- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
آره حتما@Ayeshe میشه یه چک بکنی ببینی مشکل حل شد یا نه؟
آره حتما@Ayeshe میشه یه چک بکنی ببینی مشکل حل شد یا نه؟
حذف درس زدم که کل ۵۶ دقیقه پرید کار دیگه ای یاد ندارممی تونی حذف کنی پارت اضافه رو؟
یه ایدهمیتونی به عنوان یه مسکات کلا برای سایت بذاریااا مخصوصا اون که وقتی استراحت میکنی سبز میشه حالت عادی پوکره و... همون صورت بالا سمت چپ
سلام مرسی خوبم تو خوبی؟سلام خوبی؟ نه آخرین آپدیتش دو سه روز پیش بود که آیکونا رو و اد تو هوم اسکرین (توی ویندوز هم الان اون بالا اینستا هست :) ) رو اضافه کردم. بقیش همه مربوط به مشکلات نت و ... ست![]()
روی اون باکس درس بزنیسلام
ببخشید یه سوالی
من داشتم یه درسی رو میخوندم بعد رفتم سر کلاس و یادم رفت تایمر رو قطع کنم. حالا میخوام اون پارت مطالعه امروز رو کلا حذف کنم ولی گزینش رو پیدا نمیکنم تو سایت میشه راهنمایی کنین. ممنون❤️
مرسییی:)روی اون باکس درس بزنی
یه صفحه باز میشه
بالا سمت چپ یه سطل زباله هست

سلام منم اومدم همینو بگو برا لپتاپ هم همینجوریهسلام، نحوه استفاده از همسو تغییر کرده؟ من امروز هرچی زدم، بعد اینکه صفحه گوشیم خاموش شده قطع شده و محاسبه نکرده![]()

سلامسلام، نحوه استفاده از همسو تغییر کرده؟ من امروز هرچی زدم، بعد اینکه صفحه گوشیم خاموش شده قطع شده و محاسبه نکرده![]()
قبلاً اینجوری نبود از امروز اینجوری شده برا من البته من دیروز امتحان نکردمسلام
همسو چونکه توی مرورگر اجرا میشه وقتی گوشی خاموش شه سیستمعامل برای مصرف انرژی کمتر اجازه فعالیت توی پسزمینه نمیده.
توی تنظیمات میشه این رو عوض کرد.
قبلا این مشکل نبود. راحت کار میکردیم :(سلام
همسو چونکه توی مرورگر اجرا میشه وقتی گوشی خاموش شه سیستمعامل برای مصرف انرژی کمتر اجازه فعالیت توی پسزمینه نمیده.
توی تنظیمات میشه این رو عوض کرد.
قبلاً اینجوری نبود از امروز اینجوری شده برا من البته من دیروز امتحان نکردم
به محض اینکه نت رو قطع میکنم خود تایمر قطع میشه قبلاً لپتاپم خاموش میکردم وقتی روشن میکردم هنوز تایمر وصل بود
قبلا این مشکل نبود. راحت کار میکردیم :(