پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)
به نقل از maede74 :
ببخشید سلام....
من یه مشکل خیلی خیلی گنده دارم .......میشه ازتون راهنمایی بخوام؟
الان بنده سومم (تجربی).......ولی چه سومی .......اصن یه وضی.....قبلا بچه درس خونی بودم از بعد امتحانای ترم اول کلا درسو بوسیدم گذاشتم کنار!!!!....شما تو طول تحصیلات دبیرستان دچار همچین افت و خیزایی میشدید؟اینقده طولانی.....حدودا یه ماه......میشه بگید به نظرتون چجوری میشه بش غلبه کرد؟......میترسم سال دیگم این مرضو بگیرم......لطفن راهنمایی!!!!!!
خب 1 ماه اونقدر مدت زیادی نیست که بخوای ناراحتش باشی...چیزی که شاید یکم نگران کننده باشه عادتیه که باید از بین بره. یعنی به درس نخوندن عادت نکنی و سعی کنی به همون روند قبلی برگردی.
یه دیدی که بچه ها قبل از سال کنکور نسبت به سال کنکور دارن اینکه مثلا "سال دیگه قراره تک تک ثانیه هام مفید باشه" و همین دید باعث میشه وقتی کنکوری میشن و یکم کم کاری میکنن استرس بگیرتشون...مثلا من خودم فکر میکردم تابستون خیلی کارا میتونم انجام بدم و روزی 10 ساعت درس بخونم یا پایه با یکم از پیشو جمع کنم! در صورتی که شاید 1/10 عملی نشد...
واسه همین حتی سال کنکورم ممکنه ادم یه مدتی کم کاری کنه اما مهم اینکه نزاره به عادت تبدیل بشه...
خب اگه ادم اهل رقابتی هستی بهترین حالت اینکه تو یه ازمون شرکت کنی یا اگه شرکت میکنی از ازمون بعدی جدی بگیری و براش درس بخونی...همین رتبه و رقابت یه عاملی برای درس خوندن میشه. اگه علتش مثلا استفاده زیاد از کامپیوتر و مبایل اینا بوده خب باید سعی کنی اونا رو محدود کنی(مثلا فرض کن 1 ماه نشستی صبح تا شب داری فیلم میبینی

)
غلبه بهش نیاز به یکم زمان داره...نباید از خودت انتظار داشته باشی مثلا در طول 1 هفته از این رو به اون رو بشی. کم کم تفریحاتو کارای متفرقه رو کمتر کن و واسه درس وقت بیشتری بزار...سعی کن با امادگی سر کلاسا حاضر بشی و حواست سر کلاسا باشه.
به نقل از Darya1995 :
سلام.
خوبی شما؟
راستش من سومم ولی تاحالااصلادرس نخوندم.یعنی هیچی نخوندم واقعا.
به نظرشما اگه الان بخوام شروع کنم خیلی دیره؟
اگه نه لطفابگین دقیقابایدازکجاشروع کنم؟
مرسی
سلام. ممنون تو چطوری؟

خب نه دیر نیست اما مسلما باید تلاش بیشتری نسبت به اونایی که خوندن داشته باشی و یه اراده محکم برای درس خوندن و تلاش. چون سومی و امتحانا نهاییه و نتیجه ش معمولا تو روحیه بچه ها تاثیر گذاره باید جوری برنامه ریزی کنی تا بتونی یه نمره خوب از اونا بگیری...یعنی الان همین جور که داری با کلاس پیش میری درسای قبلی مربوط به سوم رو هم بخونی...مخصوصا ریاضی (یا تا حدودی فیزیک) که فصلاش مربوط به همه و تا یکی رو متوجه نشی نمیتونی به تسلط واسه بقیه فصلا برسی. درسایی که الان دارن میکن رو که خب با برنامه کلاس پیش میری اما واسه ی درسای ترم 1 باید خودت برنامه ریزی داشته باشی...(مثلا 5 شنبه جمعه ها یا نصف تعطیلات عیدت) واسه شروع هم سعی کن اول از همه خیلی خوب به متن کتاب تسلط داشته باشی و بفهمیش (حتی تو ریاضی و فیزیک) زیستم که اصل کتابه...با کتاب و تمرینای تشریحی شروع کن و اگه وقت کردی برای زیست از یه کتاب 1/2 تست بزن تا قسمتای مهم یا اونجاهایی که بهش توجه نداشتی دستت بیاد.
نگران سالای قبلی هم نباش چون تو تابستون با یه ساعت مطالعه مناسب وقت باز اموزی اکثرشون رو داری. میتونی از کسایی که درس خون بودن هم تو کنکور موفق تر باشی به شرطی که با اراده از الان شروع به درس خوندن کنی. موفق باشی
به نقل از یـلـدا :
چند واحد بهتون دادن؟
چندروز در هفته کلاس دارید؟ فقط صبحاست یا بعدازظهرم کلاس میذارن؟
درسته که پنجشنبه ها دانشگاها تعطیلن؟ یعنی کلاس ندارین؟
میگن پزشکی خیلی سخته و دوران دانشجویی هم همش باید درس بخونید واقعا اینطوریه؟
یعنی مثل مدرسه از دانشگاه که میاید باید تو خونه همش درس بخونید؟ :-s
یه دوست دارم پزشکیه هروقت میبینمش میگه من فردا امتحان دارم :-s
این ترم 21 واحد.
گروه ما (4 تا گروه هستیم) این ترم از 1 شنبه تا 4 شنبه هر روز از 8 تا 5 (به جز 2 شنبه ها تا 3) اونم واسه اینکه شنبه ها تعطیلیم...اره دیگه پنج شنبه ها کلاس نیست مگه اینکه یه کلاس جبرانی چیزی بزارن.
پزشکی خب دوره علوم پایه میگن یکم علاقه تو کم میکنه...سالای بعد میگن سخت تر میشه اما خب چون درسا به پزشکی شباهت بیشتری پیدا میکنه قشنگ تره...همش که خب نه اما نسبت به رشته های دیگه یه دانشجو پزشکی باید برنامه ریزی قوی تری داشته باشه تا عقب نیوفته...چون سرعت انتقال درسا و حجمشون واقعا زیاده...ترم یکم که ادم به این شرایط عادت نداره براش سخت تره. اما الان که ترم 2 شروع شده ادم دستش میاد چطوری درس بخونه. مثل دبیرستان نیست که هر مطلب 10 بار تکرار بشه پس یه حجم بالایی از کار به عهده دانشجوِ.
با برنامه ریزی میشه هم درس خوند هم تفریح داشت...مثلا منو دوستام ترم پیش هم درس خوندیم (البته باید بیشتر درس میخوندیم) هم تفریح داشتیم...اینجوری میشه یه معدل 15 16 اینا داشت...اما خب واسه معدل 18 19 اینا اره به نظرم باید زیاد درس خوند...این جور معدلا کلا تو هر رشته ای نیاز به درس خوندن زیاد داره خب.