تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Black_Rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
درسته باید از لفظ خاورمیانه استفاده کنم چون فقط تو خاورمیانه اینقدر گسترده زن رو بالقوه عامل هر غلطی میدونن و صرفا به مریض های جنسی خلاصه نمیشه. طرف خیلی راحت میگه اگر نمیخواست نمیرفت هتل! تو مگه میدونی با چه شرایطی رفته؟ اگر با رضایت بود چرا زنگ زده به پلیس؟ اگر دروغ گفته پس چرا دستگیر شدند؟ یه چیزی این وسط سر جاش نبوده یا از اول رضایت نداشته یا با بخشی از قضیه مخالف بوده یا اصلا از جایی به بعد پشیمون شده‌ و اونا گوش نکردن. اصلا شاید تحت تاثیر الکل بوده.
منِ با تجربه زیاد دیدم بعضی از پسرا (دقت کنید جمع نبستم) دنبال چین و فکر میکنن راحته به دست اوردنش. من طرز فکر یه عده رو دیدم که واقعا نگاه ابزاری دارند بنابراین من باور میکنم.
یک سوال دارم شما فکر کنید رفتید به یه منطقه ای که زبون اونها رو بلد نیستید یک نفر میاد و زنگ میزنه به پلیس و میگه شما ازش دزدی کردید و شما حتی نمی‌فهمید چی گفته و پلیس چی میگه و احتمالا نهایتا بدون اینکه چیزی بفهمید چند سالی آب خنک می‌خورید
اگه همین کار رو خود مرد های کره ای انجام میدادن نهایتا یه زیر میزی به پلیسا میدادن و با پلیسا ادامه ی به اصطلاح تجاوز به روسپی رو میدادن ولی چون این افراد خارجی و زبون نفهم بودن پدرشون درومده

اینم اخرین باره اینو میزارم، اگه بخواید فهمش خیلی سادست
حدود ۹۰٪ قربانیان تجاوز زن و ۱۰٪ مرد هستند؛ در حالی‌ که حدود ۹۸٪ متجاوزین مرد و تنها ۲٪ زن‌اند.
واقعا من با این سن عقلی که تو داری حرفی ندارم
همون تو درست میگی باشه:))

واقعا درسته اینجا نوجوان ۱۲- ۱۳ ساله هم هست
دقیقا از صبح همینو میگم
نه عکسا تو جعبه مخفی قرار گرفتن
الانم اینجوری
بعد من میشم توهین کننده ، افترا زن ، مرد ستیز ، ...

از بحث خیلی دور شدید. قوانین کره‌ جنوبی و سایر کشورها میگه زن حتی اگه راضی نباشه، شوهرش هم تجاوزگر محسوب میشه و می‌تونه علیهش شکایت کنه. حتی لمس بدون‌ اجازه هم تجاوز محسوب میشه. چی میگید شما؟ :))
درد اینجاست که چون تو کشور خودمون این چیزا شکایت کردن نداره، پس تجاوز هم محسوب نمی‌شه : ))

یک سوال دارم شما فکر کنید رفتید به یه منطقه ای که زبون اونها رو بلد نیستید یک نفر میاد و زنگ میزنه به پلیس و میگه شما ازش دزدی کردید و شما حتی نمی‌فهمید چی گفته و پلیس چی میگه و احتمالا نهایتا بدون اینکه چیزی بفهمید چند سالی آب خنک می‌خورید
اگه همین کار رو خود مرد های کره ای انجام میدادن نهایتا یه زیر میزی به پلیسا میدادن و با پلیسا ادامه ی به اصطلاح تجاوز به روسپی رو میدادن ولی چون این افراد خارجی و زبون نفهم بودن پدرشون درومده
قبل از اختراع مترجم 🤣

بعد هم مگه ایرانه؟

از بحث خیلی دور شدید. قوانین کره‌ جنوبی و سایر کشورها میگه زن حتی اگه راضی نباشه، شوهرش هم تجاوزگر محسوب میشه و می‌تونه علیهش شکایت کنه. حتی لمس بدون‌ اجازه هم تجاوز محسوب میشه. چی میگید شما؟ :))
درد اینجاست که چون تو کشور خودمون این چیزا شکایت کردن نداره، پس تجاوز هم محسوب نمی‌شه : ))
اصلا شاید برای همینه که این اتفاق افتاده : )
از بس این چیزا معمول شده برای یه عده، شکایتی هم اتفاق نمی‌افته، خب فکر کردن هرجایی مثل اینجاست.
این چیزارو حتی خیلی از خانوم‌های ایرانی هم قبول ندارن چه برسه به مردها : )

ببخشیدا اینقدر تونستن ارتباط بگیرن که بردنش! من هم تو ایران جایی زندگی کردم که زبانشون رو متوجه نمیشدم هم الان خارج از ایران. به اتهام تجاوز و دزدی هم دستگیر نشدم. اینجا هم پلیس اومد خونم که از کلاهبردار شکایت کنم انگلیسی حرف زدند، دپارتمان اینترنشنال دارند.

بله دقیقا مناسب گفت گوی شما و دوستانتون هست علیه ما مرد ستیزان ظالم سلطه گر افترا زن توهین کننده و ...
آخ بگردم بهتون برخورد؟
آییییییییی الان برات آبغوره میارم:))

تو همونی نبودی که همه فالورای اینستاگرامت پسر بودن؟
دنیای عجیبی شده :))‌&

والا من نظر نکردم اونایی که فالوت داشتن گفتن

مثلا نمونه بارز احترام و محترمانه صحبت کردن مدنظر
من شما رو به عنوان الگو در ادب و اخلاق در نظر خواهم گرفت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا