• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

اهنگ هایی که خواننده زن داشته باشن همشون دخترونه نیس... اتفاقا بعضیاشونم خیلی پسرونس...
مثلا همین arch enemy خوانندش زنه ولی هیشکی نمیفهمه... تازه evanescence هم هس.... ولی خوب منم قبول دارم که خیلیاشون دخترونن...
دقت کردین اونایی که متال گوش میدن از لحاظ ایمنی بدن قوی ترن... کمتر سر درد میگیرن زود خوب میشن.... دیگه کلا آدم ترن....

به نقل از phantom.ez :
اهنگ هایی که خواننده زن داشته باشن همشون دخترونه نیس... اتفاقا بعضیاشونم خیلی پسرونس...
مثلا همین arch enemy خوانندش زنه ولی هیشکی نمیفهمه... تازه evanescence هم هس.... ولی خوب منم قبول دارم که خیلیاشون دخترونن...
دقت کردین اونایی که متال گوش میدن از لحاظ ایمنی بدن قوی ترن... کمتر سر درد میگیرن زود خوب میشن.... دیگه کلا آدم ترن....
عزیزم شما رپرا رو ببین :دی
اصن مریض نمیشن که بخوان خوب بشن :دی
کسی جرئت نداره سمتشون بره :دی ، کلا آدمای خوفناکین :دی

:-خوفناک

آقا متالهدام آدمن، یعنی چی که ما قویتریم مریض نمیشیم آدم تریم خو همینا رو میگین که ملت هم هی متالهد متالهد میکنن :-"
+
متال ایرانی عالیه، اصا یه فاز دیگه ای داره. مشکل اصلی اغلبشونم همین کیفیت ضبطه
یعنی چی که فحشه؟؟! آقا مرداب جهانی داره کار میکنه بعد ما که ایرانی ایم خودمون این حرفو بزنیم که ...
یا همین فرزاد گلپایگانی، خیلی شردر حرفه ای ایه، بعد مثلا اومده موزیک سنتی و تار و گیتار و این تم ها رو هم با موزیکش قاطی کرده، اینا عالین!

با 2 روز تأخیر مرگ Jeff ‎ Hanneman، گیتاریست گروه Slayer و یکی از بهترین Songwriter های دنیای متال رو تسلیت میگم. کلا جزو شخصیت های مورد علاقه م بود. آهنگایی که نوشته تقریبا معروفترین آهنگای Slayer هستن. Angel of Death ، War Ensemble، South of Heaven، Raining Blood و خیلیای دیگه که هر کس بشنوه میفهمه که طرف کی بوده. علت اصلی مرگ هم نیش عنکبوت بوده که 2 سال پیش اتفاق افتاده بوده و طی این مدت Hanneman تحت معالجه بوده ولی آخرش سیستم بدنش رو کاملا به هم ریخته و بر اثر نارسایی کلیه میمیره. آلبوم جدید Slayer قرار بود 2014 منتشر بشه که با این اوضاع به حالت تعلیق در اومده. تو مراسم Revolver Golden Gods هم ازش یاد کردن. به نظر من اگه 2 تا خبر مرگ مهم از اول تاریخ متال وجود داشته باشه یکیش خبر مرگ Cliff Burton هستش اون یکی هم خبر مرگ Hanneman. واقعا حیف شد. روحش شاد.

بشه که منو در حد موی زایدی که بعد از اصلاح دیدین جا مونده هم حساب کنین 8-|

متال فقط متالیکا و اشعار بی نظیرشون و هارد راک هم نیکل بک بی نظیره!!پیشنهاد میدم نیکل بک رو بگوشید چون متالیکا رو که همه میشناسن ولی نیکل بک گمنام تره!! :))

به نقل از آريو برزن :
متال فقط متالیکا و اشعار بی نظیرشون و هارد راک هم نیکل بک بی نظیره!!پیشنهاد میدم نیکل بک رو بگوشید چون متالیکا رو که همه میشناسن ولی نیکل بک گمنام تره!! :))
نیکلبک آلبوم all the right reasonsش خیلی خوب بود.. ولی نه اینکه کلا بگیم هارد راک فقط نیکلبک!
من کلا نمیدونم چرا متالیکا اینقد شهرت پیدا کرده.. n تا گروه داریم که هزار پله قویتر از متالیکا کار میکنن اما هیشکی نمیشناسه اینارو.. به نظر شوما دلیلش چیه؟

به نقل از hamid-GM :
نیکلبک آلبوم all the right reasonsش خیلی خوب بود.. ولی نه اینکه کلا بگیم هارد راک فقط نیکلبک!
من کلا نمیدونم چرا متالیکا اینقد شهرت پیدا کرده.. n تا گروه داریم که هزار پله قویتر از متالیکا کار میکنن اما هیشکی نمیشناسه اینارو.. به نظر شوما دلیلش چیه؟

به نظر من چون یک کم راحت ترن

یعنی لازم نیست آدم متال هد باشه تا فنشون شه. مثه من :دی

به نقل از hamid-GM :
اين كه ميگيد nتا گروه متال بهتر داريم سليقه ايه و سليقه شما اينه .ولي به سليقه من متاليكا بي نظيره نه من درست ميگم نه شما كاملا سليقه ايه ولي تعداد كسايي كه مثل من ميفكرن خيلي بيشترن متاليكا محبوب تره ولي خداييشم متاليكا پير متالن خودت حساب كن از ١٩٨٣ تا حالا !! اينا كسايي ان كه متالو از گاراژ و زيرزمين شروع كردن !!! در مورد نيكل بك هم من آلبوم dark horse رو خيلي دوست دارم اين آلبومي كه گفتين هم زياد به دلم نچسبيده بود جز اهنگ savin me

کاملا با پایین تر بودن سطح متال ایران نسبت به سطح جهانی مخالفم... [-(
تا وقتی ایران گروه هایی مثه Kahtmayan, Arsames و Mordab داره یعنی متال ایران در سطح جهان حضوری موفق داره...

Arsames و Arch enemy در حاشیه ی فستیوال ِ desert rock 2009...
به لوگوی سمپاد روی تیشرت Michael Amott دقت کنید... :-"
th

2تا مستند هس که دیدنش واسه هر متالهدی از هر چیزی واجب تره (البته قبلا هم در موردش بحث کرده بودیم)...
A Headbanger's Journey و Global Metal...
این 2تا مستند به خیلی از سوال های شما جواب میده و در مورد مسائلی مثه وضعیت متال ایران در جهان، حضور دختر ها در متال و... روشنتون میکنه

Back
بالا