• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همایش"فیزیک از گذشته تا امروز"

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nimafo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همایش"فیزیک از گذشته تا امروز"

به نقل از kooshapk :
کسی این حرکت حماسی رو ندید فک کنم :دی حیف که اون بالا رحمتی میکروفون رو نداد وگر نه تو بلندگو میگفتم :)))))))))
نه دیگه عملیات با موفقیت انجام شد،باید این رمز به گوش همه برسه تا عبرتی بشه برا آیندگان سمپاد :دی

اون که نظر لطفته،ولی نمیشه گفت که یکی بیشتر کار کرد،این همایش کار گروهی 7 نفر بود (البته مسوولای مدرسه نقش سنگ جلوی پا بودن رو باید از این عدد کم کرد البته منفی میشه :دی)
با اجازه دوستان من اسمشون رو بنویسم بد نیست
1-نیما فروزنده
2-فربد نیکوکار
3-هامون همتی
4-شهریار دلکانی
5-آرمان ادیبی
6-محمد مهدی کاظمی
7-کوشا شیرویه
کوشا احساس نمی کنی 26 O یادت رفت!!!!بدبخت اونم مثه ما از دست (شورای اداری مدرسه و اینا!!!)حرص خورد.
اضافه می کنم:
8(26).پیمان شهبازی

ایشون که معاون پژوهشی مدرسن جای خود دارن :))))))) آقا دیگه فک کنم همه قضیه ی 26 رو می دونن جای بحثش باقی نیست :دی
اینجا هم لازم می دونم که از زحمات ایشون هم قدر دانی کنم،مرسی از یاد آوری!!! :-\

وسط همایش به یکی از مسوولای فرزانگان درحالی که در اوج بیخیالی به سر میبرد و با دوتا انگشتاش داشت رشته های گوشت شام شب قبلو از لای دندوناش بیرون میکشید خیلی محترمانه تذکر دادم...
بعد گفت اینا که حرف نمیزنن بعد تف شدم . بعد کلاً ول کردم نظم سالنو :دی

به نقل از kooshapk :
بیچاره دلم برا یعضیا سوخت،خیلی تند برخورد کردم با اونایی که دست زدن فک کنم

----------------------
می خواستیم مارک نیما فو رو روش بزنیم دیدیم گیر قانونی به دلیل جعل مارک پیدا میکنه :دی

----------------------

نیما اصن گروهی که من و تو دو نفری داشتیم در سطح لالیگا حرفه ای بودا!!!! :دی (در اوج تواضع و فروتنی)

----------------------

راسی هرکی اگه اون سوتیو تونست بگه یه تیشرت با امضا ی نیما فو جایزه داره :))

اگه جلوشونو نمیگرفتی منم دست میزدم از رو جو گیری :دی

---------------------------

آره خوب...کپی رایت و اینا :-"

--------------------------

انصافاً در حد همون لالیگا نبود؟ :دی

البته با تخفیف 5 درصدی :-"

لالیگا بود جدی جدی...
نیما و کوشا انصافاً سر این همایش 20 کیلو کم کردن ( که البته واسه جفتشون عدد قابل توجهی نیست =)) ) دم جفتشون گرم...

بیسیمم که جدا از شوخی پلیس میدید می گرفت، خصوصاً اون دوتا خوفارو، جدی جدی می گرفت!

اما راجع به نظم سالن جفتتون خیلی... ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(

به نقل از kooshapk :
در آخر هم یه گلایه از فرزانگان نجف آباد،متاسفانه هم مسوولاشون هم دانش آموزانشون برخورد مناسبی با کادر اجرایی(بچه های دبیر خونه) نداشتند،و یه تشکر مخصوص از فرزانگان 1 که خوب همکاری کردن(البته گروهشون که سوم شد تقریبا تا شنیدن مقاله ی اولن از قبل از ارائه و حتی در حین ارائه می خواستن ما رو خفه کنن :دی )
من هر چی فکر میکنم رفتار خاصی با بچه های شما نداشتیم فقط من موقع ارائه ی دوستم اومدم بهتون گفتم چرا اینقدر سالن شلوغه؟
در هر صورت اگه رفتار بدی داشتیم ببخشید

من نمیدونم داوری چطور بوده و خواهشا یکی دلیل پذیرفته نشدن مقالم رو بگه
داوری هاتون یه جوری بود

• لایک
امتیازات: sard

به نقل از nimafo :
وسط همایش به یکی از مسوولای فرزانگان درحالی که در اوج بیخیالی به سر میبرد و با دوتا انگشتاش داشت رشته های گوشت شام شب قبلو از لای دندوناش بیرون میکشید خیلی محترمانه تذکر دادم...
بعد گفت اینا که حرف نمیزنن بعد تف شدم . بعد کلاً ول کردم نظم سالنو :دی

اگه جلوشونو نمیگرفتی منم دست میزدم از رو جو گیری :دی

آره خوب...کپی رایت و اینا :-"

انصافاً در حد همون لالیگا نبود؟ :دی

البته با تخفیف 5 درصدی :-"
از دور نظاره گر این صحنه بودم ،یه چیزایی بود در سطح شنا کردن تو شیلنگ

جوگیریت تو حلقم(راسی یه عکس ازم هست که دارم بچه های اژه ای 1 رو سر کوب می کنم،اصن اقتدار همایش رو به رخ میکشه :دی)

در این مورد به خاطر اینکه ریا نشه حرفی نمی زنم

خیلی زیاده ضرر می بینی نیما :دی

_________________________________________________________________________________________________

fARNIK :-L جواب قسمت اولتو بذار باشه برا بعدا" تو مدرسه >:D<

من و نیما(جفتمون :دی) تو نظم همایش چی؟! :-" :-? :))
_________________________________________________________________________________________________

در مورد فرزانگان نجف آباد هم که سعی میکنم حرف نزنم،همین یه مورد اگه بوده(که نبوده :-w ^-^) می تونستن با لحن قشنگتری صحبت کنن،کلن قشنگ نمیدونم که این بحثو اینجا باز کنم،به هر حال گذشته ،بچه ها هم می دونم که دیگه مهم نیست براشون

خواهش :)

یه کم دیگه لوس شده این قضیه ی داوری؛من تو جریان نوع و نحوه ی داوری هستم ولی مستیقیما" دستور دادن که هیچ گونه مطلبی در مورد نحوه ی داوری نگم،
باز هم میگم،نیمه ی خالی لیوان هم وجود داره،قبول نشدن مقاله ی فلان شخص (اگر حتی مقام جهانی داشته باشه) دلیل بر ضعف کمیته داوری نداره؛اگه هم قرار بر پارتی بازی بود،سه مقاله ی برتر از مرکز خودمون اعلام میکردیم؛مطمئن باشید کمیته ی داوران و مرکز اژه ای 2 و همه ی مسوولان این همایش و کسانی مثه آقای رضایی و وحدتی و ... آبروی خودشون انقد براشون مهم هست که این مسائل رخ نده!!!!!!!!

بعدش یه سوال داوری هامون چه جوری بود؟؟؟!!!!! :-/

_______________________________________________________________________________________________

به نقل از kooshapk :
از دور نظاره گر این صحنه بودم ،یه چیزایی بود در سطح شنا کردن تو شیلنگ

=)) =)) =)) =)) =))

به نقل از kooshapk :
راسی یه عکس ازم هست که دارم بچه های اژه ای 1 رو سر کوب می کنم،اصن اقتدار همایش رو به رخ میکشه

آره، دم اون عکاس... خصوصاً تو او پز ( Position ) ی که تو داشتی...
حالا هر وقت شد این عکسا رو می زاریم بالا، پاکاره...

چرا اژه ای 1 رتبه ی 1 تا 3 نشد ؟واقعا چرا؟ #:-S

برای خودمم سواله این داوریا هنوز...

میرم یه تحقیقکی میکنم گزارش میدم...

Back
بالا