FarNik
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- اژه ای 2
- شهر
- اصفهان
پاسخ : همایش"فیزیک از گذشته تا امروز"
سلام...
راجع به مقاله اژه ای 1 من هم موافقم، پتانسیل خوبی داشت، ولی فکر کنم خوب ارائه نشد.
راجع به بچه ها و محل گذاشتن و نذاشتن هم، محدودیت و مشغله زیاد بود... شما ببخشید...
راجع به کمیته داوران، دو نفر از داوران محترم که هیچگونه ارتباطی با اژه ای 2 ندارن. یک نفر دیگر هم کاملاً منطقی و علمی با مقالات برخورد کردند.
راجع به بند های آخرتون هم:
+ اون مسئله لوح در حال پیگیریه... نیما هم آدمی نیست که بهش بر بوخوره
+ به هیچ وجه... یک دهم توانمون هم نبود. ما هیچی نیستیم « ته خاکی بودن!!! »، ولی از هر طرف سنگ جلو پا بود. ما اعصابمون از همین که نذاشتن کارا رو درست پیش ببریم خورد بود
+ واقعاً تلاش کردیم این مشکلات نباشه، ولی بود. هم از طرف پسرا و هم مخصوصاً ...
+ نظر لطفتونه
سلام...
راجع به مقاله اژه ای 1 من هم موافقم، پتانسیل خوبی داشت، ولی فکر کنم خوب ارائه نشد.
راجع به بچه ها و محل گذاشتن و نذاشتن هم، محدودیت و مشغله زیاد بود... شما ببخشید...
راجع به کمیته داوران، دو نفر از داوران محترم که هیچگونه ارتباطی با اژه ای 2 ندارن. یک نفر دیگر هم کاملاً منطقی و علمی با مقالات برخورد کردند.
راجع به بند های آخرتون هم:
+ اون مسئله لوح در حال پیگیریه... نیما هم آدمی نیست که بهش بر بوخوره
+ به هیچ وجه... یک دهم توانمون هم نبود. ما هیچی نیستیم « ته خاکی بودن!!! »، ولی از هر طرف سنگ جلو پا بود. ما اعصابمون از همین که نذاشتن کارا رو درست پیش ببریم خورد بود
+ واقعاً تلاش کردیم این مشکلات نباشه، ولی بود. هم از طرف پسرا و هم مخصوصاً ...
+ نظر لطفتونه

بود،هر کم کسری دیدین به بزرگیتون ببخشید،

» می گم خواهشاً در مورد داوری منطقی قضاوت کنید. ملاک های داوری دقیق و زیاد بودند.