تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Black_Rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
من خودم خیلی فارسیم خوب نیست
اختیار دارید من جایی ایراد ندیدم از فارسیتون.

من ولی‌ میدونم چون همزمان با ۳ تا زبون درگیرم هر ساعت خیلی باگ و سوتی میدم گاهی...

صبح داشتم به زبون چهارمم حرف میزدم و به فارسی تایپ میکردم😂
یهو خانمه سر ایشگاه بهم گفت الو؟ اینجایی؟
بعد نمیتونستم الان جمله مو کامل به یه زبون بسازم اصلن😂

اختیار دارید من جایی ایراد ندیدم از فارسیتون.

من ولی‌ میدونم چون همزمان با ۳ تا زبون درگیرم هر ساعت خیلی باگ و سوتی میدم گاهی...

صبح داشتم به زبون چهارمم حرف میزدم و به فارسی تایپ میکردم😂
یهو خانمه سر ایشگاه بهم گفت الو؟ اینجایی؟
بعد نمیتونستم الان جمله مو کامل به یه زبون بسازم اصلن😂
خب من تنها زبونی که باهاش درگیرم فارسی هست و خوب نیست

ببین من اصلا باور ندارم تو مرد ستیزی

صرفا میگم توی متنت به باور من نه بقیه تازه

یه بخش کوچکی از جاده زدی بیرون

خیلی راحت تر میتونستی این خشمت نسبت به این اتفاق بیان کنی نیاز نبود ۴ تا ضربه هم به کل اون جامعه بزنی

۹۸ درصد متجاوزین مردن درست ولی همه مردا متجاوز نیستن

اینم که اومدی فعل متجاوز رو بای دیفالت مرد گرفتی خیلی چیز عجیبی نیست
قطعا که من هرگز فکر نمیکنم یه کاریو ۱۰۰ درصد پرفکت انجام دادم،
منتها مسئله اینه که دنیا که درمورد پرفکشن نیست هیچی،
توی ح ب هیچ کسی هم ما دنبال پرفکشن نمیگردیم که این دومیش باشه!

یه سطل فکت بی مخاطب، گذاشته وسط سطلای همه تو ح ب، حالا چی شده که یه نفر اینقدر با این ابراز انزجار اصلن بگیم غیر پرفکت و با گرد و غبار ایمپرفکشن اینقدر گیر داده و تومار تومار نقد و دفاع از چیزی که اصلن بهش حمله نشده نوشته؟

شما میدونید؟
منم نمیدونم والا!

چجوریه که هزاران سال تونستن نصف جمعیت زمین رو به سلطه بکشن و کنترل کنن

چی؟ اها اره راست میگین...
با همون آلت و تجاوز هاشون به اشکال مختلف!
بسوزه پدر حرص و هوس که تنها محرک بعضی حیووناست...
این بخش از متنت رو نه من بلکه هوش مصنوعی داغون هم به این باور داره تو هدفت از نوشتنت چه عمدی چه سهوی اون ۴ نفر و امثال اون ۴ نفر نداره

چون منی که دستور زبان فارسیم با فرغون یکیه هم میفهمم اینجا اومدی اینکه مردان تو طول تاریخ کنترل بیشتری روی مسایل کسب کردن رو ربط دادی به آلت و دم و دستگاه...

قطعا که من هرگز فکر نمیکنم یه کاریو ۱۰۰ درصد پرفکت انجام دادم،
منتها مسئله اینه که دنیا که درمورد پرفکشن نیست هیچی،
توی ح ب هیچ کسی هم ما دنبال پرفکشن نمیگردیم که این دومیش باشه!

یه سطل فکت بی مخاطب، گذاشته وسط سطلای همه تو ح ب، حالا چی شده که یه نفر اینقدر با این ابراز انزجار اصلن بگیم غیر پرفکت و با گرد و غبار ایمپرفکشن اینقدر گیر داده و تومار تومار نقد و دفاع از چیزی که اصلن بهش حمله نشده نوشته؟

شما میدونید؟
منم نمیدونم والا!
اقا من مشکلی ندارم با چیزی که نوشتی

لازم هست بگم مدیر هستم میتونستم بر اساس برداشت شخصیم پاکش کنم ولی کلیت متن درست بود بخاطر بخش کوچیکیش که نمیتونم کلش رو نادیده بگیرم که

ولی خب اینکه مثلا من ایکس ایگرگ بیایم از یه موضوع ابراز خشم کنیم یجاشم به همه اون افراد اون موضوع بزنیم واکنش برانگیزه

بعد خیلی جالبه خودت نوشتی دنبال ویو نیستم اون بخش اخر متن رو یبار از اینور قضیه نگاه نکردی که این عبارت مجاز از چی میتونه باشه بجز ۴ تا راس نر!

مثل این میمونه مثلا لو بره سنجش ۴ نفر از بچه های علامه حلی ۱ توی کنکور کلید زدن

بعد من ۵ خط به اینا فحش بدم

تهش بیام بنویسم پس بگو چرا انقدر رتبه ۳ رقمی داده بودن

دوستان این افراد همه بیمار جنسین اینکه چطور به بیمار جنسی تبدیل شدن که صحبتش مفصله وگرنه هر انسانی که از لحاظ روانی سالم باشه چنین کاری با انسان دیگه نمیکنه ولی چیزی که آدم رو واقعا ناراحت میکنه اینکه نمیشه به راحتی این افراد رو تشخیص داد و تو همه قشری هستن
حالا اینارو بفرستن ایران چطوری مجازات میکنن؟

به نظر من بیاین راجع به این موضوع که چرا یه انسان متجاوز میشه صحبت کنیم.

یا کلا تعطیلش کنیم

چجوریه که هزاران سال تونستن نصف جمعیت زمین رو به سلطه بکشن و کنترل کنن

چی؟ اها اره راست میگین...
با همون آلت و تجاوز هاشون به اشکال مختلف!
بسوزه پدر حرص و هوس که تنها محرک بعضی حیووناست...
حقیقتا خیلی نکته جالبیه ولی بیا به این شکل بهش نگاه کن که یه زن با شرایط فیزیکیش بدون یه ک*ر دار که ازش دفاع کنه توی دوره های مختلف تاریخی از بین میرفت پس همون اول فهمید که خودش قدرت بقا نداره و باید برای زنده موندن یه سری چیزا رو فدا کنه.
یه زن بدبخت پریود یا حامله اگه میتونست بره شکار کنه(انسان اولیه گاها چندین ساعت فعالیت بدنی سنگین برای به دست آوردن غذا انجام میداده) هیچوقت زیر بار حاکمیت مرد نمیرفت، طی قرن ها اینشکلی زندگی کردن همین الانشم باید اینشکلی زندگی کنی چون دیگه از نظر ژنتیکی وابسته‌ شدن.
پ.ن: به طور کلی زندگی حیوانی با رعایت اصول طبیعت هیچ مشکلی نداره ولی خب هیچ حیوونی نمیشناسم چندتایی جفت‌گیری کنن پس درکل نسبت به این خبر موضوع بحث تاپیک میتونم بگم سرکشی غیرطبیعی و خارج از کنترل انسان بوده.

بله دقیقا
مثلا با احترام شما نباید الان به جای گفتگوی محترمانه با رها بهش توهین کنید
ببین شما دارید بی جهت و بدون دانش و آگاهی از حرفای این کاربر موضع میگیرید من حرفم و نظرم رو کاملا محترمانه بیان کردم که کاربر @Black_Rose توی یک محیط عمومی حرفای جنسیت زده اونم نه یه بار بلکه بارها میزنه، اعتراض به حق خودمون نسبت به لفظ تحقیر آمیز کی شده متجاوز و این کاره
عملا بخاطر اینکه اعتراض کردم دارین به من و شخصیت من توهین میکنین
لطفا شمایی که تازه عضو شدین و از اتفاقای گذشته این سایت خبر ندارین توی دفاع از بچه ها اقدام نکنین

به نظر من بیاین راجع به این موضوع که چرا یه انسان متجاوز میشه صحبت کنیم.
عقده های جنسی که ارضا نشدن، مشکل اصلی این قضیه فرهنگ، اخلاق و دین هستن که وقتی یه جامعه پیشرفتی میکنه این سه مورد همینه دیر به دیر باهاش درگیر میشن و این تعادلات روانی رو توی انسان بهم میزنه، تجاوز بیشتر از طرف جنس نر انجام میگیره چون قدرت فیزیکی و سلطه بیشتری داره و برای از بین بردنش به طور کلی جامعه باید دین رو از بین ببره فرهنگ و دائما تغییر بده تا با پیشرفت های خود جامعه همراه بشه و دلایل اصول اخلاقی رو برای همه شرح بده( یه چیزی مثل فلسفه اخلاق).

ببینین دوستان، من حقیقتا در همین حد صرف انرژی رو مجاز میبینم که یاداور شم ( و هر کی بخواد، میتونه به راحتی متوجهش بشه) که:

من هرگز همه ی مرد هارو متجاوز ندونستم
ولی متجاوز ها ( صرفا تجاوز جنسی منظور نیست، قطعا اطلاع از انواع تجاوز در ابعاد مختلف سواد ابتداییه) اغلب مذکر/مرد/نر هرکدوم شما با پذیرشش بهتون بر نمیخوره، هستن.

فکته عزیزان،
فکت!

برید حالا ادمایی خوبی باشید تغییرش بدید!
ما که خوشحال میشیم

ولی ح ب من واقعا حتی بخاطر توقع تغییر بوجود اومدن توسط کسی از کاربرای اینجا هم نبود!

ابراز انزجار از یه عمل پلید مطلق‌بود.
که نه یکبار، بلکه هر چند دقیقه یکبار داره توی این دنیا اتفاق میوفته، و در ۹۱ درصد موراد قربانی مونث هست!!

حالا برید جمله جمله بخونید ببینید جز فکت توی هرچی که گفته شده چی بوده.

هی همه همه میکنید انگار شمارو گرفتم گفتم تجاوز نکنید ( که البته مشخصا نیازی نیست من بهتون بگم...نه؟)

از چی دفاع میکنی واقعا؟
اصن به چیزی حمله نشده که دفاع کنی.
خانوم محترم
نمیدونم هرچی دوس داری خطابت کنم
اول از همه روی یه تیکه پیام من ریپلای نزن و کامل بیا جواب صحبتای منو بده و یه لطفی کن اینقدر توی لفافه حرف نزن و این عدد و رقمارو با دلیل بیار
منم میگم الان صبحه چون فقط تایپ کردم
از کارتون نه تنها ابراز پشیمونی نمیکنین بلکه دارین یا اضافه کردن یه سری مطلب جدید که اصن با محتواهای جنسیت زده شما همخونی نداره جلب توجه کنی
با سیاست برخورد نگن

حالا نکه توییتر رفتن بد باشه، بسته به استفادش داره
ولی فعلا شمایی که توییتر و لحن توییتر و الگوی توییتر میکنی
من خداروشکر ۳ ساله فرصت خوندن نظرای شما و امثال شمارو ندارم... اللخصوص تو توییتر
من میدونم مشکل شما با من چیه
خصومت شخصیتون رو به حساب بدنام کردن من توی سایت نزارین
شما اگرم هنوز با من مشکل دارین بیان و جرات صحبت داشته باشین شخصا با خودم صحبت کنین

• خنده
امتیازات: Raha~
دوستان این افراد همه بیمار جنسین اینکه چطور به بیمار جنسی تبدیل شدن که صحبتش مفصله وگرنه هر انسانی که از لحاظ روانی سالم باشه چنین کاری با انسان دیگه نمیکنه ولی چیزی که آدم رو واقعا ناراحت میکنه اینکه نمیشه به راحتی این افراد رو تشخیص داد و تو همه قشری هستن
حالا اینارو بفرستن ایران چطوری مجازات میکنن؟
قرار نیست بیان ایرانا

هستن در خدمت برادران کره ای

ارزشاتون خیلی معتبره ها اقا سینا!

بر عکس درصد خیلی زیادی از مردم کشورم، بخصوص درصد خیلی خیلی زیادی از جامعه ی اغلب مواقع تک بعدی سمپاد، ما زندگی کردیم و رشد کردیم و یاد گرفتیم، رشد و کسب شخصیتمون گیر دانشگاه رفتن نموند!! چون هرچند از پس اونم برومدیم ولی تنها کاری که تواناییشو داشتیم درس خوندن نبود.

منکه خندیدم ولی واقعا به شخصیت خودتون ازین توهینا نکنید دوست عزیز!
شما هنوز بنظرم روی همون درک متن و مطلبتون کار کنین و منظور افراد رو درست بفهمین نیاز به بودن توی جامعه دانشگاهی نیست

خدایی از کجا به کجا رسیدیم
یه ح .ب ساده برای انزجار بود
به کجا کشوندینش
واقعا این درست نیست
از خودتون تاپیک زدین براش به اسم یه نفر دیگه اسم تاپیک انتخاب کردین
همه به جون هم افتادن
چرا ؟
یه نفر اومد همه چیز رو منحرف کرد
خسته شدیم اه بسه دیگه
یه نفر اومد از حق هم جنسای خودش دفاع کرد شد منحرف؟
مگه حتما شما باید مورد ظلم قرار بگیرین تا بقیه توجه کنن
کارتون و حمایت بیخود و بدون دلیل و منطقتون کاملا اشتباه و بی شرمانه بود به خصوص شماهایی که دم از اخلاق میزنین با توهین و افترا شخصیت خودتون رو نشون دادین

عقده های جنسی که ارضا نشدن، مشکل اصلی این قضیه فرهنگ، اخلاق و دین هستن که وقتی یه جامعه پیشرفتی میکنه این سه مورد همینه دیر به دیر باهاش درگیر میشن و این تعادلات روانی رو توی انسان بهم میزنه، تجاوز بیشتر از طرف جنس نر انجام میگیره چون قدرت فیزیکی و سلطه بیشتری داره و برای از بین بردنش به طور کلی جامعه باید دین رو از بین ببره فرهنگ و دائما تغییر بده تا با پیشرفت های خود جامعه همراه بشه و دلایل اصول اخلاقی رو برای همه شرح بده( یه چیزی مثل فلسفه اخلاق).
شما میگید جوامع بی دین آمار تجاوز کمتری دارن؟
که البته طبق آمار اینطور نیست ولی آمار کشور های مسلمان هم هیچ وقت واقعی نیست بخاطر چیز هایی مثل ترس و شرم و ابرو

من بعنوان کسی که ح ب اش الان اول این بحث گذاشته میشه😂
میگم که اصن هیچ جای حرف من هیچ ربطی به برتری کسی نداشت

برابر بودن ادما و ازار ندیدن گروهی، هیچ ربطی به بهتری بدتری نداره

من بهتر و بدتر برام هرگز مفهوم نداشته و نداره توی یه دنیای نسبی.
حالا چه مذهبیش دنبال بهتر بدتر کردن ادما باشه چه به اصطلاح روشن فکرش.

این بخشا واقعا منحرف شدن خنده دار بحثن.

هرچند بحثی که من نخواستمش، با تجاوز به حق ازادی ح ب من شروع شد😂😂
آهان از کی تا حالا هرچی از دهنتون درمیاد بار این و اون میکنین شده حق آزادی؟
خیلی خوب بلدین از قانون و لفظای قانونی به نفع خودتون استفاده کنین :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا