• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستانی که بازه مطالعاتیشون شروع از صبحه، یه راهکاری ـ فنی ـ تکنیکی ندارین ما هم از ۸ صبح بتونیم پشت میز بشینیم؟ من دلم نمیخواد ساعت شروع مطالعه ام بعد از ۱۲ ظهر باشه ولی همیشه همینه. این تایم صبح رو چه طور تو مشتمون بگیریم که از دست ندیم؟

دوستانی که بازه مطالعاتیشون شروع از صبحه، یه راهکاری ـ فنی ـ تکنیکی ندارین ما هم از ۸ صبح بتونیم پشت میز بشینیم؟ من دلم نمیخواد ساعت شروع مطالعه ام بعد از ۱۲ ظهر باشه ولی همیشه همینه. این تایم صبح رو چه طور تو مشتمون بگیریم که از دست ندیم؟
دوره ی کنکورم من با صبونه ی خوشمزه خودم زو گول می زدم
دوره دانشگاه می رفتم کافه ی موردعلاقم و می نشستم به کار کردن:)

من یه دوستی داشتم که سختش بود بیدار بشه و عادت نداشت. من که عادت داشتم ساعت ۷ زنگ میزدم بهش و بیدارش میکردم. حالا اگه قسمت پشت میز نشستنش برات سخته میتونی با یکی که بیدار میشه قرار بذاری و با هم نیم ساعت اول رو ویدئو کال کنین و درس بخونین. بعدش دیگه معمولا میتونی ادامه بدی.
راه دومم اگه شرایطش رو داری کتابخونه یا پانسیون
و پیشنهاد میکنم صبح که بیدار میشی تو فاصله بیداری و درس خوندن سراغ اینستاگرام و کلا اسکرول کردن به هر طریقی نری

من نیومدم راهکار بدم که صبح چجوری شروع کنی. اومدم بگم برای خودم، من سالها درگیر این بودم که حتما از صبح کله سحر شروع کنم درس خوندنو و روزی که ساعت هشتم میشد نه تا اخر شب عصبی و ناراحت بودم. و این اصلا درست نبود. بعد به خودم اومدم و دیدم من چقدر وقتی از ظهر شروع میکنم کارامو بازدهیم تا شب بهتره. همون مقدار کارو میکنم عملا تا شب، ولی انرژیم بهتره و نیاز به استراحت کمتری دارم وسطش و همش دیگه دلم رخت خوابم رو نمیخواد‌.
یعنی به خودت و توانایی و بازدهیت هم نگاه کن. لزوما صبح زود کار کردن به معنای پروداکتیویتی نیست‌ هرکسی یجوره. ببین تو واقعا اوکی ای با صبح یا نه.

دوستان ببنید چندتا پیام خوندم تفکر خیلی هاتون اینه فلان موسسه مشاور هاش موز داره.درحالی که اصلا اینطور نیست اون موسسه برای این شده اون موسسه چون داره از دانشجویی که راهی نداره عملا برده داری میکنه.
انتظار داره
همه خدمات با بالاترین کیفیت به دانش اموز ارایه بشه اونم با کمتربن حد پرداختی بعد از ماه ها پیام دادن و کاسه گدایی دست گرفتن.
شما دو میلیون میدی نهایت ۴۰ درصد سهم مشاوره که اونم بعد دو سه ماه و کلی پیگیری بهش میدن.پس واقعا به فرد دقت کنید نه اسم موسسه

آخرین ویرایش:
سلام وقت همگی بخیر
من کنکوری 07 م و با ساعت مطالعه خیلی چالش دارم و تازه شروع کردم درس خوندن خب طبیعیه که چهار ساعت یهو نمیشه نه ساعت ولی واقعا نمی دونم چطور بیشترش کنم و یکی از دغدغه هام اینه که اگه به مهرماه رسیدم و باز نتونستم به روزای مدرسه پنج ساعت روزای عادی نه ساعت برسم چی ؟ ممنونم میشم اگه تجربه ای دارید در این مورد راهنماییم کنید

• لایک
امتیازات: Iliap
سلام وقت همگی بخیر
من کنکوری 07 م و با ساعت مطالعه خیلی چالش دارم و تازه شروع کردم درس خوندن خب طبیعیه که چهار ساعت یهو نمیشه نه ساعت ولی واقعا نمی دونم چطور بیشترش کنم و یکی از دغدغه هام اینه که اگه به مهرماه رسیدم و باز نتونستم به روزای مدرسه پنج ساعت روزای عادی نه ساعت برسم چی ؟ ممنونم میشم اگه تجربه ای دارید در این مورد راهنماییم کنید
توجه کن که ساعت مهمترین چیز نیست. کیفیت مهمتره.
مثلا یکی ۱۰ تا تست رو توی ۱۵ دقیقه میزنه، یکی توی ۳۰ دقیقه. معلومه که ساعت مطالعه مناسب برای این دو برابر نخواهد بود.
سعی کن به صورت هفتگی زیاد کنی. مثلا یه هفته هر روز ۴ (با ۳۰ دقیقه خطا)، بعد هفته بعد اگه راحت بودی بکنش ۵ و ...

سلام وقت همگی بخیر
نمیدونم برنامه ریزی میکنی یا نه ولی اگه نمیکنی حتما بهت پیشنهاد میدم که انجامش بدی چون وااااقعا تاثیر داره و زمان های اتلافی ات به حداقل میرسه
بعدم ابنکه ۹ ساعت خوندن برای یازدهم خیلی زیاده ، خودتو خسته نکن ، انرژیت رو نگه دار برای سال آخرت

سلام وقت همگی بخیر
بازه بندی هات رو درست کن، مثلا من مصاحبه یه رتبه برتر رو می‌دیدم می‌گفت من نیم ساعت می‌خوندم، پنج دقیقه استراحت میکردم، یا یک ساعت می‌خوندم ده دقیقه استراحت میکردم
ولی من خودم اگه از پشت میز بلند بشم تا دوباره برگردم حداقل ربع ساعت طول می‌کشه. تازه در بهترین حالت
برای همین مثلا منطقی نبود باز بندی هامو یک ساعته بچینم
یا حتی توی بحث تمرکزم این هی بلند شدن نشسته ممکنه باعث بشه آدم بی دقت تر درس بخونه
میتونی بشینی پشت میز بگی من تا یک ساعت و نیم دیگه اینو میخونم و تمام
تو این مدت اصلا به گوشیت دست نمیزنی(جلوی چشمت نباشه حتی) نمیری بیرون یه چیزی بخوری، دو دقیقه نمیری رو حیاط هوا بخوری...
حتی اگه زیاد نشستن سختته کم کم خودتو عادت بده
صبح بیدار شدن هم خیلی تاثیر داره، تو هفت شروع کنی تا ظهر خیلی راحت ۴ ساعت و میتونی بخونی
مخصوصا چون تمرکزت بیشتره و آدمای اطراف هم معمولا صبح خیلی کاری به آدم ندارن و تو گوشی هم چیز جذابی وجود نداره هنوز
بعد ناهار میتونی بخوابی اگه کمک می‌کنه، یا اصلا یه کار تفریحی انجام بده، بعد مثلا میبینی شده ۵، تو الان دوباره میتونی درس بخونی
ولی اگه از بعد از ظهر شروع کنی، بدون وقفه باید تند تند بخونی و تازه مثلا ساعت ۷ ۸ می‌رسی به ۴ ساعت مطالعه، و خب دیگه ساعت ده شب خیلی حس خوندن یه پارت دیگه نیست
در کل از صبح شروع کنی هم کلی حس مثبت میگیری هم با خیال راحت میتونی به همههه ی کارهات برسی
حتی اگه صبح زود هم الان سختته، پارت هاتو جوری بچین که قبل از ناهار سه ساعتی خونده باشی

سلام وقت بخیر ببخشید بهترین روش مرور چیه و هر از چند وقت باید مرور کرد؟

سلام وقت بخیر ببخشید بهترین روش مرور چیه و هر از چند وقت باید مرور کرد؟
من خودم خلاصه نویسی داشتم برای یسری چیزا
و یسری چیزارم با آزمون زدن و مطالعه پاسخنامه اون آزمون مرور میکردم. اگر هم مبحثی رو خیلی یادم رفته بود دیگه میرفتم سراغ جزوه و چندتا تست. در کل تا سوال حل نکنی مرورت فایده نداره. اصلا توصیه نمیکنم که اول کار برگردی به جزوه یا کتاب سنگین و از اول وسواس گونه بخونیش.

بستگی به خودت داره دفعات و زمان مرور. هروقت نیاز پیدا کردی. یا میتونی با استاندارد پیش بری. یه سری ها هم ماه به ماه مرور میکنن.

من خودم خلاصه نویسی داشتم برای یسری چیزا
و یسری چیزارم با آزمون زدن و مطالعه پاسخنامه اون آزمون مرور میکردم. اگر هم مبحثی رو خیلی یادم رفته بود دیگه میرفتم سراغ جزوه و چندتا تست. در کل تا سوال حل نکنی مرورت فایده نداره. اصلا توصیه نمیکنم که اول کار برگردی به جزوه یا کتاب سنگین و از اول وسواس گونه بخونیش.

بستگی به خودت داره دفعات و زمان مرور. هروقت نیاز پیدا کردی. یا میتونی با استاندارد پیش بری. یه سری ها هم ماه به ماه مرور میکنن.
خیلی ممنون

Back
بالا