- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- 🫀🧠
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
خانومه کره ای بوده؟قرار نیست بیان ایرانا
هستن در خدمت برادران کره ای
خانومه کره ای بوده؟قرار نیست بیان ایرانا
هستن در خدمت برادران کره ای
من الان دقیقه حرف خودت و به خودت برگردونم و بگم همتون خرابین و همه زنا یه مشت مادن صد درصد جنجالی بدتر از این سر این سایت میومدمیشه برا من توضیح بدین چرا اینقد این که مرد یا نر یا مذکر خطاب شن مردا ( چون خاطرم نیست شمارو اصلن مورد خطاب قرار داده باشم!!) بهتون بر میخوره؟!
برای راهنمایی یه دفنیشن یهتون میدم چون بنظر میرسه اینارو شکل فحش میبینین:
"نر" صفت زیستی است، "مذکر" اصطلاح دستوری یا رسمی، و "مرد" هویت اجتماعی-فرهنگی
فمنیست از تبلیغات شکل گرفت، پایهشون هارت و پورت و آی ننه من غریبم بازی درآوردنه در صورتی که هیچک نفهمید سرمایه دار که دستشو از سیاه پوستا بریده بودن به حمال ارزون(نصف قیمت) احتیاج داشت پس به زن گفتن ببین اگه اون مرد سیگاریه توهم بیا بکش اگه اون توی کارخونه کار میکنه توهم بیا کار کن و...یه نفر اومد از حق هم جنسای خودش دفاع کرد شد منحرف؟
مگه حتما شما باید مورد ظلم قرار بگیرین تا بقیه توجه کنن
کارتون و حمایت بیخود و بدون دلیل و منطقتون کاملا اشتباه و بی شرمانه بود به خصوص شماهایی که دم از اخلاق میزنین با توهین و افترا شخصیت خودتون رو نشون دادین
چرا یه تیکه از حرفامو میگیری و بیخیال ادامش میشی؟ باید روی همهاش همزمان کار کنن نه صرفا یکیش.شما میگید جوامع بی دین آمار تجاوز کمتری دارن؟
که البته طبق آمار اینطور نیست ولی آمار کشور های مسلمان هم هیچ وقت واقعی نیست بخاطر چیز هایی مثل ترس و شرم و ابرو
منطق اون زن رو با احترام ادا نکرد بهش حمله کنید.بحق محیط دانشگاه شد دوتا از بچه ها حتی متوجه منظور سینا نشدن
بعد دقیقا رو چه منطق و اساسی دارید بی جهت حمله میکنید؟
والا بخدامنطق اون زن رو با احترام ادا نکرد بهش حمله کنید.
دیگه در این حد خرتوخره اونجا؟؟ 🤣من امروز صبح که بیدار شدم خوشی زده بود زیر دلم بابام به جای یه تومن روزانه برام ۹۵۰ زده بود ظهر بعد از کلاس فرانسه به کلاس زبان انگلیسی و یوگای مختلط رفتم و شب هم چون حوصلم سر رفته بود زنگ زدم معلم خصوصی پیانوم بیاد تو اتاقم بهم درس بده
شب که شد دیگه واقعا خوشی زده بود زیر دلم که رفتم اخبار بخونم و توی اخبار متوجه شدم که یک زن روسپی با سه مرد ایرانی بصورت راندی واحدی خوابیده و بعد ازاونها شکایت کرده که چرا کردین پولم را کمتر داده آید ولی این اصلا خبری نبود که خوشی زیر دلم را بیشتر کند
تصمیم گرفتم آن خبر را جور دیگری ببینم سه مرد ایرانی با یک زن متاهل کره ای به صورت وحشیانه خوابیدند و بعد از اینکه شوهر زن متوجه رفتن زنش با میل خودش به هتل مرد های ایرانی شد زنگ زده بود به پلیس تا این نر های بیشعور و مزخرف اشغال را به سزای اعمالشان برساند
چیکار میکنن؟+ پسرای ایرانی مزاحمی که خارج از ایران هم عقلشون رشد نکرده و مزاحمت میشن.
ببخشید ، من اصلا با بحث هیچ کاری ندارم و اینکه چی شد یه تاپیک این شد یا کی چه حرفی زد درست یا غلط.والا بخدا
بی هیچ اساسی فقط یه مشت تومار حرف مفت
طرف بیشترین برخوردش با جنس مخالف سبزی فروش سر کوچشونه(بماند تو سایت خبرا درمیاد که ایشون چندبار تو همین سایت شکست عشقی خوردن)
قبل از نوشتن هر چیز اول فک کنین ببینین با من خصومتی دارین که اینجوری گله ای حمله میکنین به یه نفر یا نه شاید اونی که ناراحت شده و دنبال عدالته متجاوز نیست، زن ستیز نیست
کمی فکر کنید
استاک میکنن، دو بار ببیننت باهات حرف بزنن بی هیچ حرف دیگه ای فاز میگیرن که باهات تو رابطه اند یهو غیرتی میشن برات :/ حد و مرزشون رو رعایت نمیکنن، پشت سرت حرف در میارن، صرفا چون دختر بلوندا بهشون رو ندادن میان سراغت استفاده ابزاری میکنن ازت و منت میذارن و ...چیکار میکنن؟
ایشون سابقه این کار رو زیاد داشتن و ح ب های جنسیت زده زیادی گذاشتنببخشید ، من اصلا با بحث هیچ کاری ندارم و اینکه چی شد یه تاپیک این شد یا کی چه حرفی زد درست یا غلط.
اما باید بهتون بگم که اینکه یک نفر رابطه اش به هم خورده باشه و چیزی که شما اسمشو میزارید شکست عشقی یا هرچی یا سابقه رابطه احساسی داشتن یا نداشتن اصلا به شما مربوط نیست. و لزومی هم ندارد اینجا بیان کنید. لطفاً این مباحث رو جدا بگذارید
من کار ندارم حرفاتون تا اینجا چی بوده صرفا میگم این مسئله هیچ ربطی به این موضوع و بحث ندارد دلیلی به بیان نیست.
و حتی خنده دار هم نیست
من فکر میکنم جدا از این بحث این موضوع جنبه ی اخلاقی اصلا درستی نداره)
من روی موجی سوار نشدم.ایشون سابقه این کار رو زیاد داشتن و ح ب های جنسیت زده زیادی گذاشتن
من هم گفتم بهشون اگر با من مشکلی دارن بیان به خود من بگن نیان کل مردا رو نر خطاب کنن و به همه توهین کنن
سکوت هرکسی که بهش توهین میشه همیشه به دلیل شخصیت اون فرد نیست و دلیلی هم نداره بخواین روی موج سوار بشین
ایشون دقیقا همین کارو میکنه و از سوابقشون کامل مشخصه این ح ب های جنسیت زدشون از کجا میاد
همش تماما رو مخهاستاک میکنن، دو بار ببیننت باهات حرف بزنن بی هیچ حرف دیگه ای فاز میگیرن که باهات تو رابطه اند یهو غیرتی میشن برات :/ حد و مرزشون رو رعایت نمیکنن، پشت سرت حرف در میارن، صرفا چون دختر بلوندا بهشون رو ندادن میان سراغت استفاده ابزاری میکنن ازت و منت میذارن و ...
نه من منظورم اصن شما نیستینمن روی موجی سوار نشدم.
اولش گفتم من دخالتی نمیکنم به موضوعتون.
تو چرا فک میکنی جایی از قضیه ای که من بخاطر تو یا امثال تو بخوام مردارو نر خطاب کنم؟ایشون سابقه این کار رو زیاد داشتن و ح ب های جنسیت زده زیادی گذاشتن
من هم گفتم بهشون اگر با من مشکلی دارن بیان به خود من بگن نیان کل مردا رو نر خطاب کنن و به همه توهین کنن
سکوت هرکسی که بهش توهین میشه همیشه به دلیل شخصیت اون فرد نیست و دلیلی هم نداره بخواین روی موج سوار بشین
ایشون دقیقا همین کارو میکنه و از سوابقشون کامل مشخصه این ح ب های جنسیت زدشون از کجا میاد