• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سیگار - قلیان - پیپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما از کدام دخانیات استفاده می کنید؟

• سیگار و سیگار برگ

رای‌ها: 30 33.3%
  • قلیان

رای‌ها: 27 30.0%
  • پیپ

رای‌ها: 16 17.8%
  • هیچکدام

رای‌ها: 40 44.4%

• رای‌دهندگان
    90
پاسخ : سیگار - قلیان - پیپ

یعنی الان هم اگه قلیون یا پیپ با تنباکوی طبیعی استفاده بشه ضررش کمتره؟ یا چی؟

به نقل از GCD :
بله کمتره
ولی نه خیلی چون مواد محلول توی آب هم کم تاثیر ندارن
البته الان ریه ها و جوانه های چشایی ما تحمل اون مزه تلخ رو نداره
و اینکه خیلی مزه سنگینی دارن : )

به نقل از amir abbasi :
کلا اهل دود و دم بودن خیلی بده ولی به نظرم پیپ نسبت به بقیه بهتره
فکرت کاملا اشتباهه
چون پیپ از همشون بد تره و به ریه ها بدتر صدمه میزنه تا بقیشون
اونم به دلیل غلظت دودشه

• پست متوالی... :-"

به نقل از GCD :
خوب حالا یه سوال:
چرا قدیمی ها با این که خیلی قلیون می کشیدن، سرطان و اینا هم نمی گرفتن؟
مثلا مامان بزرگ بابای من قلیون می کشید، 97 سال هم سن کرد
دلیل سرطان ، فقط اسعتمال دخانیات نیست . بذار از اول قدم قدم بریم جلو . هر سلولی یه چرخه ی سلولی داره . به وجود میاد ، رشد می کنه و در نهایت تقسیم میشه . سرطان یعنی رشد و تقسیم غیر عادی سلول ها که دلیل ش به وجود اومدن اختلال تو چرخه ی سلولی هستش . دلیل این اختلال ها اکثراً جهش های ژنی هستش . جهش های ژنی مثل ِ این می مونن که رئیس جمهور یه کشور دیوونه بشه ، اون موقع چه بلایی سر کشور میاد ؟ ;D بعد جهش های ژنی معمولاً از 3 طریق ایجاد میشن
1. اشتباهات همانند سازی DNA ؛ یه سلول برای اینکه اطلاعات ژنی یا همون عامل ایجاد صفاتی مثل رنگ چشم رو به سلول هایی که از تقسیم ش به وجود میان انتقال بده ، باید از DNA خودش کپی برداری کنه . در واقع یک زنجیره ی DNA باید بشه دو زنجیره ی DNA . حالا در حین انجام همانند سازی ممکن ِ اشتباهاتی رخ بدن و باعث بشن که اختلال ژنی به وجو بیاد .
2. ویروس ها ؛ اطلاعات آنچنانی ندارم که چطور ویروس ها می تونن باعث جهش ژنی بشن ولی به عنوان یه عامل شناخته شده ی جهش های ژنی مطرح ن .
3. عوامل محیطی ؛ الان در واقع موضوع بحث ما ، یکی از عوامل محیطی یعنی سیگار ، قلیان و پیپ هستش .
اونطور که تحقیق کردن ، درصدی از جهش های ژنی که توسط عوامل محیطی ایجاد میشه بیشتر از بقیه ی عوامل هست . حالا همین عوامل محیطی هم شامل چیزای زیاد میشن .
فکر کنم تقریباً همه مون می دونیم که همین لحظه که من دارم این پست رو می نویسم ، سلول های سرطانی تو بدن من به وجود میان و بعدش توسط سیستم دفاعی بدن از بین میرن . یکی از دلایلی که به نظر من باعث افزایش سرطان میشه ، تضعیف سیستم دفاعی انسان ها در طول زمان هستش . ببین روز به روز باکتری ها و ویروس ها در مقابل سیستم دفاعی مقاوم تر میشن ، ویروس های تازه ای به انسان ها منتقل میشن مثلاً ایدز تا همین چن صد سال پیش بین انسان ها وجود نداشته و از طریق رابطه ی جنسی انسان و میمون به انسان منتقل شده . X_X هر چقدر سیستم دفاعی بدن ما ضعیف تر بشه مشخص ِ که میزان ابتلا به سرطان هم بیشتر میشه .
البته در مورد ایران ، اگه بخواییم جامعه شناسانه بررسی کنیم ؛ مردم ایران ، خصوصاً بازه ی سنی 30-16 ، به دلایل مختلفی ، معمولاً تحت فشار روحی و روانی هستن . فشار روحی و روانی باعث تولید هورمون های مختلفی میشه ، یکی از مهم ترین هاش کورتیزول ِ . وجود مقدار زیاد کورتیزول ، در مدت زمان طولانی باعث ِ سرکوب سیستم ایمنی بدن میشه . بازم برگشتیم به همون عامل قبلی یعنی تضعیف سیستم ایمنی بدن .
بعد یه چیزی هم بگم ؛ بر عکس چیزی که همیشه به ما گفته میشه سیگار همیشه و به صورت مطلق مضر نیست . بذارین یه مثال بزنم ؛ امتحان ریاضی دارین ، مطالب رو بلد هستین ها ولی دقت می خواد امتحان . اگه قبل از امتحان یه سیگار بشکین باعث میشه سر امتحان ذهن تون فعال تر باشه و دقت تون بره بالا . البه بهتر از سیگار واسه این مورد برچسب نیکوتین ِ که روی پوست زده میشه . هرچند من این مورد رو توصیه نمی کنم و فقط به صورت محدود می تونه کمک کنه به ما .
می دونم خیلی طولانی شد ولی فکر کنم ارزش خوندن رو داره ؛ در ضمن اگه توضیحاتم نا مفهوم بود می تونم بازم توضیح بدم .

پ . ن : این چیزایی که نوشتم برداشت خودم از کتاب های مختلف مثل ٍ کتاب زیست سوم هستش و از جایی کپی نکردم . ;D

یه نظرسنجی اضافه کردم، آماری هم به دست بیاد خوبه
گزینه هیچکدام نداره، چون کسی که از هیچکدوم استفاتده نمی کنه لازم نیس رای بده

آقا یک چیز دیگه. میگن سیگار برگ چون خالص تره و اینا خیلی ضررش کمتره در این حد که روزی یکیشم خیلی کم ضرر داره

بعد فک کنم پیپ بین اینا به سیگار برگ شبیه تره. نیس؟ :-" ;D

به نقل از حـشـــره :
آقا یک چیز دیگه. میگن سیگار برگ چون خالص تره و اینا خیلی ضررش کمتره در این حد که روزی یکیشم خیلی کم ضرر داره

بعد فک کنم پیپ بین اینا به سیگار برگ شبیه تره. نیس؟ :-" ;D
والا این یارو که گفته
عموما مقدار تنباکوی این سیگارها چند برابر سیگارهای معمولی است و گاهی مقدار تنباکوی موجود در سیگار برگ به اندازه 20 سیگار معمولی است

ولی بین پیپ و سیگار برگ، من فک کنم پیپ ضررش کمتره، چون اولا کامل وارد ریه نمی شه و ثانیا دود ناشی از برگ رو نداره، مواد شیمیاییش هم خیلی کمه

×_×_×_×_×_×_×_×_×

ویکی پدیا میگه:
- افزایش سرعت و دقت در فعالیت‌های نیازمند پردازش سریع اطلاعات. این تأثیر هم در هنگام سیگار کشیدن و هم مصرف خوراکی نیکوتین مشاهده شده‌است.
- بهبود عملکرد سیستم حرکتی بدن
- سیگاریها بطور معمول از غیر سیگاری‌ها لاغرترند، حتی با وجود کالری‌های بیشتری که تغذیه می‌کنند.
- سیگاریها کمتر در معرض ابتلاء به لخته‌های خونی در رگ‌ها پس از عملهای جراحی سنگین، هستند.
- بیشتر تحقیقات نشان داده فشار خون بالا، در میان سیگاریها کمتر از غیر سیگاریها شایع است.
- خونریزی پس از زایمان در سیگاریها کمتر دیده شده.
- گلبولهای قرمز در خون سیگاریها حاوی مقادیر بیشتر گلوتاتیون و Catalase هستند و ریه‌ها را در برابر متابولیست O2 یا دی اکسید بهتر محافظت می‌کنند.
- سیگار کشیدن در برابر بیماری پارکینسون از شما محافظت می‌کند.
- زخمهای گوارشی در بین سیگاریها کمتر شایع بوده و معمولاً بعد از ترک سیگار بوجود می آید و یا بیشتر میشود.
- خطر ابتلاء به زخم روده در بین غیر سیگاریها و کسانی که سیگار را ترک کرده اند بیشتر است.
- فشار خون و خونریزی پس از وضع حمل در سیگاریها کمتر است.
- سیگار کشیدن موجب اثر محافظتی در برابر مشکلات سیستم ایمنی در بین کارگران معدن میشود.
- در استرالیا تحقیقات نشان داده که 91.8% کسانی که هرگز سیگار نکشیدند، ابتلاء به بیماری‌های بلند مدت را گزارش کردند. در حالی که این عدد در بین سیگاریها 89.0% بود. وقتی که عامل سن و سال را در نظر بگیریم، تعداد بیشتری از غیر سیگاریها به یک یا بیشتر از یک بیماری بلند مدت اشاره کردند.
نظرتون درباره اینا چیه؟
ضمن این که من هرچی گشتم، تحقیقی ندیدم که ثابت کرده باشه فلان بیماری فقط بخاطر مصرف دخانیاته، ولی اینا اکثرا اثبات شده ان

×_×_×_×_×_×_×_×_×

نظرسنجی تا الان می گه 4 نفر پیپ می کشن، اینقد پیپ کش داشتیمو نمی دونستیم؟ ;D

• لایک
امتیازات: .._..

قلیون خوانسار ناخالصیش فک کنم کمتره سیگار برگم اصلش خیلی گرونه پارتاگاس بلک بسته ای 350 دلار ولی بالاخره هر کی خربزه میخوره پای لرزش باید بشینه

به نقل از GCD :

ضررش به خاطر نیکوتینه که توی هر دو تا هس...
ولی توی شیمیایی ها که تنباکوش به اصطلاح میوه ای و اینا هس علاوه بر دود اصلی دودی که از مواد شیمیایی به دست اومده هم وارد بدن میشه پس خطرش بیشتره...

به نقل از TnT :
2. ویروس ها ؛ اطلاعات آنچنانی ندارم که چطور ویروس ها می تونن باعث جهش ژنی بشن ولی به عنوان یه عامل شناخته شده ی جهش های ژنی مطرح ن .

ویروس هایی که سرطان ایجاد میکنن اسید نوکلئیک خودشونو توی DNA سلول میزبان تزریق میکنن و به صورت دائمی اونجا ساکن میشن...

تا امروز هم ویروس های خاصی شناخته شدن که که ژن های سرطان زای خاصی رو توی اسید نوکلئیکشون حمل میکنن و بعد از تزریق این ژن ها درون سلول میزبان باعث سرطانی شدنش میشن...

به ژنی که باعث ایجاد سرطان میشه انکوژن (oncogene) میگن.

کروموزوم های خیلی از جانوران از جمله انسان ژن هایی دارن که میتونن به انکوژن تبدیل بشن...

یه سلول میتوه انکوژنو از دو طریق به دست بیاره یا از یه ویروس بگیره یا از تغییر شکل یکی از ژن هاش[nb] بیولوژی کمپل، فصل یازده[/nb]...

× فک کنم از بحث اصلی منحرف شد ولی لازم بود... :-"

به نقل از TnT :
بعد یه چیزی هم بگم ؛ بر عکس چیزی که همیشه به ما گفته میشه سیگار همیشه و به صورت مطلق مضر نیست . بذارین یه مثال بزنم ؛ امتحان ریاضی دارین ، مطالب رو بلد هستین ها ولی دقت می خواد امتحان . اگه قبل از امتحان یه سیگار بشکین باعث میشه سر امتحان ذهن تون فعال تر باشه و دقت تون بره بالا . البه بهتر از سیگار واسه این مورد برچسب نیکوتین ِ که روی پوست زده میشه . هرچند من این مورد رو توصیه نمی کنم و فقط به صورت محدود می تونه کمک کنه به ما .

خب با این قسمت مخالفم تا حدودی... ;D

چیزی که ضررش اثبات شده بهتره که کلن کنار گذاشته بشه... چن نفر میتونن بعد اینکه یه بار سیگار کشیدن خودشونو کنترل کنن و بعدش دوباره به سمتش نرن؟
خیلیا بدون این جور چیزا امتحان ریاضیشونو خوب میدن...! ;D

شاید بشه این مثالو زد که دفه اول که یکی دروغ میگه احساس عذاب وجدان داره ولی تا حدی زشتی و قبح اون از بین رفته براش و دفه بعدی راحت تر دروغ میگه و همین تکرار میشه تا یه روز میرسه که به این کارش افتخارم میکنه...!

به نقل از MissMarvelous :
خب با این قسمت مخالفم تا حدودی... ;D

چیزی که ضررش اثبات شده بهتره که کلن کنار گذاشته بشه...
منم با این قسمت مخالفم تا حدودی... ;D
تا حالا هیچکدوم از ضرر هایی که ما الان برای سیگار ذکر می کنیم (سرطان و این حرفا) دقیقا و منطقا اثبات نشده، غالبا به صورت آمارگیری تعمیمه که مثلا 40درصد کسایی که تو بیمارستان X بیماری Y رو داشتن سیگار هم می کشیدن
ولی خوب این خیلی قابل قبول نیست، چون منطق مو لا درزش نمی ره، ولی تعمیم نتیجه منطقی نمی ده و برای هر یک مورد 10000 مثال نقض میشه آورد

مثال نقضش بابا بزرگه من
تا حالا ۷۴ کیلومتر سیگار کشیده از سنگین ترین نوع ممکن ;D
در سن ۷۵ سالگی به شدت سالم و عکس هم که از ریه ش گرفتن دکتر بش گفته بود تو امکان نداره سیگاری باشی

Back
بالا