ببین تجربه تو واقعاً متفاوته تو الآن میدونی حداقل سهمیه رو داری :)
و آقا اینم در نظر بگیرید، شما خودتون رو بکشید، تلاش کنید، مهارت حلسوالتون عالی باشه و از همه نظر خفن باشید بازم هیچ تضمینی برای قبول شدن مرحله دو نیست. هر سال یه تعدادی دانشآموز خفن هستند که مرحله دو قبول نمیشن و تمام. واقعبین باشیم، فقط چهل تا مدال هست(زیست رو میگم) و تعداد بچههای خفن و تلاشگر بیشتر از اینه. بابا طرف رنک آزمون طلاها بود مرحله دو قبول نشد :)) این آدمها کم نیستند. خلاصه که اصلاً نمیشه چیزی رو پیشبینی کرد. با تلاش و پشتکار الزاماً مدال نمیگیرید.
حالا با این اوصاف که مرحله دو قراره زودتر برگزار بشه به نظرم میشه هنوز به المپیاد خوندن فکر کرد. با نهاییها فاصله داره و جمع کردنش به سختیای که بچههای امسال تجربه کردند نیست یحتمل.
من خودم مرحله دو قبول نشدم بعدش هم که کنکور دادم تا الآن از المپیاد خوندنم پشیمون نشدم هنوز، اما واقعاً مسیری نیست که بتونم به شخص دیگهای پیشنهاد کنم. برای من مسیر خوبی بود با وجود اینکه بار روانیش از کنکور هم حتی برام بیشتر بود تهش هم قبول نشدم ولی برآیند این تجربه برای من مثبت بود. لازم به ذکره من فقط دوازدهم رو نهایی دادم.
پیشنهادم اینه که شما خود مسیر رو ببینید دوست دارید یا نه. چالشها و سختیهای خودش رو داره. با بچههایی که المپیاد خوندند صحبت کنید، چه کسانی که راضی هستند و چه ناراضیها، دلایلشون رو بشنوید. شاید تجربه بقیه کمک کنه بهتر تصمیم بگیرید.
و روی سهمیه و مدال حساب باز نکنید چون قطعیتی نداره. تصور کنید بدون هیچ نتیجهای از المپیاد قراره نهایی و کنکور بدید. مشکلی ندارید باهاش؟
@chemistary person