تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Black_Rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
میشه برا من توضیح بدین چرا اینقد این که مرد یا نر یا مذکر خطاب شن مردا ( چون خاطرم نیست شمارو اصلن مورد خطاب قرار داده باشم!!) بهتون بر میخوره؟!

برای راهنمایی یه دفنیشن یهتون میدم چون بنظر میرسه اینارو شکل فحش میبینین:

"نر" صفت زیستی است، "مذکر" اصطلاح دستوری یا رسمی، و "مرد" هویت اجتماعی-فرهنگی
من الان دقیقه حرف خودت و به خودت برگردونم و بگم همتون خرابین و همه زنا یه مشت مادن صد درصد جنجالی بدتر از این سر این سایت میومد
لطفا اشتباه و گناه خودت و نشور و جوری جلوش نده به قول خودت فکت(کلی سفسطه ازت دیدم اما دریغ از یه کلمه برهان)
بعدم متوجه شدیم هممون زبانت خوبه
و لطفا کمبود هاتو توی محیط های پابلیک به رخ بچه ها نکش

یه نفر اومد از حق هم جنسای خودش دفاع کرد شد منحرف؟
مگه حتما شما باید مورد ظلم قرار بگیرین تا بقیه توجه کنن
کارتون و حمایت بیخود و بدون دلیل و منطقتون کاملا اشتباه و بی شرمانه بود به خصوص شماهایی که دم از اخلاق میزنین با توهین و افترا شخصیت خودتون رو نشون دادین
فمنیست از تبلیغات شکل گرفت، پایه‌شون هارت و پورت و آی ننه من غریبم بازی درآوردنه در صورتی که هیچک نفهمید سرمایه دار که دستشو از سیاه پوستا بریده بودن به حمال ارزون(نصف قیمت) احتیاج داشت پس به زن گفتن ببین اگه اون مرد سیگاریه توهم بیا بکش اگه اون توی کارخونه کار میکنه توهم بیا کار کن و...
همه اینا درصورتیه که حق زن بخاطر اون قابلیت مادر بودن همه جا تقریبا رعایت میشده و میشه چند مورد ناهنجاری هم سمت خاورمیانه بوده که زن آمریکایی و غرب اروپایی هیچ ایده‌ای درموردش نداره فقط زر مفت میزنه.
فکر کن چقدر حقیر باشی که بعد این همه سال حقه تبلیغاتی پدر انقلاب مخملی روت کار کرده باشه و بیای ازش دفاع کنی

شما میگید جوامع بی دین آمار تجاوز کمتری دارن؟
که البته طبق آمار اینطور نیست ولی آمار کشور های مسلمان هم هیچ وقت واقعی نیست بخاطر چیز هایی مثل ترس و شرم و ابرو
چرا یه تیکه از حرفامو میگیری و بیخیال ادامش میشی؟ باید روی همه‌اش همزمان کار کنن نه صرفا یکیش.

بحث محیط دانشگاه شد دوتا از بچه ها حتی متوجه منظور سینا نشدن
بعد دقیقا رو چه منطق و اساسی دارید بی جهت حمله میکنید؟

بحق محیط دانشگاه شد دوتا از بچه ها حتی متوجه منظور سینا نشدن
بعد دقیقا رو چه منطق و اساسی دارید بی جهت حمله میکنید؟
منطق اون زن رو با احترام ادا نکرد بهش حمله کنید.

من امروز صبح که بیدار شدم خوشی زده بود زیر دلم بابام به جای یه تومن روزانه برام ۹۵۰ زده بود ظهر بعد از کلاس فرانسه به کلاس زبان انگلیسی و یوگای مختلط رفتم و شب هم چون حوصلم سر رفته بود زنگ زدم معلم خصوصی پیانوم بیاد تو اتاقم بهم درس بده
شب که شد دیگه واقعا خوشی زده بود زیر دلم که رفتم اخبار بخونم و توی اخبار متوجه شدم که یک زن روسپی با سه مرد ایرانی بصورت راندی واحدی خوابیده و بعد ازاونها شکایت کرده که چرا کردین پولم را کمتر داده آید ولی این اصلا خبری نبود که خوشی زیر دلم را بیشتر کند
تصمیم گرفتم آن خبر را جور دیگری ببینم سه مرد ایرانی با یک زن متاهل کره ای به صورت وحشیانه خوابیدند و بعد از اینکه شوهر زن متوجه رفتن زنش با میل خودش به هتل مرد های ایرانی شد زنگ زده بود به پلیس تا این نر های بیشعور و مزخرف اشغال را به سزای اعمالشان برساند.
میخواین فمنیست باشید اول یه چک بکنید خوشی زیر دلتون نزده باشه
به جای اینکه دست همدیگرو بگیریم تو سر همدیگه می‌زنیم ، الان اینهمه تحقیر و توهین به آلت مقدس زندگی آفرین نر ها چیزی از بدبختی زن ها کم کرد؟ یا مرد ها هم مثل شما بدبخت می‌کنه ؟
خب اگه اولیه که فکر نکنم اتفاق افتاده باشه و اگه دومی باشه شما دنبال عدالت نیستید دنبال حسادتید
دخترای سرزمینت خاموش دارن جون میدن بدون اینکه وقت اضافی داشته باشن که خوشی بزنه زیر دلشون دلیلشم مردا نیستن دلیلش اقتصاد خرابه
دلیلش اینه که باباشون صبح تا شب می‌ره سر کار بعد ۱۰ سال کلاس زبان که هیچی دخترشو نمیتونه مدرسه بفرسته پول کتاب کنکور و درسی هم نداره
یکم که بدبختی میزنه زیر دلش معتاد میشه و میشه بدترین کابوس اون دختر
حالا تویی که خوشی زده زیر دلت میای تز فلسفی میدی و نهایتا یکم با بحث کردن با جنس مخالف لذت میبری و آخرشم اون دختره میمونه و بابای معتادش که وقتی پول موادش تموم شه میاد و کتکش میزنه

منطق اون زن رو با احترام ادا نکرد بهش حمله کنید.
والا بخدا
بی هیچ اساسی فقط یه مشت تومار حرف مفت
طرف بیشترین برخوردش با جنس مخالف سبزی فروش سر کوچشونه(بماند تو سایت خبرا درمیاد که ایشون چندبار تو همین سایت شکست عشقی خوردن:)) )
قبل از نوشتن هر چیز اول فک کنین ببینین با من خصومتی دارین که اینجوری گله ای حمله میکنین به یه نفر یا نه شاید اونی که ناراحت شده و دنبال عدالته متجاوز نیست، زن ستیز نیست
کمی فکر کنید

در جواب اون اشخاصی که گفتن نباید ناراحت شید و هرکی از استفاده این لفظ ناراحت بشه خودش میخاره؟ شماها ذره ای شعور داشتین توی تاپیکی که یه مرد خواستار عدالت و برخورد محترمانه شد اینجوری جوابش رو دادین؟
پس استحقاق همچین حکومتی رو دارین چون مغزتون زنگ زده

من امروز صبح که بیدار شدم خوشی زده بود زیر دلم بابام به جای یه تومن روزانه برام ۹۵۰ زده بود ظهر بعد از کلاس فرانسه به کلاس زبان انگلیسی و یوگای مختلط رفتم و شب هم چون حوصلم سر رفته بود زنگ زدم معلم خصوصی پیانوم بیاد تو اتاقم بهم درس بده
شب که شد دیگه واقعا خوشی زده بود زیر دلم که رفتم اخبار بخونم و توی اخبار متوجه شدم که یک زن روسپی با سه مرد ایرانی بصورت راندی واحدی خوابیده و بعد ازاونها شکایت کرده که چرا کردین پولم را کمتر داده آید ولی این اصلا خبری نبود که خوشی زیر دلم را بیشتر کند
تصمیم گرفتم آن خبر را جور دیگری ببینم سه مرد ایرانی با یک زن متاهل کره ای به صورت وحشیانه خوابیدند و بعد از اینکه شوهر زن متوجه رفتن زنش با میل خودش به هتل مرد های ایرانی شد زنگ زده بود به پلیس تا این نر های بیشعور و مزخرف اشغال را به سزای اعمالشان برساند
دیگه در این حد خرتوخره اونجا؟؟ 🤣
ولی میگن خود اون مردا اعترافم کردن عجیبه

کاری به هیچ بحثی ندارم، موافق تعمیم دادن هم نیستم. اما هم متجاوزا هم هر کی میگه عادیه و دفاع میکنه از کارشون نره نه انسان + هر کی مخالف فعالیت های معقول فمنیست هاست، نه جریان افراطی چپگراها.
+ پسرای ایرانی مزاحمی که خارج از ایران هم عقلشون رشد نکرده و مزاحمت میشن.
+ هر کی از لفظ داف برای دخترا استفاده میکنه و فکر میکنه دخترا ریختن که بهشون نیم نگاهی بکنه.

من تاپیکو نمیبندم چون دوستان محترم به یه صندلی داغ قشنگ تبدیلش کردن عمل.
بیشترین بگین بیشترین بفهمیم دور و برمون چه خبره 🥹
ممنون واقعا!

والا بخدا
بی هیچ اساسی فقط یه مشت تومار حرف مفت
طرف بیشترین برخوردش با جنس مخالف سبزی فروش سر کوچشونه(بماند تو سایت خبرا درمیاد که ایشون چندبار تو همین سایت شکست عشقی خوردن:)) )
قبل از نوشتن هر چیز اول فک کنین ببینین با من خصومتی دارین که اینجوری گله ای حمله میکنین به یه نفر یا نه شاید اونی که ناراحت شده و دنبال عدالته متجاوز نیست، زن ستیز نیست
کمی فکر کنید
ببخشید ، من اصلا با بحث هیچ کاری ندارم و اینکه چی شد یه تاپیک این شد یا کی چه حرفی زد درست یا غلط.
اما باید بهتون بگم که اینکه یک نفر رابطه اش به هم خورده باشه و چیزی که شما اسمشو میزارید شکست عشقی یا هرچی یا سابقه رابطه احساسی داشتن یا نداشتن اصلا به شما مربوط نیست. و لزومی هم ندارد اینجا بیان کنید. لطفاً این مباحث رو جدا بگذارید
من کار ندارم حرفاتون تا اینجا چی بوده صرفا میگم این مسئله هیچ ربطی به این موضوع و بحث ندارد دلیلی به بیان نیست.
و حتی خنده دار هم نیست
من فکر میکنم جدا از این بحث این موضوع جنبه ی اخلاقی اصلا درستی نداره)

چیکار میکنن؟
استاک میکنن، دو بار ببیننت باهات حرف بزنن بی هیچ حرف دیگه ای فاز میگیرن که باهات تو رابطه اند یهو غیرتی میشن برات :/ حد و مرزشون رو رعایت نمیکنن، پشت سرت حرف در میارن، صرفا چون دختر بلوندا بهشون رو ندادن میان سراغت استفاده ابزاری میکنن ازت و منت میذارن و ...

ببخشید ، من اصلا با بحث هیچ کاری ندارم و اینکه چی شد یه تاپیک این شد یا کی چه حرفی زد درست یا غلط.
اما باید بهتون بگم که اینکه یک نفر رابطه اش به هم خورده باشه و چیزی که شما اسمشو میزارید شکست عشقی یا هرچی یا سابقه رابطه احساسی داشتن یا نداشتن اصلا به شما مربوط نیست. و لزومی هم ندارد اینجا بیان کنید. لطفاً این مباحث رو جدا بگذارید
من کار ندارم حرفاتون تا اینجا چی بوده صرفا میگم این مسئله هیچ ربطی به این موضوع و بحث ندارد دلیلی به بیان نیست.
و حتی خنده دار هم نیست
من فکر میکنم جدا از این بحث این موضوع جنبه ی اخلاقی اصلا درستی نداره)
ایشون سابقه این کار رو زیاد داشتن و ح ب های جنسیت زده زیادی گذاشتن
من هم گفتم بهشون اگر با من مشکلی دارن بیان به خود من بگن نیان کل مردا رو نر خطاب کنن و به همه توهین کنن
سکوت هرکسی که بهش توهین میشه همیشه به دلیل شخصیت اون فرد نیست و دلیلی هم نداره بخواین روی موج سوار بشین
ایشون دقیقا همین کارو میکنه و از سوابقشون کامل مشخصه این ح ب های جنسیت زدشون از کجا میاد

من هم گفتم بهشون اگر با من مشکلی دارن بیان به خود من بگن نیان کل مردا رو نر خطاب کنن و به همه توهین کنن
سکوت هرکسی که بهش توهین میشه همیشه به دلیل شخصیت اون فرد نیست و دلیلی هم نداره بخواین روی موج سوار بشین
ایشون دقیقا همین کارو میکنه و از سوابقشون کامل مشخصه این ح ب های جنسیت زدشون از کجا میاد
من روی موجی سوار نشدم.
اولش گفتم من دخالتی نمیکنم به موضوعتون.

استاک میکنن، دو بار ببیننت باهات حرف بزنن بی هیچ حرف دیگه ای فاز میگیرن که باهات تو رابطه اند یهو غیرتی میشن برات :/ حد و مرزشون رو رعایت نمیکنن، پشت سرت حرف در میارن، صرفا چون دختر بلوندا بهشون رو ندادن میان سراغت استفاده ابزاری میکنن ازت و منت میذارن و ...
همش تماما رو مخه

از ایرانیم شانس نیاوردی

تو چرا فک میکنی جایی از قضیه ای که من بخاطر تو یا امثال تو بخوام مردارو نر خطاب کنم؟
یمشت کلمه میچینی پشت هم هیچکدومش سر جاش نیست بنده ی خدا!

اعتماد بنفس شمارو خیار داشت کیوی میداد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا