hamid-GM
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شیراز
پاسخ : گیتار
یک بار دیگه مشخص شد که مسئولان پاسخگو نیستند..
اون آکوردهای قدرت (!)
که دیگه فک کنم داری اشتباه میکنیا.. آخه به احتمال زیاد با ظهور آمپ و گیتار الکتریک و دیستورشن و اینا فهمیدن این آکوردا چه حس نایسی داره..
یک بار دیگه مشخص شد که مسئولان پاسخگو نیستند..

آره کلا همه چی مال فلامنکو ِ تو غصه نخور..لگاتو مال گیتار فلامنکوئه و خیلی هم کاربرد در در فلامنکو و انواع خفنی هم داره .کلا آکوردای پاور هم مال فلامنکو بوده. (استایل غیرت)
اون آکوردهای قدرت (!)
که دیگه فک کنم داری اشتباه میکنیا.. آخه به احتمال زیاد با ظهور آمپ و گیتار الکتریک و دیستورشن و اینا فهمیدن این آکوردا چه حس نایسی داره..البته در عین حالی که از اصطلاح hammer on و pull off استفاده میشه , از اصطلاح legato واسه اشاره کردن به جفتش استفاده میشه.. (حالا در کل چه اهمیتی داره از چه اصطلاحی استفاده میشه؟) [-(بعد برای الکتریک اصطلاح لگاتو استفاده نمی شه همون طور که خودت می دونی.میشه hammer on و pull off
آره خوب مسلما بهتره که از همون اول الکتریک بگیره.. من منظورم این بود که اگه امکان خریدن الکتریک نداره یه چیزی حدود 6 ماه اینا با کلاسیک کار کنه مشکلی نداره به نظرم (البته باید از اول هدف مشخص باشه که آیا واقعا بعدا میخواد الکتریک کار کنه یا نه)آخه 6 ماه کلاسیک به هیچ جا نمی رسه!من میگم چرا از اول نره الکتریک؟

البته گیتار عادی ها ! الکتریک یا باسو نمیدونم )