ینی اون ی بارو نمیشد از قوانین چشم پوشی کرد؟!
این همه قوانین اینجا زیر پا گذاشته اونوقت جرئت حقیقت یکباره ما اینطوری شد!
چیز خاصیم ک نبود جرئت حقیقتمون
والا ملت سالی
یک روز به بهانهی چهارشنبهسوری میان تو محیطِ عمومی تفریح(!) میکنن و مزاحم بقیه میشن، بعدش چند روز پیاپی جدّ و آبادشون رو فحش میدید. پس بحثِ «یه بار یه بار» نیست واقعاً. خوشبختانه من مدیر سایت نیستم که حواسم به تکتکِ رفتارها باشه. مسئولیتی هم در قبالِ این چیزا ندارم. ولی خب وقتی یه کاری خلاف قانون فروم انجام دادید و ملت شاکی شدن، مسئولیتِ کاری که کردید رو بپذیرید. [پ.ن: البته نمیدونم ملت شاکی شدن یا نه

ولی خب من با این قضیه اوکی نبودم و حق داشتم که گزارش کنم.]
اصلا چه معنی میده بچه ها تو این سن از این بازیا بکنن؟؟؟
اصلا اون چاقوی من رو بدید توپشون رو پاره کنم،دیگه این ورا نیان...
......
دیگه مسخرش رو درنیارید. اگه محیط جدی و خشک میخواید اصلا ۹۰درصد انجمن ها رو نباید چک کنید...
ایول، منم یه بازی بلدم که توش باید بریم تو صورتِ رهگذرا تُف بندازیم! بریم اونو انجام بدیم خیلی خفنه.
در واقع شما اگه محیطی میخوای که بتونی توش خلافِ قوانین رفتار کنی، نباید 100 درصد انجمنها رو چک کنی. خیلی جالبه نه؟
محیط جدی و خشک؟ اگه مجموعِ اکانتهایی که تو سمپادیا داشتم رو در نظر بگیرم، حداقل 6-7 سالی هست که تو این فروم بودم. و به یاد ندارم هیچ وقت به خاطرِ "شوخی جنسی
نکردن" و "جرئت یا حقیقت بازی
نکردن" یه محیطِ "جدی و خشک" بوده باشه

در واقع من کوچکترین اهمیتی به بازیهای شما نمیدم. ولی این که یهو یکی تاپیک بزنه با محتوای «خودارضایی با نقطهی p» بعد آخرش بنویسه "جرئت یا حقیقته"، یا یکی تو حرف بزن جوکِ جنسی بگه، خلاف قوانینه. من اگر دنبالِ این نوع محتوا باشم، میرم تلگرام و نمیام سمپادیا. پس طبیعتاً این موارد رو گزارش میدم!
ببینید قضیه واقعاً واضحه.
فروم
قوانینی داره، که یکیش اینه:
- هرگونه ارسال حاوی مطالب جنسی و تحریک کننده جز در انجمنهای سلامت و اعتقادات، آن هم به منظور آموزش و یا بحث و بررسی و تحت نظر مدیر انجمنهای اعتقادات و سلامت ممنوع میباشد و مشمول برخورد های ویژه میشود.
حالا شاکی شدنتون چیه این وسط؟

جمع کنید آقا انقدر طلبکار نباشید حداقل!
تا وقتی که مطهری نیاد و قوانین رو عوض نکنه، من کاملاً این حق رو به خودم میدم که این محتوا رو گزارش بدم و از مدیرها انتظار داشته باشم برخورد کنن.
ببینید در واقع باید دقت کنیم که "هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد"

من شاید تو یه گروه تلگرامی که فرضاً با دوستای دبیرستانم دارم، بتونم جرئت یا حقیقتی بازی کنم که آخرش منجر به صد تا تابوشکنی بدتر از اینا بشه

اشکالی هم نداره به نظرم. چون تو اون بستر، هیچ ردلاین و قانونی تعریف نشده که من رو از این کار منع کنه. ولی سمپادیا اینطور نیست! چیزی که واضحه، اینه که بیشترِ کاربرهای این فروم از سنینِ زیر 17-18 سال هستن و خب شاید واقعاً دوست نداشته باشن که از این نوع شوخیها و بازیها توی محیط عمومیِ سایت انجام بشه. حالا این رو بذارید کنارِ این فکت که قوانینِ سایت هم مستقیماً این رفتارهای شما رو منع کردن.
در نتیجه، خطاب به مدیرهای سایت: من به عنوان یک کاربرِ سادهی فروم، انتظار دارم علاوه بر حذف کردنِ این نوع پستهای خلاف قوانین، حداقل یه اخطارِ کوچیکی هم بدید که کمی مسائل رو شفاف کنه

همین.