پاسخ : روشنفکر کیه؟
 منتها بیایم خیلی سر اینکه روشنفکر کیست و چ میکند نمونیم.ی شمای کلی دستم اومد
من دارم از مرز این دو حرف میزنم
از حرفات ب نظرم اومد میگی روشنفکرنما غیرقابل تعریف و اصولا یک واژه ی زاید است.چون اینکه کسی تلاش کنه برای روشنفکر بودن و ب دست آوردن همچین وجهه ای غیرممکنه و اصولا ماییم ک این صفات را میدهیم نه اینکه خود فرد ب خودش همچین دیدی داشته باشه
خب من ب صراحت مخالفم.اینکه ما داریم این صفات رو میدیم دلیلی بر اینه ک تلاش برای خوب نمودن نزد ما نداشته باشه؟مگر در مورد سایر"خوب نمودن ها"هم قضیه همین نیست؟همیشه فرد تلاش برای ب دست آوردن رای مختارانه ی جمع داره
در مورد روشنفکرنما من اعتقادم بر اینه ک این آدم چیزی مینماید ک نیست.و روشنفکر بودن را هم در چیزی دیده ک نیست!

البته من در تعریف تو یک"ضد مذهب"بودن یا اقلا"مذهبی نبودن"خاص رو میبینم مازیاربه نقل از مازیمون :خوب من کسی که مطالعه ی کافی داره و نظراتش بر حسب مطالعاتش هست و برای گفته هاش سند ارایه میده و چیزی رو مقدس ( یعنی ورای استدلال و نقد میدونه یا اینکه اون موضوع یا موجود یا هر چی رو ورای توهین و عصمت بدونه ) ندونه
استدلال هاش دنباله دار باشن، منابعش قابل قبول
یک فردی می دونم که پتانسیل اینکه بهش بشه گفت روشن فکر رو داره. نمونه هاش رو تو سمپادیا خودمون میشه :
بهار، رادیکال، کامران، خود رییسه بزرگ! دونست.
یا از ادم های شناخته تر شده مثل فریدون و فروغ فرخ زاد اسم برد. و شاید تمام شاعرانه هم دوره سهراب و نیما یا قدیمی تر از اون ها جناب بهار (ملک الشعرا )
 منتها بیایم خیلی سر اینکه روشنفکر کیست و چ میکند نمونیم.ی شمای کلی دستم اومدمن دارم از مرز این دو حرف میزنم
از حرفات ب نظرم اومد میگی روشنفکرنما غیرقابل تعریف و اصولا یک واژه ی زاید است.چون اینکه کسی تلاش کنه برای روشنفکر بودن و ب دست آوردن همچین وجهه ای غیرممکنه و اصولا ماییم ک این صفات را میدهیم نه اینکه خود فرد ب خودش همچین دیدی داشته باشه
خب من ب صراحت مخالفم.اینکه ما داریم این صفات رو میدیم دلیلی بر اینه ک تلاش برای خوب نمودن نزد ما نداشته باشه؟مگر در مورد سایر"خوب نمودن ها"هم قضیه همین نیست؟همیشه فرد تلاش برای ب دست آوردن رای مختارانه ی جمع داره
در مورد روشنفکرنما من اعتقادم بر اینه ک این آدم چیزی مینماید ک نیست.و روشنفکر بودن را هم در چیزی دیده ک نیست!

وقتی میگی بابا من کی همچین حرفی زدم میگه اصلا با شما جماعت منبری نمیشه حرف زد
 وقتی میگی بابا من کی همچین حرفی زدم میگه اصلا با شما جماعت منبری نمیشه حرف زد