• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام. دوستان کسی کانالی یا سایتی می‌شناسه که تو این دوران ویدیو‌های دکتر نجیب رو گذاشته باشه؟

یکی از دوستان دانشجوی پزشکی من هم اونجاست. رشته که مهم نیست توانایی ها مهمه.
آره قطعا؛ شما میدونید چجوری میتونم با ‌IPM ارتباط بگیرم یا تو پروژه‌هاشون همکاری کنم؟

پى دى اف قلب دكتر نعمتى پور و كارگاه قلب دكتر مجرى رو از كجا ميشه پيدا كرد

در طول دوران علوم پایه چه کارها و شغل‌هایی می‌شه انجام داد تا کاملاً بی‌پول نباشیم؟: ))))) به جز مشاور کنکور و اینها.

در طول دوران علوم پایه چه کارها و شغل‌هایی می‌شه انجام داد تا کاملاً بی‌پول نباشیم؟: ))))) به جز مشاور کنکور و اینها.
کار در فضای دانشگاه:
یه سری کار دانشجویی هست ولی پولش کمه تا جایی که میدونم، مثلا به عنوان کتابدار یا مسول سالن مطالعه. اگه خوابگاهی باشین، مسول توزیع غذا، کار تو بوفه دانشگاه یا خوابگاه
فعالیت تو شورای صنفی هم فکر کنم حق الزحمه داره، احتمالا فقط برای اعضای اصلی نه علی البدل
بعضی بچه های ترم های بالاتر دنبال آدمایی هستن که دیتا از بیمارستان ها براشون جمع کنن در قبال هزینه
کارای غیراخلاقی که توصیه نمیشوند ولی وجود دارن:
اگه پروپوزال/ مقاله نویسی بلد باشی، خیلیا واسه همین کارا پول میدن
شرکت تو امتحان جای بقیه
کار در فضای خارج دانشگاهی:
بعضی از بچه ها به عنوان دستیار دندون پزشک، منشی تو مطب خصوصی مشغول میشن
آنلاین شاپ؟
کار پاره وقت تو کافه، کتابفروشی
یه سری شغل هم برای بچه های خوابگاهی هست:
بعضی از بچه ها در ازای مبلغی غذای بقیه رو تو خوابگاه سر تایم توزیع براشون تحویل میگرفتن
آرایشگر، ناخن کار، شینیون کار، کار مژه،کار پرینت در حجم پایین با پرینتر شخصی، آنلاین شاپ، بچه هایی که خانواده‌شون مغازه دار بودن، بعضی اجناس رو سفارش میگرفتن( ما یه دوره مثلا خشکبار فروش داشتیم)، تهیه غذا و قهوه و دسر

در مقاطع بعدی، زمان هایی که گروه بندی بر اساس معدل/ نمره آزمون های جامع انجام میشن:
تو دانشگاه ما بچه ها از فروش رنک درآمد خوبی داشتن
تو فضای بیمارستان هم خرید و فروش کشیک رایجه
یه سری اساتید دانشجو به عنوان پرایوت میگیرن و به ازای هر کشیک مبلغی میدن

آخرین ویرایش:
کار در فضای دانشگاه:
یه سری کار دانشجویی هست ولی پولش کمه تا جایی که میدونم، مثلا به عنوان کتابدار یا مسول سالن مطالعه. اگه خوابگاهی باشین، مسول توزیع غذا، کار تو بوفه دانشگاه یا خوابگاه
فعالیت تو شورای صنفی هم فکر کنم حق الزحمه داره، احتمالا فقط برای اعضای اصلی نه علی البدل
بعضی بچه های ترم های بالاتر دنبال آدمایی هستن که دیتا از بیمارستان ها براشون جمع کنن در قبال هزینه
کارای غیراخلاقی که توصیه نمیشوند ولی وجود دارن:
اگه پروپوزال/ مقاله نویسی بلد باشی، خیلیا واسه همین کارا پول میدن
شرکت تو امتحان جای بقیه
کار در فضای خارج دانشگاهی:
بعضی از بچه ها به عنوان دستیار دندون پزشک، منشی تو مطب خصوصی مشغول میشن
آنلاین شاپ؟
کار پاره وقت تو کافه، کتابفروشی
یه سری شغل هم برای بچه های خوابگاهی هست:
بعضی از بچه ها در ازای مبلغی غذای بقیه رو تو خوابگاه سر تایم توزیع براشون تحویل میگرفتن
آرایشگر، ناخن کار، شینیون کار، کار مژه،کار پرینت در حجم پایین با پرینتر شخصی، آنلاین شاپ، بچه هایی که خانواده‌شون مغازه دار بودن، بعضی اجناس رو سفارش میگرفتن( ما یه دوره مثلا خشکبار فروش داشتیم)، تهیه غذا و قهوه و دسر

در مقاطع بعدی، زمان هایی که گروه بندی بر اساس معدل/ نمره آزمون های جامع انجام میشن:
تو دانشگاه ما بچه ها از فروش رنک درآمد خوبی داشتن
تو فضای بیمارستان هم خرید و فروش کشیک رایجه
یه سری اساتید دانشجو به عنوان پرایوت میگیرن و به ازای هر کشیک مبلغی میدن
خیلی ممنونمم= ))))))))❤️

• دابل‌لایک
امتیازات: @z@r
سلام دوستان
شماها اولین بار کی رنگ بیمارستان رو دیدید؟
من چرا بچه های ترم ۳ و ۴ رو توی کلاس های بیمارستان می‌بینم؟

سلام دوستان
ترم ۷ بودیم ما. کلاس سمیولوژی میرفتیم.
۳ و ۴ خیلی عجیبه واقعا. آناتومی و بافت و جنین نیست مگه درسا

سلام دوستان
سلام
جای بقیه میان خیلیاشون
علوم پایه جز یه بار که یادم نیست برای چه درسی بود، اشنایی با بیمارستان داشتیم، نمیریم دیگه

فیزیوپاتم که برای سمیو فقط.

سلام دوستان
سلام
آداب پزشکی 1تا4 علوم پایه ی چند جلسه آشنایی با بیمارستان داره😅

سلام
جای بقیه میان خیلیاشون
خیلی برام ناراحت کننده‌ست این:(( من بعضی وقتا دلم میخواد با نگاه الانم استاجر میبودم و خیلی جاها رو با دقت میخوندم و میپرسیدم.
فکر میکردم تو اینترنی جبران میکنم، اما همیشه هم جسم آدم یاری نمیکنه.

سلام
آداب پزشکی 1تا4 علوم پایه ی چند جلسه آشنایی با بیمارستان داره😅
چه جالببب. آداب ما یه واحد خنده‌داری بود که فقط ترم یک یادمه حضوری بودیم دانشکده میرفتیم. بقیه‌ش اگر هم بود مجازی و مسخره بود

چه جالببب. آداب ما یه واحد خنده‌داری بود که فقط ترم یک یادمه حضوری بودیم دانشکده میرفتیم. بقیه‌ش اگر هم بود مجازی و مسخره بود
واسه ما هم همین بود =)) ولی ورودی های جدید خیلی روندشون بهتر شده 😭

واسه ما هم همین بود =)) ولی ورودی های جدید خیلی روندشون بهتر شده 😭
خداروشکر. من شنیدم بعد ما فیزیوپات و سمیو هم خیلی خوب شد
ما سمیو داخلی طبق برنامه رفتیم بیمارستان، گفتن استادتون یه ماهه رفته مرخصی. کی شما رو گردن بگیره حالا=))

والا عملی اداب خیلیی بستگی به این داشت که با کدوم استاد بیوفتی،من یکیشو با فلو سم شناسی تو مسمومیت افتادم که به شدت جالب و مفید بود و اقای دکتره واقعا با ذوق و شوق یاد میداد😂😂ولی بقیش و حتی سمیو عملی هامون بجز یکی دو تا بقیه بیخود و بدون هیچ آموزش و یادگیری خاصی بودن🤦‍♀️

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
ما چون کمبود کلاس بزرگ داریم از ترم ۱ بعضی کلاسامون بیمارستان بود
ترم ۳ آداب پزشکی داشتیم رفتیم اورژانس
فیزیوپاتم که دیگه ۹۰ درصد توی کلاسای بیمارستانه

والا خیلیی بستگی به این داشت که با کدوم استاد بیوفتی،من یکیشو با فلو سم شناسی تو مسمومیت افتادم که به شدت جالب و مفید بود و اقای دکتره واقعا با ذوق و شوق یاد میداد😂😂ولی بقیش و حتی سمیو عملی هامون بجز یکی دو تا بقیه بیخود و بدون هیچ آموزش و یادگیری خاصی بودن🤦‍♀️
چقدرررر تفاوت. مال ما کلا با گروه پزشکی اجتماعی بود.
خیلی سعی کردم نگرشم رو نسبت بهشون اصلاح کنم، ولی حس میکنم حداقل تو کشور ما همونقدر که معلم/معاون پرورشی مهم بود، اینا هم هستن=))

چقدرررر تفاوت. مال ما کلا با گروه پزشکی اجتماعی بود.
خیلی سعی کردم نگرشم رو نسبت بهشون اصلاح کنم، ولی حس میکنم حداقل تو کشور ما همونقدر که معلم/معاون پرورشی مهم بود، اینا هم هستن=))
استاد اصلیه برا تئوریش متخصص اخلاق پزشکی بود دوست صمیمی چنگیز معاون بهداشته،من فک کنم جمعا حدود 200 جلسه اداب و بعدن اخلاق اینا شرکت کردم😭😂

Back
بالا