• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همایش"فیزیک از گذشته تا امروز"

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nimafo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همایش"فیزیک از گذشته تا امروز"

سلام
تبريك ميگويم . مثل اين كه همايش موفقي داشته ايد . اميد وارم سال هاي ديگه هم تداوم داشته باشد و از استان هاي ديگه هم بتوانند شركت كنند . به خصوص اين كه همايش فقط مربوط به فيزيك بود و رشته هاي ديگر شركت نداشتند .
موفق باشيد . :-h

به نقل از nimafo :
خوب کاری کردی ه نمایندگی رفتی و این که با اون حرکتت که بم تقدیم کردی بعدش حال کردم :دی

مگه قرار نشد رمز عملیات ، "رمز" باقی بمونه؟ :دی
کسی این حرکت حماسی رو ندید فک کنم :دی حیف که اون بالا رحمتی میکروفون رو نداد وگر نه تو بلندگو میگفتم :)))))))))
نه دیگه عملیات با موفقیت انجام شد،باید این رمز به گوش همه برسه تا عبرتی بشه برا آیندگان سمپاد :دی

به نقل از FarNik :
ولی تا حداقل کوشا و شهریار هستن، خیلی نامردیه به عرفان میگی فقط نیما کار کرد رو قبول دارم... ~X( خصوصاً کوشا... کم کار نکرد...
اون که نظر لطفته،ولی نمیشه گفت که یکی بیشتر کار کرد،این همایش کار گروهی 8 نفر بود (البته مسوولای مدرسه نقش سنگ جلوی پا بودن رو باید از این عدد کم کرد البته منفی میشه :دی)
با اجازه دوستان من اسمشون رو بنویسم بد نیست
1-نیما فروزنده
2-فربد نیکوکار
3-هامون همتی
4-شهریار دلکانی
5-آرمان ادیبی
6-محمد مهدی کاظمی
7-پیمان شهبازی
8-کوشا شیرویه
به نقل از TFire :
آقا من قبول دارم سر و صدا بيشتر از مدرسه‌ي ما بود! آخه مدرسه‌ي ما يه كلاسو اورده‌بود كه خيلياشون هيچ علاقه‌اي نداشتن نميدونم چرا اين كارو كردن.بچه‌هام حق داشتن وقتي دوس ندارن گوش بدن با همديگه حرف بزنن!كار مدرسه اشتباه بود. ولي معذرت ;D
والا ما که فقط به خودمون اجازه دادیم به پسرا تذکر بدیم،مخصوصا" بچه های اژه ای که کم اذیت نکردن(تو بخش آنتراکت خصوصا")،

ولی کلن به نظر من بعضی مسایل بازگو کردنشون دیگه قشنگ نیست!!!!!!!!!!!!! :|
بعدش هرکی خواست که دلیل اصلی اینکه اژه ای 1 مقالش پنجم شد رو بدونه بگه ،چون دیدم به ناحق ازشون طرفداری میشه :)

در آخر هم یه گلایه از فرزانگان نجف آباد،متاسفانه هم مسوولاشون هم دانش آموزانشون برخورد مناسبی با کادر اجرایی(بچه های دبیر خونه) نداشتند،و یه تشکر مخصوص از فرزانگان 1 که خوب همکاری کردن(البته گروهشون که سوم شد تقریبا تا شنیدن مقاله ی اولن از قبل از ارائه و حتی در حین ارائه می خواستن ما رو خفه کنن :دی )

آنتراکتتون منو کشته اصَن ;D
هی کوشا تو بیسیمش میگفت آنتراکت آنتراکت ;D
از آنتراکتتون هم راضی نبودم ;D

به نقل از minasamiei :
آنتراکتتون منو کشته اصَن ;D
هی کوشا تو بیسیمش میگفت آنتراکت آنتراکت ;D
از آنتراکتتون هم راضی نبودم ;D
مینا،نیما می گه تیکه میندازی بگو نه!!!! :-" "هی کوشا تو بیسیمش میگفت آنتراکت آنتراکت"!به مشکلی تو سالن بود که هی می گفتم همه حواسشون به آنتراکت باشه :-" کلا" بیخیال موضوع
:دی آقا نامردیه بیسیم ما رو شنود داشتن(نیما عملیات لو رفت )
:)) والا از مقامات بالا دستور رسید که آنتراکت داشته باشیم ،ما هم هرچی تو بیسیم اعلام میکردیم توجه نمی نمود (:دی) مجبور شدم مستقیم به مجری بگم،اصن یه وضی،
راسی گفتی بیسیم :)) کلا" همایش یه طرف،تیشرت و بیسیم بچه ها یه طرف
راسی اینکه مقاله ی لیزر .و کاربرد های اون رو ارائه میکرد خیلی باحال می گفت لیزر :))) لحجه ی بریتیش داشت اساسی =))
یه چیزی هم اتفاق افتاد که انگار خدا رو شکر هیچکی این سوتیو نفهمید :دی

:)) آخه ردیف پهلوی ما نشسته بودی شما ، میشنیدم خب

این دوستم میگفت بی‌ سیم‌هاتون اسباب بازیه ؟ اصلا رفته بودیم تو نخش .

چه مشکلی‌ بود تو سالن ؟ ;D ;D

آره . زهرا رو میگی‌ . کلا مدل حرف زدنشه . ;D

+ ۱ چیزی بگم . این که جو عالی‌ نبود . اما مزاحمت نبود . اگه کسی‌ اهلش بود خودش تمام امکانات بود ! من هم نفهمیدم . دوستان گفتن . جّو بیرون خوب نبود ! اما این که کسی‌ مزاحم بشه نه . یعنی‌ یک عده با دست پر رفتن . شماره و اینا ! اسم هم می‌تونم ببرم حتا از هر ۲ جنس .
و این که اتفاقا شاید بهتر بود به بعضی‌ از دختر‌ها تذکر میدادید اتفاقا . یا اگه میخواستید مستقیم تذکر ندید ، به مسوول مدرسه میگفتید .

آره آقا... بی سیماتون واقعی بود؟! :-?
بعد ما کلا هممون از اون تی شرتاتون میخایم( مسخره نیست ب خدا، جدیه جدی :-" )
والا اگه جو بد بود که ما نفهمیدیم، یعنی فهمیدیم ولی ...
هر کاری بکنین این مشکلات پیش میاد آخرش!!!

اون بیسیما اسباب بازی نبود، شد!!! حیف بیسیما ی به اون توپی...
یه تیکه من هی تو بیسیم می گفتم پیمان، پیمان... تهش رفتم دیدم شیک زده کانال بیسیم و عوض کرده که صدا نیاد ;D

خانم سمیعی نسب هم که فکر کنم از اتفاقات پشت بنر پشت پرده دیتاشو هم خبر دارن (نیما عملیات خیلی لو رفت)
بعد از اینکه کوشا رمز عملیات رو لو داد خانم سمیعی به مستندات ما دستبرد زدن :)) فکر کنم دوربینمونم هک کردن...

فقط یه چی بگم که من اینهمه خودمو دیشب کشتم، منظورم از بی نظمی همینی بود که خانم سمیعی گفتن...
تو همایش فیزیک هم رحم نمی کنن بعضیا...

اون آهنگه که رو اون کلیپ آخریه گذاشتیمو انصافاً خودمم که گوش میدم دلم میخاد دست بزنم.

خیلی باحاله :دی

--------------------------
در مورد تیشرتا ام بگم که تیشرتی که خودم پوشیده بودمو با امضای خودم میدم 300 هزار تومن...رفاقتی باتون حساب میکنم!

-------------------------
کوشا مهم اینه ما از اولش توی یه کارگروه بودیم :دی

به نقل از kooshapk :
البته مسوولای مدرسه نقش سنگ جلوی پا بودن رو باید از این عدد کم کرد البته منفی میشه :دی

بسی حال کردم، خواستم بگم اول گفتم ولش، بالاخره یکی حرف دل مارو زد... ~X(
د واس همینه می گم این توان بچه ها نبود. می دادن دست ما که می ترکوندیم /m\

به نقل از nimafo :
اون آهنگه که رو اون کلیپ آخریه گذاشتیمو انصافاً خودمم که گوش میدم دلم میخاد دست بزنم.

خیلی باحاله :دی

--------------------------
در مورد تیشرتا ام بگم که تیشرتی که خودم پوشیده بودمو با امضای خودم میدم 300 هزار تومن...رفاقتی باتون حساب میکنم!

کوشا مهم اینه ما از اولش توی یه کارگروه بودیم :دی

بیچاره دلم برا یعضیا سوخت،خیلی تند برخورد کردم با اونایی که دست زدن فک کنم

----------------------
می خواستیم مارک نیما فو رو روش بزنیم دیدیم گیر قانونی به دلیل جعل مارک پیدا میکنه :دی

----------------------

نیما اصن گروهی که من و تو دو نفری داشتیم در سطح لالیگا حرفه ای بودا!!!! :دی (در اوج تواضع و فروتنی)

----------------------

اسباب بازی چیه،واقعی بودن بیسیما!!!!!امکان داشت بیان جمعمون کنن هر لحظه :دی بدون مجوز بودن :>

---------------------

راسی اگه شد تا فردا پس فردا فایل فیلم عکس رو جورش کنیم(البته بازم با اگه خواستین با امضای نیما فو رفقاتی حساب میکنیم :)) ;) )

---------------------

آقا کلن از بحث جو و اینجور چیزا بیاین بیرون :دی اصن یه وضی بود که ما هم عصابمون این شکلی X-( داغون بود. :دی

-------------------

والا خیلی به مسوولاتون گفتیم ولی به قول معروف یابو آب میدادن،بعدش ما حفظ آبرو کردیم وگر نه تمام اسامیشون رو تو حین ارائه مقالات داشتیم(البته فک کنم دیگه همه داشتن!!!!! ای بابا دوباره که کشید به این بحث 8-} ^#^)

----------------

راسی هرکی اگه اون سوتیو تونست بگه یه تیشرت با امضا ی نیما فو جایزه داره :))

Back
بالا