• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

تایماز شرمنده هی مزاحمت میشم
میگم این مشکل تایمر رو تا دیروز ظهر که آپدیت نشده بود نداشتیم نمیشه همون رو دوباره بذاری؟ چون این مشکل تایمر خیلی اذیت می‌کنه آدم نمی‌فهمه چقدر خونده):

تایماز شرمنده هی مزاحمت میشم
میگم این مشکل تایمر رو تا دیروز ظهر که آپدیت نشده بود نداشتیم نمیشه همون رو دوباره بذاری؟ چون این مشکل تایمر خیلی اذیت می‌کنه آدم نمی‌فهمه چقدر خونده):
خواهش می کنممم. چه مزاحمی. کدوم مشکل؟

خواهش می کنممم. چه مزاحمی. کدوم مشکل؟
همین که هر بازه رو دوبرابر ثبت می‌کنه
البته من در طول بازه آفلاین میشم سر شروع و پایانش آنلاین میشم بعد رفرش میکنم دقیقا همان چیزی که خوندم رو دوبرابر ثبت میکنه

البته من در طول بازه آفلاین میشم سر شروع و پایانش آنلاین میشم بعد رفرش میکنم دقیقا همان چیزی که خوندم رو دوبرابر ثبت میکنه
تا قبل آپدیت دیروز اصلا اینجوری نمیشد

آهانن فهیمدم. چقدر از تایم مطالعه‌ت باید کم بشه بگو علی الحساب اون کارو بکنم اینم الان رفعش می کنم :)

آهانن فهیمدم. چقدر از تایم مطالعه‌ت باید کم بشه بگو علی الحساب اون کارو بکنم اینم الان رفعش می کنم :)
۴۰ دقیقه تقریبا
تیکت هم زدم چند دقیقه پیش برات:)
اوکیه دست گلت درد نکنه*-*

t321116_Hamsoo.png
میتونی به عنوان یه مسکات کلا برای سایت بذاریااا مخصوصا اون که وقتی استراحت می‌کنی سبز میشه حالت عادی پوکره و... همون صورت بالا سمت چپ
یه ایده
اگر موافق ایده آریا هستین
میتونم یه همسو در حال درس خوندن بکشم و یکی در حال ریلکس کردن؟
فوقش زشت میشه نمیذاریم به همین سادگی
یا هم بدین هوش مصنوعی تمیز در بیاره کارو
من رد قلمو رو دوست دارم تو نقاشیام ولی برای محیط یه سایت شاید خط کشیش بیشتر باشه بهتر شه؟

یه ایده
اگر موافق ایده آریا هستین
میتونم یه همسو در حال درس خوندن بکشم و یکی در حال ریلکس کردن؟
فوقش زشت میشه نمیذاریم به همین سادگی
یا هم بدین هوش مصنوعی تمیز در بیاره کارو
من رد قلمو رو دوست دارم تو نقاشیام ولی برای محیط یه سایت شاید خط کشیش بیشتر باشه بهتر شه؟
آزی بذار یه کوچولو نگاه کنم ببینم چطوری میشه همچین کاری کرد حتماا بهت خبر میدم. خیلییی ممنونم ازتتت :)

Back
بالا