• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روشنفکر کیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روشنفکر کیه؟

مردم صفت روشنفکر رو به شخص میدن.گاهی یک فضای خاص در جامعه به وجود میاد و برخی افراد که دارای رتبه ی علمی و اعتبار اجتماعی هستن وقتی بخوان حرف دل مردم رو بزنن و از مشکلات صحبت کنن یا از چیز جدید و مرفهی ندا بدن از طرف مردم روشن فکر شناخته میشن.

روشنفکر یعنی کسی یا جامعه‌ای که بر اساس منطق بیاندیشه ، یعنی اصالتا بیاندیشه نه این که قالب زندگیش رو از دیگران و فضای اطراف بگیره
و در مورده زندگی نظر داشته باشه

• لایک
امتیازات: lgh95

تعریف من از روشن فکر.... شخصی است با طرز فکر و عقیده مستقل ک منطقی باشد....

به نقل از raha.pg :
تعریف من از روشن فکر.... شخصی است با طرز فکر و عقیده مستقل ک منطقی باشد....
منظورتون از مستقل چیه ؟
یعنی تحت تاثیر هیچ گروهی نباشه ؟

من فکر میکنم روشن فکر کسیه که اندیشه ـش کمتر تحت تأثیر نظرات بقیه و شرایط قرار بگیره. یعنی همیشه فکر مستقل خودشو داشته باشه و «سوال کردن» جزء همیشگی زندگیش باشه.

البته الآن، توی جامعه ما، فکر میکنم به کسی که لباسای متفاوت میپوشه و 4 تا کلمه ثقیل بلده میگن روشن فکر. که از اون جور روشن فکرا بدم میاد!

فک میکنم کسیه ک فارغ از اون چه ک مردم میگن اون کاریو بکنه ک درسته!!!!!!!11

به نقل از Shek8fe :
منظورتون از مستقل چیه ؟
یعنی تحت تاثیر هیچ گروهی نباشه ؟
آره دقیقا.....
یعنی ب صرف یه سری مسائل حاشیه ای و غیر منطقی از فرد یا گروه دیگه ای تاثیر نپذیره....

روشنفکر شخصی ست که منطقی فکر میکند و تعصبات مذهبی(تعصبات نه احکام)و زندگی مادی و دنیوی ش تعادل برقرار میکنه؛به عبارت دیگه منطقی فکر میکنه و سعی میکنه افکارش وابسته به مکتب و جنبش فکری خاصی نباشه و روی یک طرز فکر خاص تعصب نداشته باشه.
این فرد ؛ تعادل رو بین ذهنش و افکارش و حقیقت و مصلحت برقرار میکنه و در نهایت تصمیمی رو میگیرد و به عنوان فکر خود انتخاب میکند که به واقعیت و درستی نزدیک تر باشند.

به نظر من روشن فکر کسیه که از روی منطق با در نظر گرفتن جوانب و بدون تاثیر پذیری از روی اشخاص
یا گروه ها و یا جامعه و مذهب تصمیم میگیره و عمل میکنه به این افکارش

به نقل از MALICE :
به نظر من روشن فکر کسیه که از روی منطق با در نظر گرفتن جوانب و بدون تاثیر پذیری از روی اشخاص
یا گروه ها و یا جامعه و مذهب تصمیم میگیره و عمل میکنه به این افکارش

به نظر شما یه فرد روشنفکر چطوری میتونه به افکارش عمل کنه؟ هر روشنفکری این اختیار و اراده رو داره یا صرفا فکراش به روز و در باب مشکلاته؟

Back
بالا