- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
بعد اینکه کامل نخوندم ولی اگر زوال عقلی بود که به هر شکلی عمل تجاوز رو عادی دونسته و از متجاوز ها دفاع کرده بی زحمت کوتش کنید تو حرف بزن که بشناسیمش
اگه برعکسش بودم همینقدر منزجر کننده بود.مگه بحث تجاوز و متجاوز نبود؟ چیشد یهو بحث جنسیتی شد. مگه متجاوز زن ندیدید؟
آل رایت داستانای اکولوژیک و تکاملی که چرا زن برای سکس هزینه بیشتری پرداخت میکنه پس تعرضش میتونه کمتر آسیب زننده باشه رو میپذیرم ولی بازم اگر انقدر ادعای پیشرفت کردنمون و نخستین نبودنمون میشه باید مسئله رو فارغ از جنسیت بررسی کنیم.
و اینکه نه دوستان it's not always a MEN.
صرفا اگه برعکسش اتفاق افتاده بود زمین و زمان به قربانی میگفتن وای داداش چه شانسی دمت گرم فالان فیلان.
درسته باید از لفظ خاورمیانه استفاده کنم چون فقط تو خاورمیانه اینقدر گسترده زن رو بالقوه عامل هر غلطی میدونن و صرفا به مریض های جنسی خلاصه نمیشه. طرف خیلی راحت میگه اگر نمیخواست نمیرفت هتل! تو مگه میدونی با چه شرایطی رفته؟ اگر با رضایت بود چرا زنگ زده به پلیس؟ اگر دروغ گفته پس چرا دستگیر شدند؟ یه چیزی این وسط سر جاش نبوده یا از اول رضایت نداشته یا با بخشی از قضیه مخالف بوده یا اصلا از جایی به بعد پشیمون شده و اونا گوش نکردن. اصلا شاید تحت تاثیر الکل بوده.شما هنوز دو سال خوب زندگیتون باقی مونده و بیشتر از خیلی دخترای تینیجر ۱۵ ساله اینجا تجربه زندگی دارین ، چیزی که مشخصه اینه که هیچکس از ما حداقل حقیقت واقعی این قضایا رو نمیدونه
اوایل پخش شدن فیلم سوپر فورسام معروف به دختر رشتی شاید مردم حق رو به دختره میدادن مادرش میومد و میگفت لطفاً فیلم دختر منو پخش نکنید شوهر سابقش میومد و ... در آخر دختره خارج از ایران اونلی فنز میزنه و به ریش همشون میخنده و اون پسرای بدبخت هم چند ماه حبس میکشن
داستان هر چی بوده نه ربطی به ایرانی بودن داره نه نر بودن صرفا یه عده یه عده ی دیگرو فریب دادن
الان که ح.ب رو پاک کردند، و من یادم نمیاد دقیق که چه چیز هایی بودش.هیچکس به هیچکس توهین نمیکرد اینو چند بار باید بیاییم بگیم لا الا اله الله ها
?
محل عمومیه، پس روی افراد اندک تاثیری میذاره.محل عمومی به اشتراک گذاری دیدگاه و احساس و... شخصیه
کلا سه سال اختلاف سنیه ها. این حرفا رو نداره که.حقیقتا، اولین چیزی که اومد تو ذهنم این بود که امیدوارم حالا که به شما کشیده شده ادم مسئولیت پذیر و درستی باشم و به شما بعنوان یه نوجوون اسیبی نزنم با جواب دادنم،
بعضی از کلمات به صورت ذاتی تعمیم دارند. مثل کلمه مرد. تعمیم پیدا میکنه به کل جامعهی مردان.من نمیفهمم کجای این به شما باید بر بخوره واقعا
نه کلی عه، نه تعمیم داره، یک توضیف بشدت با جزییات ازونیه که باید بهش بر بخوره!!!
من نصفه نیمه خوندم، ولی کسی رو ندیدم.بعد اینکه کامل نخوندم ولی اگر زوال عقلی بود که به هر شکلی عمل تجاوز رو عادی دونسته و از متجاوز ها دفاع کرده بی زحمت کوتش کنید تو حرف بزن که بشناسیمش
توی اون آماری که خوندی قسمتاگه برعکسش بودم همینقدر منزجر کننده بود.
چرا چیزایی که هیچ اشاره ای بهش نشده رو میزارید تو دهن مردم که رو اونا مانور بدین؟
اینم اخرین باره اینو میزارم، اگه بخواید فهمش خیلی سادست
حدود ۹۰٪ قربانیان تجاوز زن و ۱۰٪ مرد هستند؛ در حالی که حدود ۹۸٪ متجاوزین مرد و تنها ۲٪ زناند.
چرا نداشته باشیم؟داریم مگه همچین شکایتیم؟
این کار باز هم تجاوزه.به این چنلای تلگرامی که اعتباری نیست چند تایی نوشته بودن که علت شکایت این زن کهروسپیبوده این بوده که ارتباط ۲ به ۱ رو قبول کرده و با اعمال فشار این ۳ نر شده ۳ به ۱ و برای همین تجاوز گروهی ثبت شده شکایت
داریم مگه همچین شکایتیم؟
احتمال زیاد فیک نیوز هست از طرف همین داخلی هاچرا نداشته باشیم؟
زیاد نمیدونم در مورد قوانینشون ولی با توجه به فرهنگ و قوانین دیگرشون منطقیه که همچین چیزی هم باشه.
واقعا به نظرت ایرادی نداره؟ نفر سوم تجاوز کرده وقتی اون شخص رضایت نداشته. این که اون خانم (شاید) تنفروش بوده دلیل نمیشه بهش بدون رضایت خودش تجاوز بشه.به این چنلای تلگرامی که اعتباری نیست چند تایی نوشته بودن که علت شکایت این زن کهروسپیبوده این بوده که ارتباط ۲ به ۱ رو قبول کرده و با اعمال فشار این ۳ نر شده ۳ به ۱ و برای همین تجاوز گروهی ثبت شده شکایت
داریم مگه همچین شکایتیم؟
اره خب ولی وبسایت های کره ای چیزی ننوشته بودن از ماهیت زناین کار باز هم تجاوزه.
هر سکسی که هر قسمتیش consensual نباشه تجاوزه. و بله داریم همچین چیزی
نه خب هر ۳ نفر رو گرفتن پس چراواقعا به نظرت ایرادی نداره؟ نفر سوم تجاوز کرده وقتی اون شخص رضایت نداشته. این که اون خانم (شاید) تنفروش بوده دلیل نمیشه بهش بدون رضایت خودش تجاوز بشه.
نفر سوم تجاوز نکرده. همچنان سه نفره تجاوز کردن.واقعا به نظرت ایرادی نداره؟ نفر سوم تجاوز کرده وقتی اون شخص رضایت نداشته. این که اون خانم (شاید) تنفروش بوده دلیل نمیشه بهش بدون رضایت خودش تجاوز بشه.
حس میکنم خبرش فیکه اصلانه خب هر ۳ نفر رو گرفتن پس چرا
اون ۲ تا که توافق بوده فرضا اگر این باشه
واقعا درسته اینجا نوجوان ۱۲- ۱۳ ساله هم هستاینجا رو با یه سایت دیگه اشتباه گرفتید
جمع کنید خودتونو خواهشاً🙏🏻
یک سوال دارم شما فکر کنید رفتید به یه منطقه ای که زبون اونها رو بلد نیستید یک نفر میاد و زنگ میزنه به پلیس و میگه شما ازش دزدی کردید و شما حتی نمیفهمید چی گفته و پلیس چی میگه و احتمالا نهایتا بدون اینکه چیزی بفهمید چند سالی آب خنک میخوریددرسته باید از لفظ خاورمیانه استفاده کنم چون فقط تو خاورمیانه اینقدر گسترده زن رو بالقوه عامل هر غلطی میدونن و صرفا به مریض های جنسی خلاصه نمیشه. طرف خیلی راحت میگه اگر نمیخواست نمیرفت هتل! تو مگه میدونی با چه شرایطی رفته؟ اگر با رضایت بود چرا زنگ زده به پلیس؟ اگر دروغ گفته پس چرا دستگیر شدند؟ یه چیزی این وسط سر جاش نبوده یا از اول رضایت نداشته یا با بخشی از قضیه مخالف بوده یا اصلا از جایی به بعد پشیمون شده و اونا گوش نکردن. اصلا شاید تحت تاثیر الکل بوده.
منِ با تجربه زیاد دیدم بعضی از پسرا (دقت کنید جمع نبستم) دنبال چین و فکر میکنن راحته به دست اوردنش. من طرز فکر یه عده رو دیدم که واقعا نگاه ابزاری دارند بنابراین من باور میکنم.
ایشون جای مادر مان😂سه سال اختلاف سنیه ها. این حرفا رو نداره که
واقعا من با این سن عقلی که تو داری حرفی ندارماینم اخرین باره اینو میزارم، اگه بخواید فهمش خیلی سادست
حدود ۹۰٪ قربانیان تجاوز زن و ۱۰٪ مرد هستند؛ در حالی که حدود ۹۸٪ متجاوزین مرد و تنها ۲٪ زناند.
دقیقا از صبح همینو میگمواقعا درسته اینجا نوجوان ۱۲- ۱۳ ساله هم هست