تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Black_Rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
دوستان میون کلامتون من الان باید تبدیل به آیت الله بشم

در روایت توحیدی امیرالمؤمنین (ع)، تفسیر زیر از وحدت خداوند نادرست دانسته شده است:

«فقول القائل: واحد يقصد به باب الأعداد»

منظور از جملۀ یادشده را توضیح دهید.

این چی میگه؟

نمو
مثلا نمونه بارز احترام و محترمانه صحبت کردن مدنظر
من شما رو به عنوان الگو در ادب و اخلاق در نظر خواهم گرفت
نمونه بارز احترام همون دوست خودت رهاورده که شیر فلکه رو گرفت روی من و گفت هرکی داره اعتراض میکنه این کارست
با هرکسی مثل خودش باید رفتار کرد
بنظرم تو درگیر نشی بهتره

اون نر رو با تو نبودن

بقیشم حلال کنید همو
آقا طرف اومده مستقیم منو هدف گرفته میگه این همه مرد اینجا بودن دم نزدن بعد اونی که اعتراض کرده به حق خودش این کارست و یه مشت غلط میکنی و امثالهم بار من کردن اینا رو به چه منطق باید ببخشم؟

نمو

نه بارز احترام همون دوست خودت رهاورده که شیر فلکه رو گرفت روی من و گفت هرکی داره اعتراض میکنه این کارست
با هرکسی مثل خودش باید رفتار کرد
بنظرم تو درگیر نشی بهتره
آیا این دلیل خوبی برای اهانت افترا و توهین به دختر مردمه ؟!

آخ بگردم بهتون برخورد؟
آییییییییی الان برات آبغوره میارم:))
شما فقط یه اعتراض کردید؟؟
مشکل شما طرز صحبت و اعتراض کردنت هست.
واقعا نیازه روی خودت بیشتر کار کنی. قطعا بهتر هم جواب می‌گیری.

آقا طرف اومده مستقیم منو هدف گرفته میگه این همه مرد اینجا بودن دم نزدن بعد اونی که اعتراض کرده به حق خودش این کارست و یه مشت غلط میکنی و امثالهم بار من کردن اینا رو به چه منطق باید ببخشم؟
به نظر میاد شما ۲۱ سالت باشه

یه صلوات بفرستید این تکلیف اندیشه منم همفکری کنید من باید ۱۵۰ کلمه اینو بسط بدم تا امشب

آیا این دلیل خوبی برای اهانت افترا و توهین به دختر مردمه ؟!
آیا به این فکر کردین معنی این حرفاتون چیه یا واقعا همچون چیزی گفتین
فارغ از اینکه بیانات صفحه های جدیدتون رو ایگنور کردم چون بیکار نیستم بشینم طرز فکر جالب و محترمانه شما و یه عده رو بخونم و مسموم شم

اولا شماها منو دوره کردین من خیلیم محترمانه اعتراضم رو بیان کردم سندشم هست شماها عین کفتار منو دوره کردین یه مشت فلسفه شر و ور به خورد ملت دادین انتظار احترامم دارین؟
کفتار !!!!😐

اولا شماها منو دوره کردین من خیلیم محترمانه اعتراضم رو بیان کردم سندشم هست شماها عین کفتار منو دوره کردین یه مشت فلسفه شر و ور به خورد ملت دادین انتظار احترامم دارین؟

محمد جان بس کن دیگه پسر

کفتار چیه الان نوشتی خب الان یه اتیش دیگه درست کردی

یه نفر رو انداختن زبونشون دارن به همه میگن
چی شد برا نر گفتن خودتونو میکشتین که به بقیه تعمیم میدین ؟😏
چیشد برا لفظ کفتار بهتون برخورد
اونی که خودش اینکارس اعتراض میکنه :))

جالبه شما خودتون مخالق نر بودین
حالا دارین این حرف رو میزنین ؟!
آیا ما به شما گفتیم نر ؟
شما رو مورد خطاب قرار دادیم ؟
ولی شما بطور واضح ما رو مورد خطاب قرار دادین و گفتین کفتار

خب شما بفرمایید
چرا حضرتعالی دچار فشار شدید؟
آقای (به ظاهر) محترم اون خانم در مورد تجاوز صحبت کرد
اگر اون اتفاق نیوفتاده بود یه نفر تهمت مزخرف میزد شما هرچی میگفتی قبول
ولی حالا که افتاده یه نفر حق داره هر چی میخواد بگه هرچی هررررچی متوجه شدید؟ با اشخاص درستی که طرف نیستیم بخوایم احترامشونو نگه داریم
اگر شما خودتونو جز اون دسته میدونید بسم الله شروع کنید به بحث و جدل

آقای علی پاشا توی بانگ یه آقای دیگه اومدن گفتن همه ی دخترا گرگ دوست دارن
آیا مثل الان حمله شد بهشون ؟ که چرا همه رو یکی کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا تاپیک زده شد که انقدر بحث ادامه پیدا کنه؟؟
چطور به خودتون میگید منطقی؟ البته که هیچ کس به ماست خودش ترش نمیگه!

اگر تا الان هم شما رو صرفا مدافع مردان میدونستیم از الان به بعد دیگه نخیر شما به وضوح زن ستیزی میکنی

در جایی که بحث تجاوز مطرحه برای من از تامین مالی خانواده صحبت میکنی؟ چه ربطی داره؟
به هر موضوعی چنگ میزنید تا تو باتلاقی که خودتون درستش کردید بیشتر غرق نشید

بزارید کنار این بحثو چیو دارید ثابت میکنید ؟

من فقط بین پیام ها دیدم یکی از عزیزان نوشته بود عادی سازی نکنید تجاوز رو

هر کی کرد بگید من باهاش برخورد کنم

نه به عنوان همدردی با شما

چون خودم قربانی بودم.

خیلی دلم نمیخواست اینو اینجا بگم ولی متاسفانه کلاس ششم داخل مدرسه ای درس خوندم که فکر کنم بهمن ماه اینا بود اون مسئول ورزشمون رو به جرم تجاوز به بچه ها اخراج کردن

مشخص شد از تمام اعضای تیم فوتسال مدرسه در ازای عضو شدن تو تیم مدرسه خواسته بود شلوار هاشون رو بکشن پایین

خود من بدبخت رو هم بخاطر قوانین چرت مدرسه که تعویض لباس ورزشی داخل مدرسه باید انجام میشد تنهایی گیرم انداخت

عرف لباس عوض کردن این بود که توی رختکن همه باهم عوض میکردیم اما خب من چون دوست نداشتم خجالت میکشیدم اجازه میگرفتم میرفتم طبقه بالا عوض میکردم؛ اونجا ورود ما دانش آموز ها ممنوع بود

یبار وسط عوض کردن لباس اومد بالا و گیر داده بود که چاقم و داشت بازرسی بدنی میکرد دست میزد به عضلات سینم

۲ ۳ بارم نذاشت سر کلاس برم به زور کمک کردن توی کارای مدرسه بعد کمک کردن میبرد نمازخونه اساتید بزور بغلم میکرد

درد ماجرا این بود که ما چون پسر بودیم هیچ کدوممون رومون نمیشد بهم بگیم همچین چیزی داره رخ میده

البته سطح من از بقیه خیلی کمتر بود بقیه خیلی بیشتر از این حرفا بود

خلاصه من و امثال من تو هیچ داده ای حساب نشدیم کسیم نتونستیم خبر دار کنیم چون به قول شماها اولین انگشت اتهام میخوره به سمت خودمون

این تروما روی من مونده دوستای نزدیکم تا الان خیلی هاشون نمیدونستن که چرا من از بغل کردن و بی اجازه دست زدن بهم انقدر واکنش خصمانه نشون میدم

متاسفانه من هزار بار نوشتم که هیچکس به جز امثال جواد کاظمیان مورد خطاب نر نبود
ولی نمیدونم چرا شما اصرار دارین به خودتون بگیرین
دیگه مشکل از ما نیس

به نظرم دیگه بس کنید؛ فایده نداره بحثاتون دارید به هم توهین میکنید الان دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا