تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Black_Rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
تو این بحث هرکسی فرصت ابراز خودشو داشت و خوب هم زحمتشو کشید
من دیگه کاری با حرفای اضافی ادمای دنبال حاشیه ندارم.

برید کشکتونو بسابید

از هزارتا سوراخ نتیجه نگرفتید الان انگشتتونو کردید تو این یکی

کاری به هیچ بحثی ندارم، موافق تعمیم دادن هم نیستم. اما هم متجاوزا هم هر کی میگه عادیه و دفاع میکنه از کارشون نره نه انسان + هر کی مخالف فعالیت های معقول فمنیست هاست، نه جریان افراطی چپگراها.
+ پسرای ایرانی مزاحمی که خارج از ایران هم عقلشون رشد نکرده و مزاحمت میشن.
+ هر کی از لفظ داف برای دخترا استفاده میکنه و فکر میکنه دخترا ریختن که بهشون نیم نگاهی بکنه.
شما هنوز دو سال خوب زندگیتون باقی مونده و بیشتر از خیلی دخترای تینیجر ۱۵ ساله اینجا تجربه زندگی دارین ، چیزی که مشخصه اینه که هیچکس از ما حداقل حقیقت واقعی این قضایا رو نمیدونه
اوایل پخش شدن فیلم سوپر فورسام معروف به دختر رشتی شاید مردم حق رو به دختره میدادن مادرش میومد و می‌گفت لطفاً فیلم دختر منو پخش نکنید شوهر سابقش میومد و ... در آخر دختره خارج از ایران اونلی فنز میزنه و به ریش همشون می‌خنده و اون پسرای بدبخت هم چند ماه حبس میکشن
داستان هر چی بوده نه ربطی به ایرانی بودن داره نه نر بودن صرفا یه عده یه عده ی دیگرو فریب دادن

مگه بحث تجاوز و متجاوز نبود؟ چیشد یهو بحث جنسیتی شد. مگه متجاوز زن ندیدید؟
آل رایت داستانای اکولوژیک و تکاملی که چرا زن برای سکس هزینه بیشتری پرداخت میکنه پس تعرضش میتونه کمتر آسیب زننده باشه رو میپذیرم ولی بازم اگر انقدر ادعای پیشرفت کردنمون و نخستین نبودنمون میشه باید مسئله رو فارغ از جنسیت بررسی کنیم.

و اینکه نه دوستان it's not always a MEN.
صرفا اگه برعکسش اتفاق افتاده بود زمین و زمان به قربانی میگفتن وای داداش چه شانسی دمت گرم فالان فیلان.

بعد اینکه کامل نخوندم ولی اگر زوال عقلی بود که به هر شکلی عمل تجاوز رو عادی دونسته و از متجاوز ها دفاع کرده بی زحمت کوتش کنید تو حرف بزن که بشناسیمش

مگه بحث تجاوز و متجاوز نبود؟ چیشد یهو بحث جنسیتی شد. مگه متجاوز زن ندیدید؟
آل رایت داستانای اکولوژیک و تکاملی که چرا زن برای سکس هزینه بیشتری پرداخت میکنه پس تعرضش میتونه کمتر آسیب زننده باشه رو میپذیرم ولی بازم اگر انقدر ادعای پیشرفت کردنمون و نخستین نبودنمون میشه باید مسئله رو فارغ از جنسیت بررسی کنیم.

و اینکه نه دوستان it's not always a MEN.
صرفا اگه برعکسش اتفاق افتاده بود زمین و زمان به قربانی میگفتن وای داداش چه شانسی دمت گرم فالان فیلان.
اگه برعکسش بودم همینقدر منزجر کننده بود.
چرا چیزایی که هیچ اشاره ای بهش نشده رو میزارید تو دهن مردم که رو اونا مانور بدین؟

اینم اخرین باره اینو میزارم، اگه بخواید فهمش خیلی سادست
حدود ۹۰٪ قربانیان تجاوز زن و ۱۰٪ مرد هستند؛ در حالی‌ که حدود ۹۸٪ متجاوزین مرد و تنها ۲٪ زن‌اند.

شما هنوز دو سال خوب زندگیتون باقی مونده و بیشتر از خیلی دخترای تینیجر ۱۵ ساله اینجا تجربه زندگی دارین ، چیزی که مشخصه اینه که هیچکس از ما حداقل حقیقت واقعی این قضایا رو نمیدونه
اوایل پخش شدن فیلم سوپر فورسام معروف به دختر رشتی شاید مردم حق رو به دختره میدادن مادرش میومد و می‌گفت لطفاً فیلم دختر منو پخش نکنید شوهر سابقش میومد و ... در آخر دختره خارج از ایران اونلی فنز میزنه و به ریش همشون می‌خنده و اون پسرای بدبخت هم چند ماه حبس میکشن
داستان هر چی بوده نه ربطی به ایرانی بودن داره نه نر بودن صرفا یه عده یه عده ی دیگرو فریب دادن
درسته باید از لفظ خاورمیانه استفاده کنم چون فقط تو خاورمیانه اینقدر گسترده زن رو بالقوه عامل هر غلطی میدونن و صرفا به مریض های جنسی خلاصه نمیشه. طرف خیلی راحت میگه اگر نمیخواست نمیرفت هتل! تو مگه میدونی با چه شرایطی رفته؟ اگر با رضایت بود چرا زنگ زده به پلیس؟ اگر دروغ گفته پس چرا دستگیر شدند؟ یه چیزی این وسط سر جاش نبوده یا از اول رضایت نداشته یا با بخشی از قضیه مخالف بوده یا اصلا از جایی به بعد پشیمون شده‌ و اونا گوش نکردن. اصلا شاید تحت تاثیر الکل بوده.
منِ با تجربه زیاد دیدم بعضی از پسرا (دقت کنید جمع نبستم) دنبال چین و فکر میکنن راحته به دست اوردنش. من طرز فکر یه عده رو دیدم که واقعا نگاه ابزاری دارند بنابراین من باور میکنم.

به این چنلای تلگرامی که اعتباری نیست چند تایی نوشته بودن که علت شکایت این زن که روسپی بوده این بوده که ارتباط ۲ به ۱ رو قبول کرده و با اعمال فشار این ۳ نر شده ۳ به ۱ و برای همین تجاوز گروهی ثبت شده شکایت

داریم مگه همچین شکایتیم؟

هیچکس به هیچکس توهین نمیکرد اینو چند بار باید بیاییم بگیم لا الا اله الله ها
الان که ح.ب رو پاک کردند، و من یادم نمیاد دقیق که چه چیز هایی بودش.
?
محل عمومی به اشتراک گذاری دیدگاه و احساس و... شخصیه
محل عمومیه، پس روی افراد اندک تاثیری میذاره.
محل عمومیه، پس افراد ازش تاثیر میگیرند.
محل عمومیه، پس سوءتفاهم کاملا ممکنه.
حالا که سوءتفاهم ممکنه و ممکنه که این سوءتفاهم بره روی یکی تاثیر بذاره، بهتر نیست که با دقت بیشتری ح.ب بزنید؟
حقیقتا، اولین چیزی که اومد تو ذهنم این بود که امیدوارم حالا که به شما کشیده شده ادم مسئولیت پذیر و درستی باشم و به شما بعنوان یه نوجوون اسیبی نزنم با جواب دادنم،
کلا سه سال اختلاف سنیه ها. این حرفا رو نداره که.
من نمیفهمم کجای این به شما باید بر بخوره واقعا

نه کلی عه، نه تعمیم داره، یک توضیف بشدت با جزییات ازونیه که باید بهش بر بخوره!!!
بعضی از کلمات به صورت ذاتی تعمیم دارند. مثل کلمه مرد. تعمیم پیدا میکنه به کل جامعه‌ی مردان.
مثل کلمه ایرانی. تعمیم پیدا میکنه روی کل جامعه ایرانیان.
کلا تا وقتی درصد قابل توجهی از اون جامعه یه صفت رو ندارند، نباید اون صفت رو به اون جامعه نسبت داد.
بعد اینکه کامل نخوندم ولی اگر زوال عقلی بود که به هر شکلی عمل تجاوز رو عادی دونسته و از متجاوز ها دفاع کرده بی زحمت کوتش کنید تو حرف بزن که بشناسیمش
من نصفه نیمه خوندم، ولی کسی رو ندیدم.

دیگه واقعا بس✋

اگه برعکسش بودم همینقدر منزجر کننده بود.
چرا چیزایی که هیچ اشاره ای بهش نشده رو میزارید تو دهن مردم که رو اونا مانور بدین؟

اینم اخرین باره اینو میزارم، اگه بخواید فهمش خیلی سادست
حدود ۹۰٪ قربانیان تجاوز زن و ۱۰٪ مرد هستند؛ در حالی‌ که حدود ۹۸٪ متجاوزین مرد و تنها ۲٪ زن‌اند.
توی اون آماری که خوندی قسمت
Reported رو جا انداختی
این آمار برای تجاوز های گزارش شده هستن.

و اینکه من تاپیکو باز کردم از اول این داره میگه نر اون داره میگه نر. اگر دارید راجع به تجاوز صحبت میکنید که راجع به تجاوز صحبت کنید.قربانی اسالت هایی که توسط زنا انجام شده کم نیستن. ولی انقدر همه جا گفتن که "برادر از خوشبختی رنج میبرد" و چرت و پرت های عینش هیچ داستان اسالتی که آدم بده‌ش زن بوده بعنوان یک "تجاوز" شناخته نشده. انقدری که خود قربانی ها هم تحت فشار باور کردن که قربانی نبودن خوش شانس بودن.

اگر نه دارید راجع به تجاوز توسط مرد ها صحبت میکنید که باز هم راجع به متجاوز ها صحبت کنید. مگه دور و ورتون کم مرد هست؟همشون تو زندگیشون انگشت تو یه سوراخی کردن که انقدر مطمئن به نصف جمعیت دنیا میگید نر و متجاوز و فلان؟ این کار مصداق اینه یه مرد بخواد راجع به زنا صحبت کنه و بجای خانوم ها یا زن ها بگه یک مشت "ج*نده" دیدی توهم دیفنسیو شدی؟

به این چنلای تلگرامی که اعتباری نیست چند تایی نوشته بودن که علت شکایت این زن که روسپی بوده این بوده که ارتباط ۲ به ۱ رو قبول کرده و با اعمال فشار این ۳ نر شده ۳ به ۱ و برای همین تجاوز گروهی ثبت شده شکایت

داریم مگه همچین شکایتیم؟
این کار باز هم تجاوزه.
هر سکسی که هر قسمتیش consensual نباشه تجاوزه. و بله داریم همچین چیزی

چرا نداشته باشیم؟
زیاد نمیدونم در مورد قوانینشون ولی با توجه به فرهنگ و قوانین دیگرشون منطقیه که همچین چیزی هم باشه.
احتمال زیاد فیک نیوز هست از طرف همین داخلی ها

داریم مگه همچین شکایتیم؟
واقعا به نظرت ایرادی نداره؟ نفر سوم تجاوز کرده وقتی اون شخص رضایت نداشته. این که اون خانم (شاید) تن‌فروش بوده دلیل نمیشه بهش بدون رضایت خودش تجاوز بشه.

این کار باز هم تجاوزه.
هر سکسی که هر قسمتیش consensual نباشه تجاوزه. و بله داریم همچین چیزی
اره خب ولی وبسایت های کره ای چیزی ننوشته بودن از ماهیت زن

معلوم نیست از کجا دارن میگن

واقعا به نظرت ایرادی نداره؟ نفر سوم تجاوز کرده وقتی اون شخص رضایت نداشته. این که اون خانم (شاید) تن‌فروش بوده دلیل نمیشه بهش بدون رضایت خودش تجاوز بشه.
نه خب هر ۳ نفر رو گرفتن پس چرا

اون ۲ تا که توافق بوده فرضا اگر این باشه

• پوکرفیس
امتیازات: 505
نفر سوم تجاوز نکرده. همچنان سه نفره تجاوز کردن.
توی حرف زدناتون euphemism ناخواسته هست(((:

اینجا رو با یه سایت دیگه اشتباه گرفتید
جمع کنید خودتونو خواهشاً🙏🏻

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا