نه امسال مثه 2010 نیس اصلا! امسال مسی از نظر فردی بینظیر بود و این یه جایزه فردیه،اما 2010 واقعا حق مسی نبود،سالی که رقابتای ملی برگزار بشه به نظر من باید بازیکنای تیم قهرمان اون رقابتا شانس بیشتری داشته باشن،2010 حتی مسی حقش نبود جزو 3 تا بشه
ولی امسال حقش بود چون از نظر فردی عالی کار کرده بود و واقعا بی انصافیه بگیم پلاتینی داد! مسخره س!
قرار نیس مسی بشه زیدان! مسی،مسیه و خصوصیات خاص خودشو داره،و زیدان زیدان بود و خصوصیات خاص خودشو داشت،قطعا هیچیکی زیدان نمیشه!قرارم نیس بشه!
تیم برتر سال که الحق مضحک بود! من به عنوان یه بارسایی نمیدونم چیجوری پیکه جزو بهترین مدافعای 2012 میشه!

آبا واقعا شایسته تر از پیکه و ژابی آلونسو نبودن؟ واقعا هوملز و پیرلو حقشون نبود اون تو باشن؟و خیلیای دیگه حتی! دروگبا به نظر من محق تر از فالکائو بود
دل بوسکه واقعا حقش بود

و بازم میگم که پپ و مورینیو اصلا جزو 3 تا هم نباید میبودن،پراندلی و دی متئو شایسته تر بودن توهم
رونالدو خیلی هم حرف واسه گفتن داشت،ولی از نظر فردی واقعا از مسی ضعیف تر عمل کرده بود و از اول این فصلم خیلی عالی نبوده(به هر حال جزو 2012 محسوب میشه)
اینیستا شایستگیش از همه بیشتر بود! هم یورو بهترین بازیکن شد،هم با یورو قهرمان شد،هم بازیکن سال اروپا شد و... ولی خب ببینین دیگه فقط روزنامه نگارا و ژورنالیستای ورزشی نیستن،مربیا و کاپیتانا هم قاطی شدن و کیفیت خیلی پایین اومده،اگه هنوزم فقط خبرنگارا و ژورنالیستا بودن،اینیستا شانسش بیشتر از بقیه بود جدیدا کاپیتانا و مربیای تیمای ملی هم بهشون اصافه شدن و کیفیتش پایین اومده،و اصولا کاپیتانا و مربیای تیمای ملی(مثلا مالدیو هم جزوشونه) خیلی نمیشه گف صلاحیت دارن واسه این کار...خیلی به مهاجما اهمیت میدن و اصولا بیشتر به آدمایی که تو چشن(مسی و رونالدو)توجه میکنن