• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سیگار - قلیان - پیپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما از کدام دخانیات استفاده می کنید؟

• سیگار و سیگار برگ

رای‌ها: 30 33.3%
  • قلیان

رای‌ها: 27 30.0%
  • پیپ

رای‌ها: 16 17.8%
  • هیچکدام

رای‌ها: 40 44.4%

• رای‌دهندگان
    90
پاسخ : سیگار - قلیان - پیپ

میگن هر سیگار ۳ دقیقه از عمر آدم کم میکنه
میگن اگه کاری کنی که واقعن ازش لذت ببری ۵ دقیقه به عمرت اضافه میشه
پس سیگارتونو با لذت بکشین ۲ دقیقه هم بیشتر عمر کنین ;D
خودم که به این جمله اعتقاد دارم

اهم اهم... :-"
اینجا قراره بحث علمی باشه اگه حرفی میزنین تا حد ممکن سعی کنین منبع حرفاتونو بگین و خاطره هم تعریف نکنین...! :دی

همون توتونی که تو قلیون هست تو سیگارم هست
اما به توتون قلیونم بستگی داره مثلن مامان بزرگم و خاله مامانم فقط تنباکوی کاشونی بدون طعم میکشن تازه خاله میگه که برا قولنج! و باز شدن ریه خوبه.
فکر کنم نیکوتین سیگاربیشتره.اما سیگار رو میشه هی کشید اما قلیون اداب داره اگه خودت بخوای درست کنی و بیرونم باشی تنها نمیچسبه

شخصا از دود بدم میاد

من نمیدونم چرا هرچی راجع به ضررهای پیپ تحقیق می کنم به نتیجه ای نمیرسم! حتی بعضی جاها گفته که سلامت روانی رو هم بهبود می بخشه
منطقی هم به نظر میاد: پیپ مواد شیمیایی نداره (بجز توتون های طعم دار که معلوم نیس چه آشغالی توشه)، استنشاق نمیشه و فقط از طریق دهن جذب میشه در نتیجه به ریه آسیب نمی زنه، چسب و کاغذ و این چیزا هم قاطیش نیست
بعد طبق اون نوشته های ویکی پدیا [nb] پست #15 [/nb] و چیزایی که آروین گفت (و طبیعتا) تباکو اثرات مثبتی هم داره، و طبق بحث هایی که شد و پستی که کیمیا گذاشت (همو دکتره) اثرات منفی و سرطان زایی که دخانیات دارن اکثرا بخاطر مواد شیمیایی و ارتباط مستقیم با ریه ست
با این حساب یعنی پیپ بده؟ خوبه؟ نه بده نه خوب؟
جریان چیه؟

آروین کجایی؟ ;D

خــــــــوب کسایی که مخالفن برای خودشون میتونن دلایلی داشته باشن:
1-دود قبلون وقتی وارد ریه بشه یه سری مژک ها رو از بین میبره و دچار بیماری های تنفسی میشیم
خوب وقتی یه چیزی برای بدن ضرر داره چرا باید ازش استفاده بشه؟
بعضی ها ک میگم بدن مال خودمون ضرر مال خودمون میکشن :-"

• لایک
امتیازات: ali_f

به نقل از •تــانـژانتـ• :
خــــــــوب کسایی که مخالفن برای خودشون میتونن دلایلی داشته باشن:
1-دود قبلون وقتی وارد ریه بشه یه سری مژک ها رو از بین میبره و دچار بیماری های تنفسی میشیم
خوب وقتی یه چیزی برای بدن ضرر داره چرا باید ازش استفاده بشه؟
بعضی ها ک میگم بدن مال خودمون ضرر مال خودمون میکشن :-"
بله دقیقا ........ سیگار و قلیون و پیپ همشون سرتاپا یه کرباسن و آخرش سیستم تنفسی رو به لجن میکشن ....... البته این نظر من و یه چند نفره ....... :-"

پیپ خیلی سنگین تر از خیلی از سیگارـائه . ضررشو نمیدونم !
ولی قلیون خیلی بیشتر از سیگار ضرر داره و تو مدت ِ کمی اگه زیاد بکشی بیماری ِ ریه و اینا میگیری :د
سیگارم میگن بیشتر به خاطر ِ اون فیلتر ِ سفید [ که تو بعضی نوع ها قرمز ِ ] ضررش به مراتب از قلیون کمتر ِ .
دوز ِ یه سری از سیگار ها ـم کمتر ِ :دی ولی خب واسه کسایی که سیگاری ـن کافی نیس . در کل طی ِ یه مدت سیستم تنفسی مشکل پیدا میکنه ! چه پیپ باشه ، چه با سیگار و چه با قلیون !

دود کدوم سنگین تره؟
جذب نیکوتین کدوم بیشتره؟
پیپ ؟
قلیون؟
سیگار؟

دود کدوم سنگین تره؟
جذب نیکوتین کدوم بیشتره؟
پیپ ؟
قلیون؟
سیگار؟

سنگین بودن خیلی کیفیه، اما پیپ با اختلاف سنگین تره، در واقع کسی دود پیپ رو داخل ریه نمیده، تو دهان نگه میدارن و از طریق لثه مقداریش جذب میشه.

سنگین بودن خیلی کیفیه، اما پیپ با اختلاف سنگین تره، در واقع کسی دود پیپ رو داخل ریه نمیده، تو دهان نگه میدارن و از طریق لثه مقداریش جذب میشه.
یعنی ی کام از سنگین ترین توتون پیپ
از یکام از سنگین ترین قلیون و از سنگین ترین سیگار
سنگین تره؟
ولی مقدار جذبش کمتره؟

Back
بالا