• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام، اولاً حتما در هر شرایطی باید اجازه بگیرید تا اطلاعات بیماران رو استفاده کنید. دوماً بستگی به بیمارستان داره. بعضی بیمارستان ها اصلاً دیتا نمیدن. بعضی دیگه هم با نشون دادن پروپوزال، هماهنگی با استاد، مدیر بخش، .‌.‌. راه هایی دارن که بهتون بدن. در کل میتونم بگم سخته مگر اینکه با استادی باشید که در همون بخش بیمارستان فعالیت داره. و اینکه در کل دیتاهای بیمارستان خیلی پراکنده است اینجوری نیست که یک فایل مرتّب بتونید بردارید.
پس با این اوصاف حتما به دانشجوی پزشکی میدن [اگر بدن] و اون دانشجو هم مسئولیت داره در قبال دیتا و نباید به کس دیگه ای بده؟

سلام كسى دسترسى به فيلماى دكتر گرجى و كيوبى براى كورس ريه داره؟

پس با این اوصاف حتما به دانشجوی پزشکی میدن [اگر بدن] و اون دانشجو هم مسئولیت داره در قبال دیتا و نباید به کس دیگه ای بده؟
هیچ "حتما" ای وجود نداره که به دانشجوی پزشکی بدن. ممکنه یک بیمارستانی در یک حوزه ای اصلاً دیتا نده. امّا راحت‌ترین راه این هست که از دانشجویی که مقاله یا پایان نامه‌ای در همان حوزه انجام داده، با اجازه ی استادش، دیتای مرتب‌ بگیرید‌. در کل، بیمارستان به بیمارستان فرق میکنه.

هیچ "حتما" ای وجود نداره که به دانشجوی پزشکی بدن. ممکنه یک بیمارستانی در یک حوزه ای اصلاً دیتا نده. امّا راحت‌ترین راه این هست که از دانشجویی که مقاله یا پایان نامه‌ای در همان حوزه انجام داده، با اجازه ی استادش، دیتای مرتب‌ بگیرید‌. در کل، بیمارستان به بیمارستان فرق میکنه.
متشکرمم

• دابل‌لایک
امتیازات: riant
من نمیدونم آیا دارم در تاپیک درستی این سوال رو میپرسم یا نه، اگر اشتباهه پوزش، انتقالش بدید.

میخواستم ببینم آیا بیمارستان ها دیتاست هایی از مثلا آزمایش های بیمارانشون رو به همراه بیماری هر شخص ( مثلا نتیجه ی آزمایش خون یا... ی بیمار به همراه علائم و مشکلاتش و طبیعتا ناشناس) رو در اختیار دانشجویان قرار میده برای کار های تحقیقاتی؟ هرچند خودم دانشجوی پزشکی نیستم همونطور که میدونید ولی در اختیار داشتن دیتاست های اینجوری برای مدل کردن و پیشبینی کردن خیلی چیزا و انجام پروژه ها، جالب و کارآمد بود.
اینجا، برای انجام تحقیق و پژوهش [در صورت انجام کارهای اداری و گرفتن کد اخلاق و غیره] اجازه میدن.
چند نفر از دوستانم هم پروژه‌هایی با همین موضوعات اجرا کردن که از ماشین لرنینگ جهت بررسی پیش آگهی بیماران استفاده کردن که خیلی جالب بود… .

کانال یا گروهی توی پیام‌رسان‌های داخلی هست که کتاب‌های QB و غیره رو بذاره؟

• لایک
امتیازات: mim.
سلام، نسخه زدن برای بیمه دی الکترونیکیه؟ اگر هست لینک ثبت نام پزشکان اش کجاست؟

سلام، نسخه زدن برای بیمه دی الکترونیکیه؟ اگر هست لینک ثبت نام پزشکان اش کجاست؟
بیمه دی تکمیلی ه و معمولا بیمه پایه تامین و اگر روی بنیاد شهید باشند بیمه سلامت ه

• دابل‌لایک
امتیازات: riant
  • لایک
امتیازات: Endo
بچه‌های علوم پایه درباره برگزاری امتحان‌هایی که ندادید چی گفتن؟

میشه بگین جنین لانگمن کدوم ترجمه اش روون تره؟من قاضی جهانی رو دارم چیز ساده تر میخوام اگه باشه

میشه بگین جنین لانگمن کدوم ترجمه اش روون تره؟من قاضی جهانی رو دارم چیز ساده تر میخوام اگه باشه
هیچ کدوم. برای نمره جزوه. برای یادگیری مفهومی ویدئوهای دکتر نجیب.

لانگمن کلا متنش سنگینه ولی من ترجمه عمیدی رو دارم و فقط بخش قلبشو خوندم نسبتا خوب بود. البته بعد خوندن جزوه خودم

کجا میشه دید فیلم هاشون رو؟
قبلا روی کانال‌های تلگرامی داشتم. اکانتش هم قابل خرید بود که با این وضع هیچ کدوم دردسترس نیست. احتمال داره سایت‌های ایرانی آموزش پزشکی فیلم‌هاشو آپلود کرده باشن یا بچه‌های خودتون داشته باشن.

قبلا روی کانال‌های تلگرامی داشتم. اکانتش هم قابل خرید بود که با این وضع هیچ کدوم دردسترس نیست. احتمال داره سایت‌های ایرانی آموزش پزشکی فیلم‌هاشو آپلود کرده باشن یا بچه‌های خودتون داشته باشن.
خیلی ممنون

سلام چندتا کتاب کی بوک رایگان دارم، اگر کسی خواست پیام بده‌.

Back
بالا