• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تشخیص قطعی با کالر داپلر سونو هست.
تازه اینجور که یادمه اگه proximal dvt of lower ex نباشه و distal dvt باشه
هفته ای یکبار تا یک ماه میگفتن تکرار شه🤔

خعلیه خب.اخه سونو داپلر مثبتم باشه چیکار میکنن؟
چند وقته هپارین استفاده می‌کنه؟
مدت مصرفش تا ۶ ماهه تا جایی که می‌دونم، اگر حین درمان دچار ترومبوآمبولی مجدد بشه نیازه که طولانی مدت ازش استفاده کنه. به نظرم بهتره با پزشکش مطرح کنه چون روند درمانش و اثرگذاریش پیگیری لازم هست.

چند وقته هپارین استفاده می‌کنه؟
مدت مصرفش تا ۶ ماهه تا جایی که می‌دونم، اگر حین درمان دچار ترومبوآمبولی مجدد بشه نیازه که طولانی مدت ازش استفاده کنه. به نظرم بهتره با پزشکش مطرح کنه چون روند درمانش و اثرگذاریش پیگیری لازم هست.
۲ ۳ هفته ست

جوراب واریس برای پیشگیری یا موارد خفیف، چه برندی پیشنهاد میدین؟ سایت معتبری میشناسین؟
من به بیمارای خودم سیگواریس میدم....اکثرا راضین...
اگرم بیمار نمیتونه جوراب بپوشه و اذیته،میتونیم اسکلروتراپی و لیزرش کنیم

من به بیمارای خودم سیگواریس میدم....اکثرا راضین...
اگرم بیمار نمیتونه جوراب بپوشه و اذیته،میتونیم اسکلروتراپی و لیزرش کنیم
خیلی ممنونم. برای خودم میخوام. فکر کنم هنوز به مرحله اسکلروتراپی نرسیده، تازه یه مدتیه متوجهشون شدم. این جوراب ها فکر میکنم کلاس بندی دارن درسته؟ باید تو مراحل اولیه چه کلاسی بگیرم؟ و اینکه زیر زانو اوکیه یا بالاتر بلندترش رو بگیرم؟

خیلی ممنونم. برای خودم میخوام. فکر کنم هنوز به مرحله اسکلروتراپی نرسیده، تازه یه مدتیه متوجهشون شدم. این جوراب ها فکر میکنم کلاس بندی دارن درسته؟ باید تو مراحل اولیه چه کلاسی بگیرم؟ و اینکه زیر زانو اوکیه یا بالاتر بلندترش رو بگیرم؟
اره زیر زانو و کلاس دو خوبه...

• لایک
امتیازات: @z@r
نهاد سوپریوری که بشه درباره دانشگاه بهشون اعتراض کرد ولی جزئی از خود دانشگاه نباشن هست؟:‌))

سلام بچه ها
این قضیه برگزاری پره توی خرداد ماه به نظرتون واقعا قراره برگزار شه و شروع کنیم دوباره برای پره بخونیم ؟

@Sep پیشنهاد دادم هپارینشو دوتا بخوره و الویشن اندام انجام بدن از دیروز خیلی بهتره.دیگه داپلرو بیخیال شیم دیگه ها؟
عزیزم تا جایی که من میدونم هپارین فرم تزریقی داره فقط و احیانا چیزی که می‌خورده احتمالا وارفارین باشه، و اگر وارفارین باشه حتا خوردن نصف قرص بیشتر در هفته میتونه خیلی خیلی میزان رقت خون رو تغییر بده و چون تداخل هم زیاد داره خیلی خیلی احتمال مسمومیت باهاش بالاست و خیلی اوقات منجر به خون‌ریزی‌های غیرقابل جبران می‌شه
حتا اگر داروهای دیگری مثل آپیکسابان هم باشه اونها دوز استاندارد بر حسب وزن دارند و باز هم خییییلی خطرناکه، لطفا تماس بگیر و بگو این کار رو نکنند.

اگر قبلا DVT تشخیص داده شده و برای اون دارو می‌خوره نباید در دوز تغییری ایجاد بشه به خاطر عوارض، نهایتا دو دارویی کنترل میشه حسب نظر متخصص، اگر پیشرفت می‌کنه لخته باید اقدامات تهاجمی‌تر انجام بشه! ...

اگر قبلا DVT تشخیص داده شده و برای اون دارو می‌خوره نباید در دوز تغییری ایجاد بشه به خاطر عوارض، نهایتا دو دارویی کنترل میشه حسب نظر متخصص، اگر پیشرفت می‌کنه لخته باید اقدامات تهاجمی‌تر انجام بشه! ...
ن قبلا dvt تشخیص داده نشده بود.توی جلسات متوجه شدم و دو روز دو برابر دوز تجویزی خورد و بعدش ک ورمش بهتر شد برگشت ب دوز تجویزی.زیاد ورم و قرمزی چندانی نداشت.وارفارین نبود داروش یه چی دیگه بود ک الان خاطرم نیست.

میشه با آزمایش تشخیص داد کسی قبلا آبله مرغون گرفته یا نه؟!
سلام عزیزم، بله آزمایش تیتر آنتی‌بادی داره، ولی نمیدونم در ایران هم مقدوره یا نه. معمولا اگر کسی مشکوکه که نگرفته یا نگرانه واکسن آبله دریافت می‌کنه برای ایمیونیتی

ن قبلا dvt تشخیص داده نشده بود.توی جلسات متوجه شدم و دو روز دو برابر دوز تجویزی خورد و بعدش ک ورمش بهتر شد برگشت ب دوز تجویزی.زیاد ورم و قرمزی چندانی نداشت.وارفارین نبود داروش یه چی دیگه بود ک الان خاطرم نیست.
احتمالا صرفا استاز بوده و DVT نبوده.
ایشالا که خیره.

سلام عزیزم، بله آزمایش تیتر آنتی‌بادی داره، ولی نمیدونم در ایران هم مقدوره یا نه. معمولا اگر کسی مشکوکه که نگرفته یا نگرانه واکسن آبله دریافت می‌کنه برای ایمیونیتی
منم شک دارم ایران هست یا نه
واکسن آبله؟ یا آبله مرغون؟
چون میدونم واکسنش وجود داره و خارج میزنن و تا کسی درگیرش نشه؛ ایرانم هست ولی خیلی خیلی کم

منم شک دارم ایران هست یا نه
واکسن آبله؟ یا آبله مرغون؟
چون میدونم واکسنش وجود داره و خارج میزنن و تا کسی درگیرش نشه؛ ایرانم هست ولی خیلی خیلی کم
واکسن آبله مرغان موجوده عزیزم.
جدی؟ من که شهرمون دیده بودم داروخونه‌ها چسبونده بودند رو شیشه‌شون که واکسن آبله مرغان موجوده، انتظار نداشتم کم باشه! بیمارانم هم دیدم زدند، مخصوصا قبل بارداری و ..
آزمایشش تقریبا در تشخیص و درمان کاربرد نداره. تشخیص و درمان کاملا بالینی ه.

Back
بالا