- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- دور و بر
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- رشته دانشگاه
- پزشكى
سلام كسى دسترسى به فيلماى دكتر گرجى و كيوبى براى كورس ريه داره؟
هیچ "حتما" ای وجود نداره که به دانشجوی پزشکی بدن. ممکنه یک بیمارستانی در یک حوزه ای اصلاً دیتا نده. امّا راحتترین راه این هست که از دانشجویی که مقاله یا پایان نامهای در همان حوزه انجام داده، با اجازه ی استادش، دیتای مرتب بگیرید. در کل، بیمارستان به بیمارستان فرق میکنه.پس با این اوصاف حتما به دانشجوی پزشکی میدن [اگر بدن] و اون دانشجو هم مسئولیت داره در قبال دیتا و نباید به کس دیگه ای بده؟
متشکرممهیچ "حتما" ای وجود نداره که به دانشجوی پزشکی بدن. ممکنه یک بیمارستانی در یک حوزه ای اصلاً دیتا نده. امّا راحتترین راه این هست که از دانشجویی که مقاله یا پایان نامهای در همان حوزه انجام داده، با اجازه ی استادش، دیتای مرتب بگیرید. در کل، بیمارستان به بیمارستان فرق میکنه.
اینجا، برای انجام تحقیق و پژوهش [در صورت انجام کارهای اداری و گرفتن کد اخلاق و غیره] اجازه میدن.من نمیدونم آیا دارم در تاپیک درستی این سوال رو میپرسم یا نه، اگر اشتباهه پوزش، انتقالش بدید.
میخواستم ببینم آیا بیمارستان ها دیتاست هایی از مثلا آزمایش های بیمارانشون رو به همراه بیماری هر شخص ( مثلا نتیجه ی آزمایش خون یا... ی بیمار به همراه علائم و مشکلاتش و طبیعتا ناشناس) رو در اختیار دانشجویان قرار میده برای کار های تحقیقاتی؟ هرچند خودم دانشجوی پزشکی نیستم همونطور که میدونید ولی در اختیار داشتن دیتاست های اینجوری برای مدل کردن و پیشبینی کردن خیلی چیزا و انجام پروژه ها، جالب و کارآمد بود.
دقیقا منم برای درس ماشین لرنینگ میخواستم :)ماشین لرنینگ جهت بررسی پیش آگهی بیماران
بیمه دی تکمیلی ه و معمولا بیمه پایه تامین و اگر روی بنیاد شهید باشند بیمه سلامت هسلام، نسخه زدن برای بیمه دی الکترونیکیه؟ اگر هست لینک ثبت نام پزشکان اش کجاست؟
خداخیرت بده نجات دادی من رو
هیچ کدوم. برای نمره جزوه. برای یادگیری مفهومی ویدئوهای دکتر نجیب.میشه بگین جنین لانگمن کدوم ترجمه اش روون تره؟من قاضی جهانی رو دارم چیز ساده تر میخوام اگه باشه
کجا میشه دید فیلم هاشون رو؟هیچ کدوم. برای نمره جزوه. برای یادگیری مفهومی ویدئوهای دکتر نجیب.
لانگمن کلا متنش سنگینه ولی من ترجمه عمیدی رو دارم و فقط بخش قلبشو خوندم نسبتا خوب بود. البته بعد خوندن جزوه خودممیشه بگین جنین لانگمن کدوم ترجمه اش روون تره؟من قاضی جهانی رو دارم چیز ساده تر میخوام اگه باشه
قبلا روی کانالهای تلگرامی داشتم. اکانتش هم قابل خرید بود که با این وضع هیچ کدوم دردسترس نیست. احتمال داره سایتهای ایرانی آموزش پزشکی فیلمهاشو آپلود کرده باشن یا بچههای خودتون داشته باشن.کجا میشه دید فیلم هاشون رو؟
خیلی ممنونقبلا روی کانالهای تلگرامی داشتم. اکانتش هم قابل خرید بود که با این وضع هیچ کدوم دردسترس نیست. احتمال داره سایتهای ایرانی آموزش پزشکی فیلمهاشو آپلود کرده باشن یا بچههای خودتون داشته باشن.