سلام وقت همگی بخیر
من کنکوری 07 م و با ساعت مطالعه خیلی چالش دارم و تازه شروع کردم درس خوندن خب طبیعیه که چهار ساعت یهو نمیشه نه ساعت ولی واقعا نمی دونم چطور بیشترش کنم و یکی از دغدغه هام اینه که اگه به مهرماه رسیدم و باز نتونستم به روزای مدرسه پنج ساعت روزای عادی نه ساعت برسم چی ؟ ممنونم میشم اگه تجربه ای دارید در این مورد راهنماییم کنید
بازه بندی هات رو درست کن، مثلا من مصاحبه یه رتبه برتر رو میدیدم میگفت من نیم ساعت میخوندم، پنج دقیقه استراحت میکردم، یا یک ساعت میخوندم ده دقیقه استراحت میکردم
ولی من خودم اگه از پشت میز بلند بشم تا دوباره برگردم حداقل ربع ساعت طول میکشه. تازه در بهترین حالت
برای همین مثلا منطقی نبود باز بندی هامو یک ساعته بچینم
یا حتی توی بحث تمرکزم این هی بلند شدن نشسته ممکنه باعث بشه آدم بی دقت تر درس بخونه
میتونی بشینی پشت میز بگی من تا یک ساعت و نیم دیگه اینو میخونم و تمام
تو این مدت اصلا به گوشیت دست نمیزنی(جلوی چشمت نباشه حتی) نمیری بیرون یه چیزی بخوری، دو دقیقه نمیری رو حیاط هوا بخوری...
حتی اگه زیاد نشستن سختته کم کم خودتو عادت بده
صبح بیدار شدن هم خیلی تاثیر داره، تو هفت شروع کنی تا ظهر خیلی راحت ۴ ساعت و میتونی بخونی
مخصوصا چون تمرکزت بیشتره و آدمای اطراف هم معمولا صبح خیلی کاری به آدم ندارن و تو گوشی هم چیز جذابی وجود نداره هنوز
بعد ناهار میتونی بخوابی اگه کمک میکنه، یا اصلا یه کار تفریحی انجام بده، بعد مثلا میبینی شده ۵، تو الان دوباره میتونی درس بخونی
ولی اگه از بعد از ظهر شروع کنی، بدون وقفه باید تند تند بخونی و تازه مثلا ساعت ۷ ۸ میرسی به ۴ ساعت مطالعه، و خب دیگه ساعت ده شب خیلی حس خوندن یه پارت دیگه نیست
در کل از صبح شروع کنی هم کلی حس مثبت میگیری هم با خیال راحت میتونی به همههه ی کارهات برسی
حتی اگه صبح زود هم الان سختته، پارت هاتو جوری بچین که قبل از ناهار سه ساعتی خونده باشی