• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

چندتا آهنگ مخصوص Headbangerهای عزیز /m\

Static-X:
Bled For Days
Black & White
I'm With Stupid

Slayer:
Skeleton Christ
Threshold
God Send Death

Motionless In White:
Devil's Night

Slipknot:
People=Shit
Disasterpiece

Dead By April:
Painting Shadows

Apocalyptica:
Not Strong Enough
Refuse
Fisheye

Megadeth:
Kingmaker

Dimmu Borgir:
Renewal

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان یه سری به گروه های DSBM هم بزنید
Depressive suicidal black metal
شامل
nocturnal depression
happy days
و ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان عزیز علتی که فک میکنن متال وحشی گری و جیق جیق کردنه، شاخه ی Black metal و Thrash Metalه که اتفاقا آهنگاشونم خیلی باحاله! ولی نمیسازه به بضیا... .

مهم ترین چیز اینه که به نظر ها و عقاید و علایق همدیگه احترام بزاریم... .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد آقا بهتر نیس اون متال باز رو بکنیم محفل متالهدها Metalhead؟؟؟

• لایک
امتیازات: sz

به نقل از Naughty :
چندتا آهنگ مخصوص Headbangerهای عزیز /m\

Static-X:
Bled For Days
Black & White
I'm With Stupid

Slayer:
Skeleton Christ
Threshold
God Send Death

Motionless In White:
Devil's Night

Slipknot:
People=Shit
Disasterpiece

Dead By April:
Painting Shadows

Apocalyptica:
Not Strong Enough
Refuse
Fisheye

Megadeth:
Kingmaker

Dimmu Borgir:
Renewal

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان یه سری به گروه های DSBM هم بزنید
Depressive suicidal black metal
شامل
nocturnal depression
happy days
و ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان عزیز علتی که فک میکنن متال وحشی گری و جیق جیق کردنه، شاخه ی Black metal و Thrash Metalه که اتفاقا آهنگاشونم خیلی باحاله! ولی نمیسازه به بضیا... .

مهم ترین چیز اینه که به نظر ها و عقاید و علایق همدیگه احترام بزاریم... .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد آقا بهتر نیس اون متال باز رو بکنیم محفل متالهدها Metalhead؟؟؟
بد جور موافقم :لایک /m\

مدیر: متالهد عزیز ! لایک رو برای این ساختن که پست ندید موافقم !
دم نیومد پاک کنم ! :-" خودت بیا ویرایش کن یه چیز با مفهوم بذار ! :-"

چن تا بلك خوب معرفی کنه یکی :/
/بعد من فريزينگ مون از ميهم و دانكلهيت از بارزام رو گوش دادم خوشم نیومد.ینی چيز قابل خوش اومدني ندیدم تو این اهنگا:/
/باز immortal بهتر بود .
در كل بلك زیاد دوس ندارم حالا چن تا اهنگ معرفی کنید باشد ک ...:د

به نقل از the FATE :
براي راك اگه ميخواين شروع كنين لينكين عاليه ولي خودم نيكل بك رو خيلي بيشتر دوست دارم صداي چد كروگر(خواننده نيكل بك) واقعا بي نظيره! براي متال هم بر خلاف نظر خيليا متاليكا خداس مخصوصا آلبوم death magnetic من خودم تمام البوماي متاليكا روً از ١٩٨٣ دارم و با هيچي عوضشون نميكنم ! /m\

فک نمیکردم اینجا هم Nickelback طرفدار داشته باشه (!)
واقعا گروه عالی ای هستن!
آهنگ و موزیک ویدئوی Savin Me رو حتما ببینید و گوش کنید! :)

عزیزان دل, از دیستربد ویدئو خوب سراغ ندارین؟ کنسرتی, موزیک ویدئویی چیزی

پ.ن: لطفا اندفه دیگه پشم حسابم کنین. با تشکر پیشاپیش.

• لایک
امتیازات: hk hk

به نقل از پسر خیابون پشتی :
فک نمیکردم اینجا هم Nickelback طرفدار داشته باشه (!)
واقعا گروه عالی ای هستن!
آهنگ و موزیک ویدئوی Savin Me رو حتما ببینید و گوش کنید! :)
720p شو دارم و خیلی دوستش دارم و توصیه میکنم تصویری when we stand together رو ببینید با گیتار کلاسیک قیامت به پا میکنن من که بعد از متالیکا :)) عاشقشونم :x

به نقل از BUG :
عزیزان دل, از دیستربد ویدئو خوب سراغ ندارین؟ کنسرتی, موزیک ویدئویی چیزی

پ.ن: لطفا اندفه دیگه پشم حسابم کنین. با تشکر پیشاپیش.
دیستربد که همه چیش خوبه . یوتیوب میخوای یا لینک قانونی ؟

به نقل از Zero Tolerance :
دیستربد که همه چیش خوبه . یوتیوب میخوای یا لینک قانونی ؟
خوب شما دو سه تا خیلی خوبشو معرفی کن فلا :دی با تشکر

یو تیوب نباشه بهتره. چون آی دی ام با یوتیوب گاهی حال نمیکنه
اما با فیلتر و اینا مشکل ندارم.

به نقل از Zero Tolerance :
توصیه میکنم ترنتیست و آزیراک و مرداب یکم گوش کنی .

البته منطقیه اگه کسی ارتباط برقرار نکنه . ولی اگه بگی غیر قابل تحله یعنی با متال ارتباط درست برقرار نکردی از Amaranthe آلبوم اولیشو دارم . رسماً خالتور متاله . یه خواننده دث گرول یه خوانندهکلین یه فیمیل ووکال ؟! مسخرست ! رسماً آهنگ ترنسه که بیتش یکم فاز متال داره .

نایت ویش هم میشه گفت سلنا گومز متاله . هر دختری که یکم فاز هیجان داره میره نایت ویش گوش میده .

امیدوارم درک کنید که متال ایرانی در بدترین شرایط ساخته میشه و از نظر امکانات ضبط قابل مقایسه نیست با سوئدی ها و نروژی ها .
آهنگای ایرانی رو مقایسه کنید !

داش نکته نخست / amaranthe خالتوره ؟ بعد از پیکا تنها گروهی که وکال دث رو با فیمیل تونس به زیبایی تلفیق کنه آمارانته بود !
ترنسه ؟؟؟؟؟؟؟؟ حالت خوبه ؟ پیشنهاد میکنم یه تحقیق درباره سبنک مودرن ملودیک متال بکنی و متوجه بشه این سبک تلفیقی از ریفف های یک نواخت و افکت های الکترونیکی هست . و در ضمن همراه این سبک سبک پاور متال هم با خودش یدک میکشه گروه امارانته .
نکته بعدی این که سلنا گومز توی سبک پاپ توی 6 ماه اخیر بسیار خوب کار کرده . به نسبت خیلی ها .

پ.ن : من از سمپادی ها نیستم ولی یکی از دوستان گفت که همچین بحثی هست توی این انجمن منم لازم دوستم مداخله کنم .
وبسایت بنده : lilsong.org

به نقل از hamid-GM :
نیکلبک آلبوم all the right reasonsش خیلی خوب بود.. ولی نه اینکه کلا بگیم هارد راک فقط نیکلبک!
من کلا نمیدونم چرا متالیکا اینقد شهرت پیدا کرده.. n تا گروه داریم که هزار پله قویتر از متالیکا کار میکنن اما هیشکی نمیشناسه اینارو.. به نظر شوما دلیلش چیه؟

نیکل بک ؟؟؟ ریلی ؟؟ بین راکر ها از 10 بش 4 میدم . دلایلمم دارم خواستی میگم .

متالیکا به دلیل :

1- اون اوایل که هوی از هارد راک به وجود اومد / گروه های زیادی تلاش کردن که این سبک رو به صورت متفاوت نشون بدن / لد زپلین / شخصا ازی بزرگ از بلک ثبت / گروه هایی مثل هالویین و ... سعی به شناسوندن این سبک به مردم بودن ولی در ابتدا تغیری چندانی نسبت به هارد راک حس نمیشد تا متالیکا این تغییر رو ایجاد کرد و تونست آلبوم ها و ترک هایی تحت هوی متال پخش کنه که واقعا هوی متال باشه و مردم اون رو به عوان سبک جدید بپذیرن . و از قدیم گفتن هیچی اولین نمیشه !

به نقل از PanterA :
ببین در کل شاید یه بخشی از متال همون جیغ و داد ها و ... توشه اما همه ی متال اون نیس
بعد این برینگ می تو لایف ـی که گفتــی متال نیس! آلترنتیو راک هست! یه کم ک زیاد گوش بدی راحت میتونی سبک ها رو تشخیص بدی برای اول کار شاید تشخیص متال و راک سخت باشــه برات
ببین من خودم متال رو ب خاطـر خشونتش دوس دارم و سبکی هم ک گوش میکنم خشن هست!
چند تا شاخه داره ک معمولا هر کس 1 یا 2 تا از اونا رو دوس داره و من خودم تا حالا متالبازی ندیدم که همه ی شاخه های متال رو دوس داشته باشه :
یــه سـری معـروف هاش اینا میشن :
دث متال ، ملودیک دث متال ، گروو متال ، متال کور :x ، بلک متال ، هوی متال و ...

دث متال خشونت نسبتا زیادی داره آهنگاش
ملودیک دث معمولا آهنگسازی خیلی شاخی داره و معمولا همه میپسندنش ، خشونت هم داره تا حدی وبعضی گروه های این شاخه از کیبورد هم استفاده میکنن ، نسبتا سبک جدیدی هم هست
گروو متال رو زیاد راجع بش اطلاعات ندارم که بگم
متال کور سبک خیلی خیلی جدیدی هست ینی شاید وجودش به 7-8 سال هم نکشه ، تمام آهنگا با این سبک یه مدل خوندن و آهنگسازی دارن معمولا ، خوندنشون معمولا با جیغ زیاده و قسمت هایی هم داره که کاملا آروم میخونن(کلین) ... آهنگسازیش هم کلا خیلی متفاوته و یه قسمتایی داره مث برک داون و ...
بلک هم که تقریبا همه میدونن! گروه هایی ک توش میخونن اکثرا یا شیطان پرستن یا بی دین! آهنگسازیش معمولا ملایم تر از سایر سبک هاس ولی خونداشون (ب قول اسپارک!) مث گربه ایه که دمشو کشیدن!! ولی همه آهنگای بلک هم اینجوری نیس ... خیلی آروم هم داره
هوی متال بر خلاف اسمش جزو سبک های خشن نمیشه حسابش کرد ... سبک قدیمی و کلا گروه هایی که این سبک رو کار میکنن گروه های اصیلی هستن!
بقیه هم اگه اطلاعاتی دارن ب اینا اضافه کنن!

اوانسنس آلترنتیو راک و هارد راک میخونه و واقعا گروه خیلی خیلی خوبیه و شدیدا محبوبه
ب نظرم برای شروع اول راک گوش کن بعد بیا سمت متال! برای شروع Poets Of The fall گروه خوبیه ، لینکین پارک گزینه خوبیه ، متالیکا هم خوبهFade to black اش عالیه ;)

دوست عزیز / متال 50 % سبک هاش خشونت داره ! نمیشه کلا متال رو با خشونت یکی کرد
من اولین نفری که همه سبکارو دوست دارم / الان ببین :دی / هر سبک توی جایگاه خودش گوش میدم
ژانر هایی که نام بردی / ملودیکال دٍ خودش ساب ژانر دث هست و نمیشه جداگانه یه سبک شناختش .
و البته سبک مورد علاقه من هست و بلاکور رو توی این سبک از همه بیشتر میپسندم . سبکی که اوج قدرت موسیقیایی سبک متال به نظر من در اون نهفتس .

در مورد سبک شناسی حرفی نمیزنم چون وقتش نیست و طومار طومار میشه برای هر ژانر و ساب ژانر متال صحبت کرد .

کروه اوانسنس هارد راکه ؟؟؟؟ داش حالت خوبه ؟ اوان سبکس گوتیک متال هست شما که سبک هارو با گوش دادن تشخیص میدی ازت بعیده که !

لینکین پارک هم بیشتر متال هست سبکش تا راک / فقط بخش هاییش رپ راک هست و مابقی که چستر روی بیت بخونه آلت متال و نو متال هست .

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
با تشکُّر از پنت را :د مرسی کُلّی 8-^

من خودم زیاد از خشونت تو آهنگ بدم نمیاد 8-^

امّا اگه بیش از حد باشه و مغزمو سوراخ کنه،چرا :د

این گروه اوانسنس چن تایی هم آهنگ مثل ِ ایمجنری ُ اینا ر ُ گوش کردم و واقعن خوشم اومد. میشه گفت عالی ارزیابی کردم :د

خشونتی نداشت خیلی در واقع! اون جیغ ها ُ اینا هم اونجوری که تصور میکردم آزار دهنده نبود.

+
صدای اون دخدره، امی لی هست فک کنم :د :-" خُدا بود واقعن!

با این حساب بهتر هست که فعلن به همین راک ُ اینا بسنده کنم :د

از لینکین پارک شروع میکنم :د تعریفش زیاد عه :د

من به شما پیشنهاد میکنم از گروه / ویثین تمپشن / اپیکا / دلین / و دیگر گروه های فیمیل وکال که سبکشون گوتیک متال و سمفونیک متال هست شروع کنید . بهترین گزینه هست برای شروع

به نقل از hossein33 :
Anathema ودیگرهیچ

به جرات میشه گفت بهترین گرومه دوم متال حال حاضر / آلبوم 2012 شون بییییی نظیر بود . فقط باس میشسی باش گریه میکردی

به نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :
چن تا بلك خوب معرفی کنه یکی :/
/بعد من فريزينگ مون از ميهم و دانكلهيت از بارزام رو گوش دادم خوشم نیومد.ینی چيز قابل خوش اومدني ندیدم تو این اهنگا:/
/باز immortal بهتر بود .
در كل بلك زیاد دوس ندارم حالا چن تا اهنگ معرفی کنید باشد ک ...:د
نشسی بارزام گوش دادی ؟؟؟؟؟ یهو رفتی ته خط :)) الیبه آلبوم اخیرشون که 2 هفته پیش ریلیز شد بیییی نظیر بود به جرات میتونم بگم بهترین بلک 2013 میشه . پیشنهاد میکنم کلا سمت بلک نری فعلا

به نقل از lilramin1 :
نیکل بک ؟؟؟ ریلی ؟؟ بین راکر ها از 10 بش 4 میدم . دلایلمم دارم خواستی میگم .

متالیکا به دلیل :

1- اون اوایل که هوی از هارد راک به وجود اومد / گروه های زیادی تلاش کردن که این سبک رو به صورت متفاوت نشون بدن / لد زپلین / شخصا ازی بزرگ از بلک ثبت / گروه هایی مثل هالویین و ... سعی به شناسوندن این سبک به مردم بودن ولی در ابتدا تغیری چندانی نسبت به هارد راک حس نمیشد تا متالیکا این تغییر رو ایجاد کرد و تونست آلبوم ها و ترک هایی تحت هوی متال پخش کنه که واقعا هوی متال باشه و مردم اون رو به عوان سبک جدید بپذیرن . و از قدیم گفتن هیچی اولین نمیشه !
من نگفتم بهترینن ولی من از لینکین که خیلی بیشتر دوسشون دارم و این نظر شوماس که 4 از 10 شاید من خودم 9 از 10 بدم دارین کم لطفی میکنین!!

Back
بالا