- نام مرکز سمپاد
- حضرت محمد
- شهر
- Albuquerque
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- خیر
- رشته دانشگاه
- پزشکی
اه خب ۱۴ زیادهاینجا آچارو ۱۴ اینا میگیرن
فکر کنم یکی بشه
باز چک میکنم
مرسی عزیزم❤️
اه خب ۱۴ زیادهاینجا آچارو ۱۴ اینا میگیرن
فکر کنم یکی بشه
باز چک میکنم
مرسی عزیزم❤️
آره قطعا؛ شما میدونید چجوری میتونم با IPM ارتباط بگیرم یا تو پروژههاشون همکاری کنم؟یکی از دوستان دانشجوی پزشکی من هم اونجاست. رشته که مهم نیست توانایی ها مهمه.
ویدیو قلب دکتر مجریپى دى اف قلب دكتر نعمتى پور و كارگاه قلب دكتر مجرى رو از كجا ميشه پيدا كرد
کار در فضای دانشگاه:در طول دوران علوم پایه چه کارها و شغلهایی میشه انجام داد تا کاملاً بیپول نباشیم؟: ))))) به جز مشاور کنکور و اینها.
خیلی ممنونمم= ))))))))❤️کار در فضای دانشگاه:
یه سری کار دانشجویی هست ولی پولش کمه تا جایی که میدونم، مثلا به عنوان کتابدار یا مسول سالن مطالعه. اگه خوابگاهی باشین، مسول توزیع غذا، کار تو بوفه دانشگاه یا خوابگاه
فعالیت تو شورای صنفی هم فکر کنم حق الزحمه داره، احتمالا فقط برای اعضای اصلی نه علی البدل
بعضی بچه های ترم های بالاتر دنبال آدمایی هستن که دیتا از بیمارستان ها براشون جمع کنن در قبال هزینه
کارای غیراخلاقی که توصیه نمیشوند ولی وجود دارن:
اگه پروپوزال/ مقاله نویسی بلد باشی، خیلیا واسه همین کارا پول میدن
شرکت تو امتحان جای بقیه
کار در فضای خارج دانشگاهی:
بعضی از بچه ها به عنوان دستیار دندون پزشک، منشی تو مطب خصوصی مشغول میشن
آنلاین شاپ؟
کار پاره وقت تو کافه، کتابفروشی
یه سری شغل هم برای بچه های خوابگاهی هست:
بعضی از بچه ها در ازای مبلغی غذای بقیه رو تو خوابگاه سر تایم توزیع براشون تحویل میگرفتن
آرایشگر، ناخن کار، شینیون کار، کار مژه،کار پرینت در حجم پایین با پرینتر شخصی، آنلاین شاپ، بچه هایی که خانوادهشون مغازه دار بودن، بعضی اجناس رو سفارش میگرفتن( ما یه دوره مثلا خشکبار فروش داشتیم)، تهیه غذا و قهوه و دسر
در مقاطع بعدی، زمان هایی که گروه بندی بر اساس معدل/ نمره آزمون های جامع انجام میشن:
تو دانشگاه ما بچه ها از فروش رنک درآمد خوبی داشتن
تو فضای بیمارستان هم خرید و فروش کشیک رایجه
یه سری اساتید دانشجو به عنوان پرایوت میگیرن و به ازای هر کشیک مبلغی میدن
ترم ۷ بودیم ما. کلاس سمیولوژی میرفتیم.سلام دوستان
شماها اولین بار کی رنگ بیمارستان رو دیدید؟
من چرا بچه های ترم ۳ و ۴ رو توی کلاس های بیمارستان میبینم؟

سلامسلام دوستان
سلامسلام دوستان
خیلی برام ناراحت کنندهست اینسلام
جای بقیه میان خیلیاشون
من بعضی وقتا دلم میخواد با نگاه الانم استاجر میبودم و خیلی جاها رو با دقت میخوندم و میپرسیدم. چه جالببب. آداب ما یه واحد خندهداری بود که فقط ترم یک یادمه حضوری بودیم دانشکده میرفتیم. بقیهش اگر هم بود مجازی و مسخره بودسلام
آداب پزشکی 1تا4 علوم پایه ی چند جلسه آشنایی با بیمارستان داره😅
واسه ما هم همین بودچه جالببب. آداب ما یه واحد خندهداری بود که فقط ترم یک یادمه حضوری بودیم دانشکده میرفتیم. بقیهش اگر هم بود مجازی و مسخره بود
ولی ورودی های جدید خیلی روندشون بهتر شده 😭خداروشکر. من شنیدم بعد ما فیزیوپات و سمیو هم خیلی خوب شدواسه ما هم همین بودولی ورودی های جدید خیلی روندشون بهتر شده 😭

والا عملی اداب خیلیی بستگی به این داشت که با کدوم استاد بیوفتی،من یکیشو با فلو سم شناسی تو مسمومیت افتادم که به شدت جالب و مفید بود و اقای دکتره واقعا با ذوق و شوق یاد میداد😂😂ولی بقیش و حتی سمیو عملی هامون بجز یکی دو تا بقیه بیخود و بدون هیچ آموزش و یادگیری خاصی بودن🤦♀️چه جالببب. آداب ما یه واحد خندهداری بود که فقط ترم یک یادمه حضوری بودیم دانشکده میرفتیم. بقیهش اگر هم بود مجازی و مسخره بود
ما چون کمبود کلاس بزرگ داریم از ترم ۱ بعضی کلاسامون بیمارستان بودسلام دوستان
چقدرررر تفاوت. مال ما کلا با گروه پزشکی اجتماعی بود.والا خیلیی بستگی به این داشت که با کدوم استاد بیوفتی،من یکیشو با فلو سم شناسی تو مسمومیت افتادم که به شدت جالب و مفید بود و اقای دکتره واقعا با ذوق و شوق یاد میداد😂😂ولی بقیش و حتی سمیو عملی هامون بجز یکی دو تا بقیه بیخود و بدون هیچ آموزش و یادگیری خاصی بودن🤦♀️

استاد اصلیه برا تئوریش متخصص اخلاق پزشکی بود دوست صمیمی چنگیز معاون بهداشته،من فک کنم جمعا حدود 200 جلسه اداب و بعدن اخلاق اینا شرکت کردم😭😂چقدرررر تفاوت. مال ما کلا با گروه پزشکی اجتماعی بود.
خیلی سعی کردم نگرشم رو نسبت بهشون اصلاح کنم، ولی حس میکنم حداقل تو کشور ما همونقدر که معلم/معاون پرورشی مهم بود، اینا هم هستن![]()