• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کلید جا گذاشتم،پول ندارم،بیرونم، چه کنم؟

کاربران حذف شده

لنگر انداخته
از اونجایی که تو سطح انجمن تاپیک های با محتوای بسیار زیادی پیدا میشه که آدم انگشت به دهن میمونه تصمیم گرفتم یه تاپیک چرت بزنم دور هم استفاده کنیم.

سه تا درجه سختی تعریف میکنیم، خلاقانه ترین جواب بهترین جواب انتخاب میشه.

درجه اول:

رفتیم بیرون، پدر تو محل کار هست، مادر هم بیرون از خونه، دیر وقت هم برمیگردن، پول نداریم، و تو یه محل دور از خونه هستیم، اما تلفن همراه داریم با شارژ قابل قبول، چه کاری انجام بدیم؟ طبیعتا سوال چند جواب خلاقانه میتونه داشته باشه.

درجه دوم:

بیرون از خونه هستیم، پدر مادر سفر هستند، کلید داریم، تلفن همراه با شارژ مناسب هم داریم، پول نداریم، فامیل ها هم تو شهر نیستن، از خونه هم دور هستیم، چه کاری باید بکنیم؟

درجه سوم:

بیرون از خونه هستیم، پدر مادر خراج از کشور هستند، کلید رو جا گذاشتیم، تلفن شارژ نداره، پول نداریم،دوست و فامیل هم نداریم، از خونه دور هستیم، هوا روبه تاریکی هست، دانش آموز هم نیستیم، چه کاری میتونیم کنیم؟

طبیعی هست حالت های بالا نسبت به هم جواب های محدود تری دارن، جواب ها باید منطقی و قابل اجرا باشند، در عین حال ساده و خوب باشند.

پاسخ : کلید جا گذاشتم،پول ندارم،بیرونم، چه کنم؟

تا خونه میرم...بعد از طریق ایوون میپرم تو خونه :-"

واسه درجه 2 : واسه یکی شارژ میفرستیم میگیم پولشو بده بعد با اون پول میریم پیش بابا بعد میریم خونه باهم! 8-^
یا
زنگ میزنیم به بابا بیاد دنبالمون، تا موقعی هم که بیاد از راه بالا پول بدست میاریم و خرجش می کنیم هرجوری بخوایم ! ;D

پ.ن : آفرین به خودم با این پاسخ های خلاقانه ! =D> ( :-" )

خدا زنگ در خونه همسایه رو گذاشته واسه همین روزا ... 8-^

درجه1: میتونی یه آژانس بگیری بری دم خونه بعد بهش بگی بره از محل کار پدر(یا مادر) پول رو دریافت کنه.تو هم تاوقتی که برسن میری خونه ی همسایه یا یه مکانی نزدیک خونه که بشه توش موند تا پدر(یامادر)برسن. مث پارک... :-?

درجه2:شارژ موبایلمونو بفروشیم بعد با اتوبوس(یا تاکسی) بریم خونه. /m\

درجه3:شب رو تو یه مکان مناسب و گرم(پارکی- راهرو ساختمونی و...) بگذرونیم و صبح پیاده به سمت خونه بریم اگه هم تو راه فرد خیری کمکمون نکرد و مار و به خونه نرسوند فوقش یه روزه به خونه میرسیم بعد از دیوار میریم بالا و شیشه خونه رو میشکونیم و میریم تو :-"

واسه درجه 2 : تا خونه پیاده میریم! هم ورزشه! هم تنوع! ;D
بعد یه سوال! : حتما باید بریم خونه؟؟ :-/

به به کلا چه ادمای بدبختی هستیم 8-^
ترجیح میدیم خودکشی کنیم :-"
درجه دوم:

مثلا ساعت یا گوشیمونو گرو میدیم به راننده تاکسی تا خونه اونجا حساب میکنیم باهاش اصن گرو هم ندیدم دربست واسه خونه بعد حساب میکنیم اگه خیلی بدبخت بودیم دربست میگیریم میریم خونه مقادیر از وسایل خونه رو برمیدارم میریم خیلی شیک میفروشم بعد حساب میکنیم :-" 8-^

به نقل از مُحسن :
درجه اول:

رفتیم بیرون، پدر تو محل کار هست، مادر هم بیرون از خونه، دیر وقت هم برمیگردن، پول نداریم، و تو یه محل دور از خونه هستیم، اما تلفن همراه داریم با شارژ قابل قبول، چه کاری انجام بدیم؟ طبیعتا سوال چند جواب خلاقانه میتونه داشته باشه.

اگه کلید داشته باشیم:خب یک تاکسی میگیریم بعد میریم خونه پول ورمیداریم و به راننده تاکسی میدیم

اگه کلیدنداشته باشیم:یک تاکسی میگیریم میریم محل کار پدر و ازش پول و کلیدو میگیریم میریم خونه :-"

درجه دوم:

بیرون از خونه هستیم، پدر مادر سفر هستند، کلید داریم، تلفن همراه با شارژ مناسب هم داریم، پول نداریم، فامیل ها هم تو شهر نیستن، از خونه هم دور هستیم، چه کاری باید بکنیم؟

به یک تاکسی تو محله خودمون زنگ میزنیم بعد میریم خونه اگه پول تو خونه بود بهش میدیم اما اگه نبود میگیم بذاره به حساب ;D

درجه سوم:

بیرون از خونه هستیم، پدر مادر خراج از کشور هستند، کلید رو جا گذاشتیم، تلفن شارژ نداره، پول نداریم،دوست و فامیل هم نداریم، از خونه دور هستیم، هوا روبه تاریکی هست، دانش آموز هم نیستیم، چه کاری میتونیم کنیم؟

خب دوباره یک تاکسی از محله خودمون میگیریم میریم جای کلید ساز اونو میاریم دم خونه تا در رو باز کنه بعد به دوتاشون پول میدیم

طبیعی هست حالت های بالا نسبت به هم جواب های محدود تری دارن، جواب ها باید منطقی و قابل اجرا باشند، در عین حال ساده و خوب باشند.

ﺩﺭﺟﻪ ﺩﻭﻡ: ﺍﮔﻪ ﻛﺎﺭﺕ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﻚ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ(كه داريم احتمالا") ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻢ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻴﻢ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﮕﻴﻢ ﻭﺍﺳﻤﻮﻥ ﭘﻮﻝ ﺑﺮﻳﺰﻥ ﺗﻮ ﻛﺎﺭﺕ !ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻳﻢ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﻛﺴﻲ ﺑﺸﻴﻢ ﻭ ﺑﮕﻴﻢ ﻭﺳﻂ ﺭﺍﻩ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺮﻳﻢ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﭘﺮﺩﺍﺯ ﭘﻮﻝ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﺑﻌﺪ ﺭﺳﻴﺪﻳﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﭘﻮﻟﺸﻮ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﺪﻳﻢ! ﻛﻠﻴﺪ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﻳﻢ!
ﺣﺎﻻ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻳﻢ ;D

به نقل از -)+Sheyda+(- :
ﺩﺭﺟﻪ ﺩﻭﻡ: ﺍﮔﻪ ﻛﺎﺭﺕ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﻚ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ(كه داريم احتمالا") ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻢ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻴﻢ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﮕﻴﻢ ﻭﺍﺳﻤﻮﻥ ﭘﻮﻝ ﺑﺮﻳﺰﻥ ﺗﻮ ﻛﺎﺭﺕ !ﺑﻌﺪ ﺑﺮﻳﻢ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﻛﺴﻲ ﺑﺸﻴﻢ ﻭ ﺑﮕﻴﻢ ﻭﺳﻂ ﺭﺍﻩ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺮﻳﻢ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﭘﺮﺩﺍﺯ ﭘﻮﻝ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﺑﻌﺪ ﺭﺳﻴﺪﻳﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﭘﻮﻟﺸﻮ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﺪﻳﻢ! ﻛﻠﻴﺪ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﻳﻢ!
ﺣﺎﻻ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻳﻢ ;D
اوه خیلی طول میکشه اینکار ...اونا که نمیرن در عرض 2 ثانیه برات پول بریزن شما هم مثلا همینجور بیرون الاف باشی....

Back
بالا