• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم فیلما ، آهنگا یا داستانایی که اطرافیانم باهاشون احساساتی میشن یا حتی گریه میکنن ، روی من به معنای کلمه هیچ تاثیری نداره
اعتراف میکنم هیچوقت از گریه ی کسی گریم نگرفته
اعتراف میکنم تا حالا جز برای شکست و نرسیدن به قله گریه نکردم

اعتراف میکنم @Aliovski رو علی ویسکی میخونم.
به تازگی فهمیدم @پهلوی پسره
همینطور @MTHR رو تا هفته پیش مطهره میخوندم

از خود بسی ناامیدم

+فعلا اینا یادمه;)

اعتراف میکنم وقتی یه ادم جدید میبینم اولین چیزی که میخوام بفهمم اینه که انیمه میبینه یا نه

اعتراف میکنم تا پارسال اوراق بهادار رو
"اوراق بهادُر" میشنیدم مشکلیم باهاش نداشتم و هیچوقتم از کسی نپرسیدم که چرا واقعا X_X:D

اعتراف می‌کنم شدیداً ب همه‌ی اونایی ک رفتن کنسرت کیهان کلهر یا از نزدیک دیدنش حسودیم میشه...:((
مخصوصاً @maleck :)

عاقا اعتراف میکنم که وقتی سرعت نت ضعیفه بعد مثلا یه سایتی بالا نمیاد من هی دست میکشم رو صفحه گوشی هی دستمو بالا و پایین میکشم چون حس میکنم اینطوری زودتر سایته باز میشه:)):D

اعتراف میکنم دیشب به اون دختری که استاد بغلش کرد و باهاش شوخی میکرد و میخندوندش مثه سگ حسودیم شد.

اعتراف میکنم به شدت با دوش آب «جوش» حال میکنم
نه گرم،جوش؛حتی تو تابستون

اعتراف میکنم تو این سه ماه تابستون هر روز میخواستم از فردا درس بخونم ولی....

اعتراف میکنم چند نفر تو سایت هستن اگه دست من بود کاملا بی دلیل بن فور اورشون میکردم
یعنی اینقد نمیخوام اینجا باشن

اعتراف میکنم زدم یکی از وسایل مامانمو شکستم و صداشم در نیاوردم

اعتراف می کنم میرم سوالایی که تو صندلی داغ میپرسنو واسه خودم جواب میدم و با حسرت به صندلی داغ نداشتم فکر میکنم:))

اعتراف میکنم وقتایی که فهمیدم یه پسری از دوستام با یه دختر دیگه هم دوسته خیلی حسودیم شده و کلا ارتباطم رو با اون پسر قطع کردم یا حداقل یه تایمی رو ازش دور شدم تا یادم بره با دخترای دیگه هم دوسته :)) [به مرض تمامیت خواهی دچارم حتی درباره ی دوستای کاملا معمولی:))]

اعتراف میکنم تاحالا فکر می کردم علیرضا عَصار،
عُصار(عُصارِ)بود

اعتراف میکنم که ایدم راجع به بخشندگی بیش از حد اشتباه بوده و از این به بعد دو دو تا چهار تا میکنم ببینم به کی ،چی دارم میبخشم و در ازاش چی گیرم میاد.

اعتراف میکنم علاوه بر اینکه قبلا فک میکردم @mahzoun99 دختره تا همین چند دقیقه پیش اسمشو همش میخوندم ماژون :)):|

Back
بالا