• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام بچه‌ها من امسال میخواستم مشاور بگیرم میشه یکم درباره کلیاتش و اینکه از کجا گرفتین یکم توضیح بدین. متشکر

سلام بچه‌ها من امسال میخواستم مشاور بگیرم میشه یکم درباره کلیاتش و اینکه از کجا گرفتین یکم توضیح بدین. متشکر
سلام وقتت بخیر
میتونی مشاور مستقل بگیری یا از موسسات مثل رندو و شماتیک و مدیکال و سیب ترش و..
ولی اصلا بصرفه نیستن و خدماتی هم که میدن رو سطح بندی کردن و قانون هایی گذاشتن که عملا بیزنسه و فقط بخاطر پوله نه کمک به دانش اموز و مشاوره دادن بهش.
یجورایی موسسه ها به کانسپت مشاوره از دید بیزنس نگاه میکنن و از هدف اصلیشون دورن، هزینه های زیادشونم که اون طرف طرفه قضیست.

ولی خواستی مشاورمستقل بگیری خیلی اوکیه و بنظرم راهی جز اون نداری چون از هرلحاظی بصرفه و خوبه
اگه مشاورمستقل خواستی بعضی از بچه های اینجا کار مشاوره انجام میدن خواستی ایدیاشونو بفرستم پ.خ بدی.

درود برای زمین شناسی بین استاد هاشمی و استاد چلاجور کدوم بهتره?

سلام من راستش زیاد با چلاجور ارتباط نگرفتم تدریس هاشمی رو خیلی بهتر و روان تر متوجه می‌شدم
بازم بنظرم یه جلسه از هردو رو ببین به خودت بستگی داره

من چلاجور رو بیشتر شنیدم که میگن خوبه
سلام من راستش زیاد با چلاجور ارتباط نگرفتم تدریس هاشمی رو خیلی بهتر و روان تر متوجه می‌شدم
بازم بنظرم یه جلسه از هردو رو ببین به خودت بستگی داره
مرسی عسلی ها 💘

تجربه‌هاتون از معلم‌های شیمی رو بگین، از نظرتون کدوم مسائل رو بهتر درس میده؟

بچه ها منبع تست شیمی چی کار کردین که خوب بوده؟

باید ببیتی با کدوم راحت تری من اوایل با چلاجور دیدم ولی وقتی با هاشمی دیدم حتی تست نمیزدم و نمیخوندم مطالب تو ذهنم مونده بود بستگی به خودت داره

من مبتکران رو منبع اول میزدم و بعد ایکیو جامع میزدم
اینا خیلی رو افزایش درصدم تاثیر نداشتن صرفا به اموزش و تکمیل دانسته ها کمک میکرد
اما یکی روتین مسائل با کتاب خیلی سبز به شدت رو درصدم تاثیر گذاشت و بعد که کمی اعتماد به نفس گرفته بودم بهمن ماه شروع کردم به نردبام جامع زدن که اونم فوق العاده بود مخصوصا برای مفاهیم
اگه برگردم همون با مبتکران شروع میکنم/آیکیو جامع رو کلا نمیزنم /روتین مسائل رو منظم تر پیش میبرم/ منبع دوم نردبام میزنم

اول برای زیست خیلی سبز بزنم بعد ای کیو دیگه آٰره؟!

اگه پایه متوسط رو به قوی داری
تیتانیوم.
اگه نه، اول میتونی خیلی سبز بزنی و بعد تیتانیوم
آی کیو اصلا خوب نیست بنظرم چون پاسخنامه خوبی نداره
دلیل غلط بودن رو گفته ولی دلیل درست بودن رو نگفته

شیمی خیلی سبز .
کتاب مسائلش .
جامع نردبام.
و آزمون های خود خیلی سبز هم باسه شیمی سوالای خوبین تونستی از تلگرام بگیر بزن.

من خودم خیلی سبز میزدم. یه روتینم برای مسائل و حفظیات داشتم. از یه جایی به بعدم از چنل آقای کنکور رندوم تست و اینا که مال ازمونا بود برمیداشتم زمان دار حل میکردم. و در طول سال هم موج آزمون قبل آزمونام حل میکردم.

تجربه‌هاتون از معلم‌های شیمی رو بگین، از نظرتون کدوم مسائل رو بهتر درس میده؟
برای مسائل
من هم دهم هم یازدهم سعی کردم با اون کسرای معروف(یادم نمیاد اسمشو:(( :))) سوالارو حل کنم، و واقعا نمی‌تونستم، اصلا حالم ازشون بهم میخورد
ولی هادیان مسائلو اینجوری حل نمی‌کرد و من خیلی حال میکردم
ولی بعضیا سر همین موضوع میگن هادیان فرد خوب درس نمیده مسائلو
برای همین بنظرم بستگی به خودت داره
ولی خب مصلایی هم خیلی خوب درس میداد، من سر همون قضیه کسرا خیلی ارتباط برقرار نکردم باهاش

برای ویدیو‌های ماز جزوه‌ی معلم‌هارو میخرین یا پرینت یا هیچکدوم؟

من اختصاصی ها و عربی و ادبیات رو منتظرم از ماز مارکت بگیرم بقیه دروس رو پرینت می‌گیرم چون پارسال جزوه‌ی زمین و بقیه دروس که نهایی نمی‌اومد برام کاملا بلااستفاده شده بود.
از ماز سفارش بدم ارزون تر در میاد یا برم پرینت بگیرم؟

Back
بالا