگیرید.
تقریبا نصف قیمت جزوه اصلی درمیاد اونم با کاغد استاندارد A4 که 80 گرمه (اگه از مازمارکت و دیجیتال علوی و همراهی نو اینا جزوه سفارش داده باشید میبینید بخاطر کاهش قیمت جنس کاغذشون خیلی ضعیف و نازکه)
حتی میتونید کتاب تست چاپی هم سفارش بدید.

برای مسائل
من هم دهم هم یازدهم سعی کردم با اون کسرای معروف(یادم نمیاد اسمشو:(( :))) سوالارو حل کنم، و واقعا نمی‌تونستم، اصلا حالم ازشون بهم میخورد
ولی هادیان مسائلو اینجوری حل نمی‌کرد و من خیلی حال میکردم
ولی بعضیا سر همین موضوع میگن هادیان فرد خوب درس نمیده مسائلو
برای همین بنظرم بستگی به خودت داره
ولی خب مصلایی هم خیلی خوب درس میداد، من سر همون قضیه کسرا خیلی ارتباط برقرار نکردم باهاش
اهان مرسی🙏🙏🙏

پس با هادیان فر برندارم چون از روش های فرعی اونچنان خوشم نمیاد

برای شیمی نظرات مختلفی دیدم از طرفی یکی میگفت که جامع خیلی سبز بازنویسی شده و سطحش بهتره سو الان جامع خیلی سبز بگیرم یا تیتانیم?
واسه تک پایه دیدم خیلی ها میگن مبتکران بزن ولی حجمش زیاده دو تا تک جلدی پایه همراه دو جلدی12 سنگینه حجم تست زیادی هم داره پیشنهاد شما چیه?فقط مبتکران12رو بزنم بعد برم جامع?

مبتکران حجمش زیاده، اگه با توجه به ساعت مطالعه ای که اختصاص دادین به تست شیمی میبینین نمیرسین بهش، یا یه چیز دیگه بزنین، یا یکی درمیون دوتا درمیون سه تا درمیون بزنین که تا آخر مبحث و فصلی که برنامه ریختین بتونین برین جلو
بعدا دوباره توی دوره کردن و اینا برگردین به نزده ها

جامع نردبام رو نزدم، ولی شیمی ۱۲ نردبام رو زدم و سوالای خیلی قشنگی داشت، ولی تایمی که هر تست ازم می‌گرفت سه چهار برابر تایم معمولی بود
من گذاشته بودمش منبع دومم
و خب میخواستم تستارو حل کنم تا اون روش حل و ایده رو یاد بگیرم، برای همین حوصله میذاشتم برای تستا
اگه منبع سطح بالا انتخاب میکنین لطفا حوصله داشته باشین، هیچ فایده ای نداره یه دقیقه رو سوال فکر کنین بگین خب نشد بریم پاسخنامه بعد بگین ایول
آخرشم بیاین بگین من امروز ۴۰۰ تا تست زدم

اهان مرسی🙏🙏🙏

پس با هادیان فر برندارم چون از روش های فرعی اونچنان خوشم نمیاد
خواهش
روش فرعی نیست تقریبا همون زنجیره ای و کسر تبدیل معموله
بازم میتونی از هر معلم چند دقیقه کلاس نگاه کنی ببینی کدوم بهتره برات

سلااام
من دچار یه مشکلیم که نمی‌فهمم باید باش چیکار کنم، تایم مناسب تست آموزشی زدن به علاوه تحلیل کردنش چقدره؟ چطوری باید این تایم رو کم کنم؟ اصلا کم میشه یا اینکه باید ساعت مطالعه رو ببرم بالا؟
من میانگین هر تست زیستم چهار دقیقه طول میکشه زدن و تحلیل کردنش که برای تعداد تست بالا واقعا نابود میکنه پارت بندیامو

سلااام
من دچار یه مشکلیم که نمی‌فهمم باید باش چیکار کنم، تایم مناسب تست آموزشی زدن به علاوه تحلیل کردنش چقدره؟ چطوری باید این تایم رو کم کنم؟ اصلا کم میشه یا اینکه باید ساعت مطالعه رو ببرم بالا؟
من میانگین هر تست زیستم چهار دقیقه طول میکشه زدن و تحلیل کردنش که برای تعداد تست بالا واقعا نابود میکنه پارت بندیامو
باید نوع تست زدن رو بشناسید
یه وقتی هست که ما مبحث جدید میخونیم و ازش تست میزنیم به اون میگن تست آموزشی هدفش هم صرفا آموزش خوبه یعنی باید سعی کنید تا از پاسخنامه تست و محتواش بیشترین بهره رو ببرید اینجا زمان زیاد ارزشی نداره (برای بازه 1 ساعت و نیمه تست آموزشی (آموزش و تست باهم) بنظرم 15 تا 20 تست عدد خوبیه)
یه وقت تست زماندار میزنیم که اون رو با توجه به زمانی که مد نظرتونه تنظیم میکنید با توجه به هدف خودتون یا به صورت عمومی مثلا زیست کنکور هر تست 1 دقیقه است .

در کل بنظرم 4 دقیقه برای تست+ تحلیل زمان خوبیه ولی اگر میخواید تست بیشتر بزنید راه حلش زمان بیشتری گذاشتنه.

باید نوع تست زدن رو بشناسید
یه وقتی هست که ما مبحث جدید میخونیم و ازش تست میزنیم به اون میگن تست آموزشی هدفش هم صرفا آموزش خوبه یعنی باید سعی کنید تا از پاسخنامه تست و محتواش بیشترین بهره رو ببرید اینجا زمان زیاد ارزشی نداره (برای بازه 1 ساعت و نیمه تست آموزشی (آموزش و تست باهم) بنظرم 15 تا 20 تست عدد خوبیه)
یه وقت تست زماندار میزنیم که اون رو با توجه به زمانی که مد نظرتونه تنظیم میکنید با توجه به هدف خودتون یا به صورت عمومی مثلا زیست کنکور هر تست 1 دقیقه است .

در کل بنظرم 4 دقیقه برای تست+ تحلیل زمان خوبیه ولی اگر میخواید تست بیشتر بزنید راه حلش زمان بیشتری گذاشتنه.
ممنونممم
مثلا برای زیست من هر تست 4 دقیقه وقت بذارم برای 60 تا یه زمانی حدود 4ساعت میخواد، بخوام تعداد تست رو بیارم پایین منبع درست و حسابی جمع نمیشه:((
وسط دوراهی گیر کردمم

ممنونممم
مثلا برای زیست من هر تست 4 دقیقه وقت بذارم برای 60 تا یه زمانی حدود 4ساعت میخواد، بخوام تعداد تست رو بیارم پایین منبع درست و حسابی جمع نمیشه:((
وسط دوراهی گیر کردمم
اگر 60 تا تستتون از یه مبحث مشخص هستن با بیشتر مسلط شدن سرعتتون میاد بالاتر
ولی اگر کلا میخواید سرعت تست زنیتون بیشتر بشه میتونید از کرنومتر استفاده کنید من فیزیکیش رو داشتم باعث میشد مدیریت زمان بهتری داشته باشم.
تعداد تست هم واقعا اونقدر زیاد مهم نیست تحلیل خیلی مهم تره شما اگر مضربی تست بزنید ولی بهتر تحلیل کنید میتونید نتیجه بهتری بگیرید.

آخرین ویرایش:
برای شیمی نظرات مختلفی دیدم از طرفی یکی میگفت که جامع خیلی سبز بازنویسی شده و سطحش بهتره سو الان جامع خیلی سبز بگیرم یا تیتانیم?
واسه تک پایه دیدم خیلی ها میگن مبتکران بزن ولی حجمش زیاده دو تا تک جلدی پایه همراه دو جلدی12 سنگینه حجم تست زیادی هم داره پیشنهاد شما چیه?فقط مبتکران12رو بزنم بعد برم جامع?
من تیتانیم رو اصلا پیشنهاد نمی‌کنم و به نظرم هدر دادن پول و وقته.
اگر مبتکران خواستی کار کنی مهم نیست چقدر از تستاش می‌مونه چون حجمش زیاده ولی خیلی بیشتر می‌تونی ازش یاد بگیری و تست‌های بهتری می‌بینی.

سلااام
تست‌ها رو مضربی بزن و تحلیل کن تا بیشتر مبحث رو توی پارت مطالعاتی‌ت پوشش بدی و به تعداد اهمیت نده چون اینجا زمان برای ما مهم نیست. مهم یادگیری، تسلط پیدا کردن، یاد گرفتن نکات جدید و تله‌های تستیه که همینا رو اگه پیدا کنی و چند بار مرور کنی هرچی جلوتر بری سرعتت رو بالا می‌بره.

اگر 60 تا تستتون از یه مبحث مشخص هستن با بیشتر مسلط شدن سرعتتون میاد بالاتر
ولی اگر کلا میخواید سرعت تست زنیتون بیشتر بشه میتونید از کرنومتر استفاده کنید من فیزیکیش رو داشتم باعث میشد مدیریت زمان بهتری داشته باشم.
تعداد تست هم واقعا اونقدر زیاد مهم نیست تحلیل خیلی مهم تره شما اگر مضربی تست بزنید ولی بهتر تحلیل کنید میتونید نتیجه بهتری بگیرید.
ممنون از راهنماییتوون 💖

• دابل‌لایک
امتیازات: pako
تست‌ها رو مضربی بزن و تحلیل کن تا بیشتر مبحث رو توی پارت مطالعاتی‌ت پوشش بدی و به تعداد اهمیت نده چون اینجا زمان برای ما مهم نیست. مهم یادگیری، تسلط پیدا کردن، یاد گرفتن نکات جدید و تله‌های تستیه که همینا رو اگه پیدا کنی و چند بار مرور کنی هرچی جلوتر بری سرعتت رو بالا می‌بره.
استفاده میکنم حتما از راهنماییتون
خیلی ممنوووون

وای من یادم رفت ثبت حضوری ماز رو برای بعدی بزنم :((
الان تایمش تموم شده
چه کنم :((

من تیتانیم رو اصلا پیشنهاد نمی‌کنم و به نظرم هدر دادن پول و وقته.
اگر مبتکران خواستی کار کنی مهم نیست چقدر از تستاش می‌مونه چون حجمش زیاده ولی خیلی بیشتر می‌تونی ازش یاد بگیری و تست‌های بهتری می‌بینی.
چرا تیتانیم رو پیشنهاد نمی‌کنید؟

وای من یادم رفت ثبت حضوری ماز رو برای بعدی بزنم :((
الان تایمش تموم شده
چه کنم :((
زنگ بزن بهشون اگه ظرفیت داشته باشن یا ظرفیت مازاد وجود داشته باشه قبول می‌کنن

چرا تیتانیم رو پیشنهاد نمی‌کنید؟
من به اجبار مشاور مدرسه تیتانیم گرفتم و واقعاً از لحاظ سطح تست‌ها و نکاتی که داشت قوی نبود. تو بحث مسئله که خیلی واقعاً ضعیف بود و با خیلی سبز جلو می‌رفتی بیشتر یاد می‌گرفتی. تست‌های مفهومیش هم کیفیت نداشت واقعاً و مبتکران به نظرم بهتر بود هرچند حجم زیادتری داره. خیلی رو بعضی حفظیات الکی مانور می‌ده و تست داده در حالی که لازم نیست واقعاً. یادمه ورودی ما تقریباً دیگه همه منبع عوض کرده بودن و تیتانیم نمی‌زدن انقدر همه رو اذیت کرد.
سبک و چینش تستاش خیلی جالب نیست راستش. باز هم ممکنه برای هر فرد فرق داشته باشه اما یادمه اکثر بچه‌ها نتونستن باهاش ارتباط بگیرن و نکته خاصی ازش یاد بگیرن و جالب نبود در کل. سال بعد هم یادمه مدرسه مجبور شد منبع عوض کنه چون نتیجه خوبی نگرفت باهاش.

Back
بالا