از اونجایی که تو سطح انجمن تاپیک های با محتوای بسیار زیادی پیدا میشه که آدم انگشت به دهن میمونه تصمیم گرفتم یه تاپیک چرت بزنم دور هم استفاده کنیم.
سه تا درجه سختی تعریف میکنیم، خلاقانه ترین جواب بهترین جواب انتخاب میشه.
درجه اول:
رفتیم بیرون، پدر تو محل کار هست، مادر هم بیرون از خونه، دیر وقت هم برمیگردن، پول نداریم، و تو یه محل دور از خونه هستیم، اما تلفن همراه داریم با شارژ قابل قبول، چه کاری انجام بدیم؟ طبیعتا سوال چند جواب خلاقانه میتونه داشته باشه.
ی بچه کوچولو گیر میارم خیلی با ملاطفت
ازش میخام با گوشیم زنگ بزنه به بابام اینا رو بگه:آقا شما با صاحب این گوشی چه نسبتی دارید؟ایشون گوشیشونو اینجا جا گذاشتن لطفا بیاید ببرید!فقط اگه میشه سریعتر....بعد بابا میاد من میبینه
بعد شاد و خرم با هم بر میگردیم خونه 
درجه دوم:
بیرون از خونه هستیم، پدر مادر سفر هستند، کلید داریم، تلفن همراه با شارژ مناسب هم داریم، پول نداریم، فامیل ها هم تو شهر نیستن، از خونه هم دور هستیم، چه کاری باید بکنیم؟
زنگ میزنم آتش نشانی میگم اینجا آتیش گرفته وقتی اومدن منو با خودشون میبرن خونمون درو هم میتونن باز کنن دیگه!
درجه سوم:
بیرون از خونه هستیم، پدر مادر خراج از کشور هستند، کلید رو جا گذاشتیم، تلفن شارژ نداره، پول نداریم،دوست و فامیل هم نداریم، از خونه دور هستیم، هوا روبه تاریکی هست، دانش آموز هم نیستیم، چه کاری میتونیم کنیم؟
از اون جایی که خیلی دوست دارم سوار ماشین پلیس بشم
میرم دم خونه یکی زنگ میزنم وقتی اومد پایین یکی میزنم تو گوشش اگه ناراحت نشد دوباره اینقد میزنمش که زنگ بزنه 110 بیان ببرنم!و از اون جایی هم که خیلی دوست دارم تو پاسگاه بخابم
تا وقتی مامانم اینا بیان همونجا با خودم خلوت میکنم!
.......