- نام مرکز سمپاد
- hnschS
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- رشته دانشگاه
- fum mechanical engineering
یک سوال دارم شما فکر کنید رفتید به یه منطقه ای که زبون اونها رو بلد نیستید یک نفر میاد و زنگ میزنه به پلیس و میگه شما ازش دزدی کردید و شما حتی نمیفهمید چی گفته و پلیس چی میگه و احتمالا نهایتا بدون اینکه چیزی بفهمید چند سالی آب خنک میخوریددرسته باید از لفظ خاورمیانه استفاده کنم چون فقط تو خاورمیانه اینقدر گسترده زن رو بالقوه عامل هر غلطی میدونن و صرفا به مریض های جنسی خلاصه نمیشه. طرف خیلی راحت میگه اگر نمیخواست نمیرفت هتل! تو مگه میدونی با چه شرایطی رفته؟ اگر با رضایت بود چرا زنگ زده به پلیس؟ اگر دروغ گفته پس چرا دستگیر شدند؟ یه چیزی این وسط سر جاش نبوده یا از اول رضایت نداشته یا با بخشی از قضیه مخالف بوده یا اصلا از جایی به بعد پشیمون شده و اونا گوش نکردن. اصلا شاید تحت تاثیر الکل بوده.
منِ با تجربه زیاد دیدم بعضی از پسرا (دقت کنید جمع نبستم) دنبال چین و فکر میکنن راحته به دست اوردنش. من طرز فکر یه عده رو دیدم که واقعا نگاه ابزاری دارند بنابراین من باور میکنم.
اگه همین کار رو خود مرد های کره ای انجام میدادن نهایتا یه زیر میزی به پلیسا میدادن و با پلیسا ادامه ی به اصطلاح تجاوز به روسپی رو میدادن ولی چون این افراد خارجی و زبون نفهم بودن پدرشون درومده