تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Black_Rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
فکر می‌کنم خیلی مضحکه اگر «تقصیر» رو به گردن چهارتا «نر متجاوز» بندازیم که «آلت و هواس شیطانی‌شون» رو نمی‌تونن کنترل کنن.
بحث رو باید در نسبت ساختار فهمید. سرمایه‌داری -و خاص‌تر، فرم نئولیبرالش- روی یک توهم ایستاده که میل رو می‌شه آزاد کرد و «ابژه مطلوب» رو به سوژه داد مشروط به اینکه توان خریدشو داشته باشه. نتیجهٔ منطقی همچین رویکردی تقلیل میل جنسی مردونه به «مصرف» و تقلیل بدن زن به «کالا»ست. تجاوز رو من بیشتر یه «درز» می‌فهمم تا «انحراف». نتیجهٔ منطقی کالایی‌ شدن میل، همچین اتفاقیه. ارتباط فقدان و ابژه پرکننده فقدان (فانتزی) ساختار رو ممکن می‌کنه و سوژه خودش رو در نسبت با ابژه‌ای تعریف می‌کنه که «فکر می‌کنه» کاملش می‌کنه. جناب سرمایه‌داری استاد تولید همچین ابژه‌هاییه. از بدن زن گرفته تا ماشین و پورن و تبلیغ و هزاران چیز دیگه. ما با این توهم روبه‌رو می‌شیم که ابژه در دسترسه اما چون ابژه همیشه ناکافیه (همواره و هنوز نه/کمتر از آن چیزی که باید) خشم بوجود میاد و خشونت جنسی ترجمهٔ این خشم ناشی از محقق نشدن فانتزیه. سوژه محصول ساختاره و باید یقهٔ ساختار رو گرفت تا سوژه‌های مفلوک رو.

بعدا نوشت: من باتوجه به دابل لایکی که الان گرفتم فکر کنم منظورمو درست نگفتم. مردانگی یعنی خشونت و تجاوز و غارت و انقیاد و.... اصلاً هم منظورم توهین/اغراق نیست. جایگاهی که نظم نمادین برای «مرد» تعریف می‌کنه همینه. من مرد رو در چارچوب تعاریف زیستی قبول ندارم و تجاوز رو هم صرفا «فیزیکی» نمی‌بینم. مردانگی حتی در عاشقانه‌ترین مواقعم با «تسلط» و «مصادره کردن» معنادار می‌شه چونکه حامل فالوسه. حتی وقتی یه زن تجاوز می‌کنه، این تجاوز از جایگاه مردانگی رخ داده. همون‌طور که گفتم این بحث رو باید در نسبت ساختار دید.

حالا که ۲ روزه جماعت فرهیخته ی سمپادیا اینقدر عمیق درگیر یه ح ب من شدن،
بنظرم خیلی جالب میشه همین سیستمو، ازونجایی ک جهت گیری شخصی و اینا درکارتون نبود و رو همه حرفا اینجوری زوم میشید و فرهیختگیتونو به رخ میکشید، برای همه ح ب ها پیاده کنید
تا روشن تر شیم😂

بنظرم خیلی جالب میشه همین سیستمو، ازونجایی ک جهت گیری شخصی و اینا درکارتون نبود و رو همه حرفا اینجوری زوم میشید و فرهیختگیتونو به رخ میکشید، برای همه ح ب ها پیاده کنید
تا روشن تر شیم😂
هیچ وقت این اتفاق رخ نخواهد داد چون حالا من مدیر که ح ب رو کنترل میکنم ۳ بار گزارش حمله به مردان تو ۲ هفته اخیر از طرف شما اومده

یکبارش این موضوع بود ۲ بار قبلی لابلای متن هاتون پریده بودید و کسی کاریتون نداشت

برعکس این اتفاق رو دارک لایت انجام میداد که اونجا عاقبتش معلوم شد

تا روشن تر شیم😂
مثل ح ب های قبلیت که بازم جنسیت زدگی توش موج میزد؟😂

خیلی واضحانه ۲ هفته پیش نوشتی ادم های احمق عموما مذکرن

هیچ وقت این اتفاق رخ نخواهد داد چون حالا من مدیر که ح ب رو کنترل میکنم ۳ بار گزارش حمله به مردان تو ۲ هفته اخیر از طرف شما اومده

یکبارش این موضوع بود ۲ بار قبلی لابلای متن هاتون پریده بودید و کسی کاریتون نداشت

برعکس این اتفاق رو دارک لایت انجام میداد که اونجا عاقبتش معلوم شد
۵ ۶ سال پیش هرگز فکر نمیکردم روزی اینجا تبدیل به جایی بشه که اینو بشه درموردش گفت،
ولی دوست عزیز
جایی که اعتراض به بقول شما مرد، یقول من مذکری که رفتار اشتباهی داره ( دفعه اول توصیف خیلی دقیق بود بعنوان مدیر تشریف ببرید بخونید. دفعه دوم هم که اعتراض به متجاوزین بود بوضوح!) توش حمله ب مردان اون جامعه تلقی بشه تکلیفش از روز روشن تره

خودتون خندتون نمیگیره خودتونو میزنید به اون راه؟

اعتراض کمیت و کاربرش مهم نیست، بررسی شدنش مهمه که زحمتش با شماست اقای مدیر!!

۵ ۶ سال پیش هرگز فکر نمیکردم روزی اینجا تبدیل به جایی بشه که اینو بشه درموردش گفت،
ولی دوست عزیز
جایی که اعتراض به بقول شما مرد، یقول من مذکری که رفتار اشتباهی داره ( دفعه اول توصیف خیلی دقیق بود بعنوان مدیر تشریف ببرید بخونید. دفعه دوم هم که اعتراض به متجاوزین بود بوضوح!) توش حمله ب مردان اون جامعه تلقی بشه تکلیفش از روز روشن تره

خودتون خندتون نمیگیره خودتونو میزنید به اون راه؟

اعتراض کمیت و کاربرش مهم نیست، بررسی شدنش مهمه که زحمتش با شماست اقای مدیر!!
من گفتم ۳ بار

این بار سومتون بود

بحث این هست که ما یکبار این اتفاق بر عکسش رخ میداد رو کاربر رو بن کردیم

خیلی واضحانه ۲ هفته پیش نوشتی ادم های احمق عموما مذکرن
ذقیقا گفتم عموما نگفتم همه!

عموم سیاستمدارانی که دنیارو به گند کشیدن،
عموم تبهکاران، متجاوزین و گرداننده ی باند های قاچاق
در تمام جهان
مذکر هستند.

یه سرچ سادست خرجش.

اگر دقت کنید میبینید چقدر اتفاقا ابن کلمه عموم به نفع مرداییه که جز این دسته ها نیستن!!

من گفتم ۳ بار

این بار سومتون بود

بحث این هست که ما یکبار این اتفاق بر عکسش رخ میداد رو کاربر رو بن کردیم
این اتفاق برخلاف جوری که باید صحبت کردنتون باشه خیلی کلی هست
توصیف کنید. با کلماتی که حقیقت دارن و گفته شدن.
توصیف کنید و دقت کنید اونوقت اگر دو اتفاق رو تونستید خودتون بینشون = بزارید اونوقت بگید این اتفاق
که اگر میشد تا امروز صبر نمیکردید برای بررسی!
ولی زحمتشو بکشید.
الانم قبوله

ذقیقا گفتم عموما نگفتم همه!

عموم سیاستمدارانی که دنیارو به گند کشیدن،
عموم تبهکاران، متجاوزین و گرداننده ی باند های قاچاق
در تمام جهان
مذکر هستند.

یه سرچ سادست خرجش.

اگر دقت کنید میبینید چقدر اتفاقا ابن کلمه عموم به نفع مرداییه که جز این دسته ها نیستن!!

باشه گفتن این اطلاعات به طور هفتگی هیچ معنی نداره

مثل این میمونه من بیام هر هفته بگم عموم تصادفات ماشینی که بین زن و مرد رخ میده مقصر زنان هستن عموم کارگر های جنسی زنان هستن

خب الان اینارو من به طور هفتگی منشن کنم

که چی خب

این اتفاق برخلاف جوری که باید صحبت کردنتون باشه خیلی کلی هست
توصیف کنید. با کلماتی که حقیقت دارن و گفته شدن.
توصیف کنید و دقت کنید اونوقت اگر دو اتفاق رو تونستید خودتون بینشون = بزارید اونوقت بگید این اتفاق
که اگر میشد تا امروز صبر نمیکردید برای بررسی!
ولی زحمتشو بکشید.
الانم قبوله
من به عنوان کسی که قبول مسئولیت کردم وظیفه اولم این هست که تا جایی که میشه مدارا بکنم چون سایت شماست نه سایت من

اگر اعتراضی در خفا صورت بگیره میتونیم یجوری حلش بکنیم

این ح ب آخرتون هم که پاک نکردم صرفا تنها راه حل موجود برای اینکه جلوی خشم اون قشر آدم رو گرفته باشیم منتقلش کردیم اینجا

وگرنه طبق بند همون اول ح ب که منجر به بحث و جدل بشه رو بدون اخطار میتونیم پاک کنیم

باشه گفتن این اطلاعات به طور هفتگی هیچ معنی نداره

مثل این میمونه من بیام هر هفته بگم عموم تصادفات ماشینی که بین زن و مرد رخ میده مقصر زنان هستن عموم کارگر های جنسی زنان هستن

خب الان اینارو من به طور هفتگی منشن کنم

که چی خب
من هر هفته توی پ خ کسی ننوشتم اینارو

من هر هفته که هیچی، هر روز ازین موضوع ناراحت میشم و توی دنیای واقعی باهاش برخورد میکنم و هر هفته که هیچی، هر روز حق دارم مثل کسی که روزمره با دوستش دعواش میشه و میگه درموردش بنویسم
کاملا هم شخصیه، و مطابق چاچوب های ح ب

به هیچکسی اینجا هم نه اشاره ای شده ( مگر اینکه کسی خودشو جز اون اشخاصی ک ذکر شدن بدونه!) نه مخاطب قرار گرفته.
اگه مث بعضی کاربرای نسبتا محترم بهشون برنخوره و خلاف قوانین ح ب رفتار نکنن هم همه زندگیشونو میکنن بدون تجاوز به حق ازادی بیان توی این چارچوب!!

به هیچکسی اینجا هم نه اشاره ای شده ( مگر اینکه کسی خودشو جز اون اشخاصی ک ذکر شدن بدونه!) نه مخاطب قرار گرفته.
ببینید تنها دعوای ما همینه

شما قبول نمیکنی داخل متن هات عمدی یا سهوی از اون قضیه سو استفاده میکنی یه تشریم به کل اون جامعه بزنی

شما از یه مرد بدت میاد

اوکی بیا همون مردو ۱۰۰ بار بزن تو ح ب (البته تو ۳۳ روز مختلف)

کسیم کاریت نداره

بزنش

هر کار دلت میخواد باهاش بکن

کسی آش دهن سوخته نمیشه بیاد وسط کارت

من به عنوان کسی که قبول مسئولیت کردم وظیفه اولم این هست که تا جایی که میشه مدارا بکنم چون سایت شماست نه سایت من

اگر اعتراضی در خفا صورت بگیره میتونیم یجوری حلش بکنیم

این ح ب آخرتون هم که پاک نکردم صرفا تنها راه حل موجود برای اینکه جلوی خشم اون قشر آدم رو گرفته باشیم منتقلش کردیم اینجا

وگرنه طبق بند همون اول ح ب که منجر به بحث و جدل بشه رو بدون اخطار میتونیم پاک کنیم
صلح و تعادل طلبی شما و مسئولیت پذیریتون رو درش شکی نیست
ولی قطعا بی نقص هم نیست، پس این بحث قطعا برای شما سازندست بعنوان یه مدیر...

خیلی جاها خیلی حقارو کسایی ک قدرت داشتن و مسئول بودن در ابعاد مختلف ضایع کردن تا یه عده رو ساکت کنن.
که البته قطعا این رویکردی که شما بهش گرایش داشته باشید نیست!

درکل من نه تنها بحثیو شروع نکردم بلکه وسط روزمرم اومدم دیدم بنامم تاپیک زده شده چون یکی در ریپلای ح ب من ( که بوضوح رفتار خلاف قانون ح ب ای هست!!!) تومار نوشته!

بحث با شما هم برای من جز پر کردن تایم استراحت با چیزی بغیر از میم های موردعلاقم چیزی نیست، پس میتونیم سخت نگیریم

ولی یکی دیگه پریده وسط یه میدونی راه انداخته بخیال جولون دادن، از من حقی نباید ضایع بشه بعنوان کاربر.
پس دقت عملتونو هرجایی توی هر موضوعی خواستارم.

صلح و تعادل طلبی شما و مسئولیت پذیریتون رو درش شکی نیست
ولی قطعا بی نقص هم نیست، پس این بحث قطعا برای شما سازندست بعنوان یه مدیر...

خیلی جاها خیلی حقارو کسایی ک قدرت داشتن و مسئول بودن در ابعاد مختلف ضایع کردن تا یه عده رو ساکت کنن.
که البته قطعا این رویکردی که شما بهش گرایش داشته باشید نیست!

درکل من نه تنها بحثیو شروع نکردم بلکه وسط روزمرم اومدم دیدم بنامم تاپیک زده شده چون یکی در ریپلای ح ب من ( که بوضوح رفتار خلاف قانون ح ب ای هست!!!) تومار نوشته!

بحث با شما هم برای من جز پر کردن تایم استراحت با چیزی بغیر از میم های موردعلاقم چیزی نیست، پس میتونیم سخت نگیریم

ولی یکی دیگه پریده وسط یه میدونی راه انداخته بخیال جولون دادن، از من حقی نباید ضایع بشه بعنوان کاربر.
پس دقت عملتونو هرجایی توی هر موضوعی خواستارم.
بله این موضوع عبرت شد که دیگه با کاربرایی که داخل متن هاشون از یک موضوع استفاده میکنن به پریدن به یک قشر مدارا نکنیم

البته قبل از اون با وکیل هم صحبت میکنم چون من فارسیم خوب نیست وکیل ولی میتونه بهتر کمک بکنه

اظهاراتی که داخلش حمله به هر قشری که منجر به بحث و جدل بشه رو پاک میکنیم بدون اخطار.

ببینید تنها دعوای ما همینه

شما قبول نمیکنی داخل متن هات عمدی یا سهوی از اون قضیه سو استفاده میکنی یه تشریم به کل اون جامعه بزنی
اها
حالا شد
دوست عزیز،
دزد ها فقط بخشی از جامعه ان. نه همه افراد
ایا اینکه جلوی چشم بچه ها از دزد ها انتقاد بشه چیز منطقی ای نیست!؟

بلکه باید کل جامعه ببینن. بشنون و بفهمن چه چیزایی بده

من نیمدم کسیو اموزش بدم،
شما یقه منو میگیرید که تو به کل جامعه گفتی تجاوز کارا بدن؟
کعلومه که بده

برم تو ح ب دخترونه بگم وای دخترا چقد تجاوز بده؟
الان ناراحتید که بدیایی که شخصی مذکر انجام داده بدن و اینو کسی جلوی تعدادی ادم ازون جنس گفته؟

واضح تر بگید، جالب شد😂

بله این موضوع عبرت شد که دیگه با کاربرایی که داخل متن هاشون از یک موضوع استفاده میکنن به پریدن به یک قشر مدارا نکنیم

البته قبل از اون با وکیل هم صحبت میکنم چون من فارسیم خوب نیست وکیل ولی میتونه بهتر کمک بکنه

اظهاراتی که داخلش حمله به هر قشری که منجر به بحث و جدل بشه رو پاک میکنیم بدون اخطار.
خیلیم عالی
سیاست جدید سایت رو خیلی قشنگ و مجلسی و تایپ شده به همه اعلام کنید
معرفی کردن ادم که اشکالی نداره

انوقت که هویت و مفهوم تغییر کرد ادم ها هم ثابت کردن یا میرن یا خودشونو اداپته میکنن

بازم قدرت دست شماست، هرکاری میخواید میتونید بکنید، فقط باید معرفیش هم بکنید.

شما از یه مرد بدت میاد

اوکی بیا همون مردو ۱۰۰ بار بزن تو ح ب (البته تو ۳۳ روز مختلف)

کسیم کاریت نداره

بزنش

هر کار دلت میخواد باهاش بکن

کسی آش دهن سوخته نمیشه بیاد وسط کارت
از یه مرد هم نه عزیز دل

نر هایی که ازار میرسونن، نه فقط به خانم ها ولی بیشتر خانم ها، توی زندگی روزمره تک تک ادم ها هستن.

پاتونو که از در خونه میزارید بیرون یکم به اطرافتون توجه کنید بوضوح میتونید ببینید اینهارو.
من الان جلسه دارم باید برم، اگه میخواید یه تاپیک دیگه بزنید درمورد این صحبت کنیم
اصن شاید واقعا خیلیا نمیدونین که دنیایی که ما ازش حرف میزنیم چجوریه!

اها
حالا شد
دوست عزیز،
دزد ها فقط بخشی از جامعه ان. نه همه افراد
ایا اینکه جلوی چشم بچه ها از دزد ها انتقاد بشه چیز منطقی ای نیست!؟

بلکه باید کل جامعه ببینن. بشنون و بفهمن چه چیزایی بده

من نیمدم کسیو اموزش بدم،
شما یقه منو میگیرید که تو به کل جامعه گفتی تجاوز کارا بدن؟
کعلومه که بده

برم تو ح ب دخترونه بگم وای دخترا چقد تجاوز بده؟
الان ناراحتید که بدیایی که شخصی مذکر انجام داده بدن و اینو کسی جلوی تعدادی ادم ازون جنس گفته؟

واضح تر بگید، جالب شد😂
الان قبول میکنید نوشتید عموم احمق ها مذکر هستن یا نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا