- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- مدال المپیاد
- زیست
برام سواله این ادمایی که با قدرت دیس لایک میدن و در مورد رها کردن و ادامه دادن نظر میدن چقدر با المپیاد ارتباط داشتن....
ببین تجربه تو واقعاً متفاوته تو الآن میدونی حداقل سهمیه رو داری :)برام سواله این ادمایی که با قدرت دیس لایک میدن و در مورد رها کردن و ادامه دادن نظر میدن چقدر با المپیاد ارتباط داشتن....
از دلایل ادامه دادن خیلی از بچه ها همینه..پیشنهادم اینه که شما خود مسیر رو ببینید دوست دارید یا نه
خیلی معیار نیستند واقعا ازمون های ازمایشی. دنیای دیگه این از مرحله دو.. باید طرف توی مرحله دو های پارسال که میزنه قیاس کنه.طرف رنک آزمون طلاها بود مرحله دو قبول نشد
بستگی داره تراز های یازدهم در اینده چقدر اثر میذاره رو نتیجه کل ، امسال پایه 12 رسما معدل 19 به پایین اوت شدیم از گردونه رقابت هامن نگفتم المپیاد خوبه
گفتم کسی که المپیادی درجه یک باشه از پس جمع کردم نهایی بر میاد.
44 نفر دوره امون+ اکیپ رفقای خودم از رشته های دیگه دیدم
کسی معدل زیر 15 نداشته تا اینجا.
با دست کم 20 درصد سهمیه نابودی چندانی نمیبینم من..
من خودم صفر یعنی المپیاد رو نهم شروع کردم و تابستون دهم رها کردم و حتی نرفتم مرحله 1 بدم چون غیبت کلاس عربی برام مهم تر بود در اون برههبرام سواله این ادمایی که با قدرت دیس لایک میدن و در مورد رها کردن و ادامه دادن نظر میدن چقدر با المپیاد ارتباط داشتن....
بله متوجهم.خیلی معیار نیستند واقعا ازمون های ازمایشی. دنیای دیگه این از مرحله دو.. باید طرف توی مرحله دو های پارسال که میزنه قیاس کنه.
به این سوال اخر زیاد فکر کردم ، حتی تصمیم به تغییر رشته از شیمی به علوم زمین گرفتم با اینکه سهمیه نداره اصلا. بیشتر علاقم به جو المپیاد و فضاییه که واسه ادم ایجاد میکنه ولی تا وقتی بشه ازش لذت برد ،واسه همین ازتون کمک خواستم چون شیمی اون جو و واسم درست نمیکنه یا هنوز اونقدر واردش نشدم که بتونم درکش کنمببین تجربه تو واقعاً متفاوته تو الآن میدونی حداقل سهمیه رو داری :)
و آقا اینم در نظر بگیرید، شما خودتون رو بکشید، تلاش کنید، مهارت حلسوالتون عالی باشه و از همه نظر خفن باشید بازم هیچ تضمینی برای قبول شدن مرحله دو نیست. هر سال یه تعدادی دانشآموز خفن هستند که مرحله دو قبول نمیشن و تمام. واقعبین باشیم، فقط چهل تا مدال هست(زیست رو میگم) و تعداد بچههای خفن و تلاشگر بیشتر از اینه. بابا طرف رنک آزمون طلاها بود مرحله دو قبول نشد :)) این آدمها کم نیستند. خلاصه که اصلاً نمیشه چیزی رو پیشبینی کرد. با تلاش و پشتکار الزاماً مدال نمیگیرید.
حالا با این اوصاف که مرحله دو قراره زودتر برگزار بشه به نظرم میشه هنوز به المپیاد خوندن فکر کرد. با نهاییها فاصله داره و جمع کردنش به سختیای که بچههای امسال تجربه کردند نیست یحتمل.
من خودم مرحله دو قبول نشدم بعدش هم که کنکور دادم تا الآن از المپیاد خوندنم پشیمون نشدم هنوز، اما واقعاً مسیری نیست که بتونم به شخص دیگهای پیشنهاد کنم. برای من مسیر خوبی بود با وجود اینکه بار روانیش از کنکور هم حتی برام بیشتر بود تهش هم قبول نشدم ولی برآیند این تجربه برای من مثبت بود. لازم به ذکره من فقط دوازدهم رو نهایی دادم.
پیشنهادم اینه که شما خود مسیر رو ببینید دوست دارید یا نه. چالشها و سختیهای خودش رو داره. با بچههایی که المپیاد خوندند صحبت کنید، چه کسانی که راضی هستند و چه ناراضیها، دلایلشون رو بشنوید. شاید تجربه بقیه کمک کنه بهتر تصمیم بگیرید.
و روی سهمیه و مدال حساب باز نکنید چون قطعیتی نداره. تصور کنید بدون هیچ نتیجهای از المپیاد قراره نهایی و کنکور بدید. مشکلی ندارید باهاش؟
@chemistary person
آخه جو المپیاد وقتی به اون درس علاقه نداشته باشی هیچی نیست. اگه علاقه داشته باشی و پیگیرش باشی اون فضای خوب رو میتونه داشته باشه برات.به این سوال اخر زیاد فکر کردم ، حتی تصمیم به تغییر رشته از شیمی به علوم زمین گرفتم با اینکه سهمیه نداره اصلا. بیشتر علاقم به جو المپیاد و فضاییه که واسه ادم ایجاد میکنه ولی تا وقتی بشه ازش لذت برد ،واسه همین ازتون کمک خواستم چون شیمی اون جو و واسم درست نمیکنه یا هنوز اونقدر واردش نشدم که بتونم درکش کنم
ممنون بابت راهنماییت🫡
منم از المپیاد خوندن پشیمون نشدم؛اقا من ورودی دهمم و ۲ ، ۳ ماهیه خوندن المپیاد شیمی رو شروع کردم. به ی جایی رسیدم که واقعا کم اوردم و حل سوالات و جو بین استاد ها و بچه ها بهم فشار اورده. دارم فکر میکنم بیخیال بشم و بچسبم به کنکور و قید المپیاد و بزنم ، از طرفی تا همین جا به اندازه ی مرحله یکی آمادگی دارم و قسمتی از مسیر و اومدم.![]()
این تاپیک و که خوندم برام جالب بود که المپیاد چه دیدگاه جدیدی به بچه ها داده ، به عنوان ی ورودی جدید ازتون میخوام راهنماییم کنید و شما هم بگید که چه شرایطی برای دووم اوردن تو المپیاد نیازه ، یا حتی بگید چطور باید اینجور مواقع انگیزه رو برای حفظ کرد.
غلط کردی قبول نداری.الان که بچه های انرژی گند زدن به اعصابت فهمیدی چقدر همه امکانات در دسترس همه هست.راستش قبول ندارم بخش مدرسه رو ، با وجود این همه موسسه و کلاس هایی که مدال های سالای قبل میزارن و در دسترس همه هست